2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yarında kayınvalidemin doğum günü , onunla konuşuyom şuan faceden

Ohh maşallahh Aranız iyi galiba. Şimdi böyleyiz biz de gayyyet iyiyiz acaba sonradan cadılığa dönüşürler mi

Kendini hazır hissettiğin gün söylersin canım bu kadar sıkma kendini[/QUOTE .!.:
Çok sağol canım. İnşallah hayırlısı olur

Ohh maşallahh Aranız iyi galiba. Şimdi böyleyiz biz de gayyyet iyiyiz acaba sonradan cadılığa dönüşürler mi

Evet canım aramız iyi

Ama açıkçası başlarda bazen bozuldu bizim aramız , sonra düzeldi şimdi baya iyi , iyi düşünelim iyi olsun aramız hep pozitif düşünmek lazım

Evet canım aramız iyi

Ama açıkçası başlarda bazen bozuldu bizim aramız , sonra düzeldi şimdi baya iyi , iyi düşünelim iyi olsun aramız hep pozitif düşünmek lazım

Benimkisi de iyi fırsat buldukça arar. Babası bin kat daha melek bence o canımlı cicimli baya

Ben şimdi söylersem adam kalpten gider. 2014 yazında söylemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl? Söyledikten sonra da zaten ben hemen her şey olsun istiyorm ama babam ne der bilmiyorum. Annem asla şimdi söyleme diyo
Canımm erkenden öğrenmeleri ve bu düşünceye alışmaları daha iyi bence.. Hem erkek arkadaşını araştırır eşe dosta sorar ve rahatlar :) Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama bi şekilde söylememiz lazım..

amin kuzularım sizede gösterir allah inşşşş
Amin kuzucummm inşallah tez zamandaaa :))

Tatlım ben 92liyim. Hazırlık okuduğum için 1. sınıfım. Babam okuduğum için erken olduğunu düşünecek. eğer hazırlık olmasa 2. sınıf olacaktım ve her şey iyi olacaktı.
Ben de 93lüyüm ve birinci sınıftayım. Babam da erken olduğunu düşünücek kesin ( Ama öğrensin de rahatlayayım artık..

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısın canım. Benim babam dışında bütün sülale biliyor... En son babalar duyar

Güzel gelincikler evlenme teklifi aldınız mı bakalımmm?? :) Aklıma geldi bu saatte :) Ben almadım henüz :))

Evet tatlım karşı çıkmaları için bi sebeb yok bence bi yüzzük takmanın kime ne zararı olabilirkisevenler kavuşşunn

Teşekkürler tatlımm.. sonuçlanınca mutklaka haber vericem inşallah hepimizin gönlüne göre olurr

Hayırlısı tabi tatlım, bunda da vardır bir hayır diyoruz. Sanırım dediğin gibi olcaka bi bakalım hele

Tatlım merhaba öncelikle,
Ben de senden önce bir büyüğünün söylemesinden yanayım, halan çok doğru bir fikir, ayrıntılarını da sen sonra anlatırsın, halan söyledikten sonra yani. İnşallah istediğin gibi gider herşey

Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))

Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız

benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum

oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz

O konu da bende rahatım valla Buluşmaya giderken mutlaka babama söylerim, herşeyimi bilir Çok şükür

Güzel gelincikler evlenme teklifi aldınız mı bakalımmm?? :) Aklıma geldi bu saatte :) Ben almadım henüz :))

Hayır henüz almadım bende ama tektaş almış 31 Ocak da, yılbşaı hediyesi ve doğum günüm diye hediye etti ama sadece hediyeydi. Teklif daha sonra gelicek. Bu küçücük şeyle teklif falan etmem ben sana dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm

kızlaaar günaydın gününüz aydın olsun

Günaydın canımm, nasılsınız bakalımm???

Bana da bir büyüğün söylemesi daha mantıklı geliyor o yüzden halama söyletmeyi düşünüyorum canımm ben söyleyemem gibi geliyor, kendimi nedense bu konuda çok cesaretsiz görüyorum :)) İnşallah kazasız belasız atlatırızz :))

Aaa ne hoş hediyeyi verirken teklifi de aradan çıkarsaymış keşke Güle güle kullan yüzüğünü canımcım, teklifte en kısa zamanda gelir inş.

Huuu sayfamızın güzel gelincikleri nerelerdee? :)

İzmir Perisi gerçek adı Gizemdi sanırım bayadır yok kızlar ablasına gidicekti o yüzden mi gelmiyor acaba merak ettim..:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…