yarında kayınvalidemin doğum günü , onunla konuşuyom şuan faceden
Kendini hazır hissettiğin gün söylersin canım bu kadar sıkma kendini[/QUOTE .!.:Çok sağol canım. İnşallah hayırlısı olur
Ohh maşallahhAranız iyi galiba. Şimdi böyleyiz biz de gayyyet iyiyiz acaba sonradan cadılığa dönüşürler mi
Evet canım aramız iyi
Ama açıkçası başlarda bazen bozuldu bizim aramız , sonra düzeldi şimdi baya iyi ,iyi düşünelim iyi olsun aramız hep pozitif düşünmek lazım
Benimkisi de iyi fırsat buldukça arar. Babası bin kat daha melek bence o canımlı cicimli baya
Benimkinin babası , liseden benim öğretmenim
Bi kere lisedeyken babası demişki , o kız sana asılıyo muhalbukim asılmıyodum cidden
Ayyy sen en baştan dalmışsın aileye bence seni tanımaları da iyi
Canımm erkenden öğrenmeleri ve bu düşünceye alışmaları daha iyi bence.. Hem erkek arkadaşını araştırır eşe dosta sorar ve rahatlar :) Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama bi şekilde söylememiz lazım..Ben şimdi söylersem adam kalpten gider. 2014 yazında söylemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl? Söyledikten sonra da zaten ben hemen her şey olsun istiyorm ama babam ne der bilmiyorum. Annem asla şimdi söyleme diyo
Amin kuzucummm inşallah tez zamandaaa :))amin kuzularım sizede gösterir allah inşşşş
Ben de 93lüyüm ve birinci sınıftayım. Babam da erken olduğunu düşünücek kesinTatlım ben 92liyim. Hazırlık okuduğum için 1. sınıfım. Babam okuduğum için erken olduğunu düşünecek. eğer hazırlık olmasa 2. sınıf olacaktım ve her şey iyi olacaktı.
Canımm erkenden öğrenmeleri ve bu düşünceye alışmaları daha iyi bence.. Hem erkek arkadaşını araştırır eşe dosta sorar ve rahatlar :) Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama bi şekilde söylememiz lazım..
Amin kuzucummm inşallah tez zamandaaa :))
Ben de 93lüyüm ve birinci sınıftayım. Babam da erken olduğunu düşünücek kesin( Ama öğrensin de rahatlayayım artık..
Haklısın canım. Benim babam dışında bütün sülale biliyor... En son babalar duyar
Güzel gelincikler evlenme teklifi aldınız mı bakalımmm?? :) Aklıma geldi bu saatte :) Ben almadım henüz :))
Esti mi benimle evlenir misin der erkek arkadaşım ama bence biz teklifsiz evleniriz
Tatlım ben kaçtımm iyi geceler sana..
Evet tatlım karşı çıkmaları için bi sebeb yok bence bi yüzzük takmanın kime ne zararı olabilirkisevenler kavuşşunn
Aramıza hoş geldin canımm :)
Yazdıklarını okudum, Allah daim etsin mutluluğunuzu..
Bir yıl ertelemek zorunda kaldıysanız da vardır bunda elbet bir hayır, hiç sıkma canını..
Senin kayınvalidenle konuşup söz istemendense erkek arkadaşının annesi ve babasıyla kararlı bir şekilde konuşması daha mantıklı geldi bana..
Şimdiden mutluluklar, umarım gönlünce olur her şey..
Kızlar yardımmm!!
Yaza doğru babamla erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum.. Babamın henüz haberi yok :) İsteme ve söz faslından önce en azından erkek arkadaşımla tanışmasını ve evleneceğim fikrine alışmasını istiyorum... Ama babama nasıl söylesem bilmiyorumNormalde her şeyimi paylaşırım, açık açık konuşurum. Ama mevzu bu olunca dilim tutuluyor resmen ( Annemle babam ayrı, o yüzden benim söylemem şart :) Yoksa halama mı söyletsem sizcee? Bir akıl verin nolur stres sardı şimdiden
Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))
Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız
benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum
oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz
Güzel gelincikler evlenme teklifi aldınız mı bakalımmm?? :) Aklıma geldi bu saatte :) Ben almadım henüz :))
kızlaaar günaydın gününüz aydın olsun
Bana da bir büyüğün söylemesi daha mantıklı geliyor o yüzden halama söyletmeyi düşünüyorum canımm ben söyleyemem gibi geliyor, kendimi nedense bu konuda çok cesaretsiz görüyorum :)) İnşallah kazasız belasız atlatırızz :))Hayırlısı tabi tatlım, bunda da vardır bir hayır diyoruz. Sanırım dediğin gibi olcaka bi bakalım hele
Tatlım merhaba öncelikle,
Ben de senden önce bir büyüğünün söylemesinden yanayım, halan çok doğru bir fikir, ayrıntılarını da sen sonra anlatırsın, halan söyledikten sonra yani. İnşallah istediğin gibi gider herşey
Hayır henüz almadım bende ama tektaş almış 31 Ocak da, yılbşaı hediyesi ve doğum günüm diye hediye etti ama sadece hediyeydi. Teklif daha sonra gelicek. Bu küçücük şeyle teklif falan etmem ben sana dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?