Bana da bir büyüğün söylemesi daha mantıklı geliyor o yüzden halama söyletmeyi düşünüyorum canımm ben söyleyemem gibi geliyor, kendimi nedense bu konuda çok cesaretsiz görüyorum :)) İnşallah kazasız belasız atlatırızz :))
Aaa ne hoş hediyeyi verirken teklifi de aradan çıkarsaymış keşkeGüle güle kullan yüzüğünü canımcım, teklifte en kısa zamanda gelir inş.
İnş. canımminşallah senin de herşey gönlüne göre olurr
Merhabalar kızlarr bu aradaa kimler buralardaa
Merhaba kızlar benıde aranıza alınnnnn..... :)
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hepinizin tez zamanda kavusmasını dilerim....
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hoşgeldin canım aramıza sen bizden önce sözü falan kesmişsin ne güzell allah tamamını erdirir inş..o zamana kadar geçen süreçleri burda paylaşıcaz iştee :)
Hoşgeldin canım aramıza sen bizden önce sözü falan kesmişsin ne güzell allah tamamını erdirir inş..o zamana kadar geçen süreçleri burda paylaşıcaz iştee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?