Hoş geldin aramıza :) Hemen kavuştursun Allahım hepimizi:)
Hoşgeldin canımm aramıza :) Oh ne güzel sözlenmişsiniz :) Allah tamamına erdirsin inş. Tez zamanda kavuşalım kocişleree
bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.
Eminim çok güzel geçicektir tatlım .Hiç heycan yapma bir bakmışsın herşey olmuş bitmişşş
teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur...
İyi geceler güzel gelincikler
Yasmiiiiiinnnnnnnnnn canımm bloguna bakamadımm yaaa sayfa açılmıo diyoo
Merhaba kızlar benıde aranıza alınnnnn..... :)
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hepinizin tez zamanda kavusmasını dilerim....
bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.
günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn
huuuuu huuuuuuuuuuu günaydıııııııııııın :119::119::119::119::119:
Ben fark ederimm hemencikkkÖzel mesajlıyorum
Nerden fark ettin hemen yahu
günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn
2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değilkapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527
2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değilkapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?