2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.

İyi geceler güzel gelincikler

Yasmiiiiiinnnnnnnnnn canımm bloguna bakamadımm yaaa sayfa açılmıo diyoo

Hoşgeldin canım benim aramıza, dilerim hepimiz en istediğimiz şekilde ve en kısa zamanda kavuşuruz sevdiceklerimize :)))

bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.

Canım öncelikle tebrik ederim , allah tamamını erdirsin inş , mutluluğunuz daim olsun

günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn

huuuuu huuuuuuuuuuu günaydıııııııııııın :119::119::119::119::119:

2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değil kapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum

Canımm gelinliği denemeden sana uyup uymayaağını bilemezsin kii. Çok uzun boylu olmaya gerek yok topuklu ayakkabı giyersin zaten :) Düğün üzeri stresten kilo da verilir mutlaka :) Pek ala istediğin modeli giyersin yanii..

canım bende senin gibi bu tarz gelinliklerden istiyorum,

boyum 1,59 muşşşşşşş , 1,60 bile değil neyse 1,60 diyelim biz

kilomda 49 dur.

ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir kızımdır yani

ama 10 12 cm topuklu giymeyi planladığım için boyum olur 1.70 , heralde yakışır bizlere bu gelinlikler , minyonlara çok kabarık gitmiyor bence içinde kayboluruz gibi geliyor

yani uzun lafın kısası bence çok güzel olurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…