hayı rcnm yanlız değilsin bende varım 3 yıllık bi ilşkim var allah nasip ederse 2014 yazı düğün düşünüyoruz 2 yaz sonrası yani çokkk zamanda yok ta işte bakalım hayırlısı olsun beklemek çokk zor hele birde bekliyorsun ya daha bi zaman yavaş ilerliyor malesef cnm
öncelikle yalnız olmamama sevindim :) evet ya çok haklısın sanki ileriye bakınca zaman geçmiyor gibi geliyo ama geriye bak bi , teee 3 yıl nasıl kolay geçmiş dimi , inş önümüzdeki yıllarda çabuk geçer , ve senle burda düğünüme az kaldıııııııı diye başlıklardada konuşuruz inş
ahh bitanem inşallah düğün hazırlıklarımızı burda paylaşırız rabbim o günleri gösterir inşallah çok bir şey değil cnm azz kaldı sayılır
sanırım başbaşayız burda , bizden başka kimse yok :) az kaldı sayılır evet aslında ama birde askerlik beklicez nası olcak onuda düşünüyorum , çok zor sanırım , neyseki 5 ay yapıcak bnmki yoksa 15 ay nasıl bekleniyor ya ben hasretimden ölürüm heralde
ewt cnm sadece ikimiz varız asker beklemek zor iyi barı 5 aymış sayılı gün cabuk geçer kavuşursun sevdiğine
seninki yaptı mı askerliğini :)
ewt cnm çoktan ama biz maddi yönden beklemk zorundayız evimizi aldık onun borcunu ödüyor sonra düğünümüz için 2011 7. ay düğün
hayı rcnm yanlız değilsin bende varım 3 yıllık bi ilşkim var allah nasip ederse 2014 yazı düğün düşünüyoruz 2 yaz sonrası yani çokkk zamanda yok ta işte bakalım hayırlısı olsun beklemek çokk zor hele birde bekliyorsun ya daha bi zaman yavaş ilerliyor malesef cnm
ewt cnm çoktan ama biz maddi yönden beklemk zorundayız evimizi aldık onun borcunu ödüyor sonra düğünümüz için 2011 7. ay düğün
ev cok onemlı ıyı olmuş hayırlı olsun gerısı olur gıderr..allah tamamına erduırsıınn..
hayırlı olsun caım allah tamamına erdırsıınn..
ooooooooh ne güzel darısı başımıza :)))))
Biraz erken açılmamış mı bu konu? :)
Oooo süper heyecan iyidir. :)
Ee ne diyelim o zaman yıllar çabucak geçsin Allah sevdiklerinizi size versin! :))
hehee :)) amin cnm , sende evlimsn bekarmsn var mı aday falan anlat bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?