2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynı dertt bende de varrr Nasıl yapcam nasıl sölicem bilemiyorum bende hem baba hem abi var bideAma ablama söyletmeyi düşünüyorum ben en azından ön hazırlıkları olsun Daha sonra benmle konuşurlar ztaen.Birazda babanın anlayışına bağlı canım herşeyi konuşabildiğin biriyse yum gözünü aç ağzını gerisi gelir zatenHalana söyletebilirsin o hem senden önce alıştırmış olur

Babam bu konularda anlayışlıdır sağolsun, ama ben nedense daha önce olmadığım kadar stresliyim ve söylemekte zorlanıyorum..
Halam söylese daha iyi olur sanki, o konuyu anlatsın ben detayları konuşurum sonradan babamla :)
Allah yardımcımız olsun canımm yaa zor işler valla.

Herkeste aynı dert yahuu Ben de nasıl söyleyecem diye düşünüyorum. Ki benim babam şu anda erkek lafını duyduğu anda ağlayan insannn

Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))

Aynen kuzucumm çok doğru tahmin ettin

Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız

benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum

oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz

Herkeste aynı dert yahuu Ben de nasıl söyleyecem diye düşünüyorum. Ki benim babam şu anda erkek lafını duyduğu anda ağlayan insannn
Canımm yaa napıcaz bizzz of off

Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))

Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız
Valla öyle oldu canımmcımm
benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum

oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz
Ohh ne güzel yaa çok ballısın :)) Biz kıvranıyoruz valla (

Ohh valla masallahhh Allah bize de göstersin canım:):)

Ohh ne güzel yaa çok ballısın :)) Biz kıvranıyoruz valla (

amin kuzularım sizede gösterir allah inşşşş

Ben şimdi söylersem adam kalpten gider. 2014 yazında söylemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl? Söyledikten sonra da zaten ben hemen her şey olsun istiyorm ama babam ne der bilmiyorum. Annem asla şimdi söyleme diyo

canım kaç yaşındaydın ? neden şimdi söylemeyi düşünmüyorsun ki

Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:
Bence çok stress yapmadan bir kere de söyleyin inanın çok daha rahat olursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:

Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm

Tatlım ben 92liyim. Hazırlık okuduğum için 1. sınıfım. Babam okuduğum için erken olduğunu düşünecek. eğer hazırlık olmasa 2. sınıf olacaktım ve her şey iyi olacaktı.

anladım tatlım , her ailenin düşünceleri tarzları farklı tabi , bizde üniversiteyi kazandığımız yaz çıkmaya başlamıştık , ben 1 ay sonra falan söylemiştim babama , 19 yaşındaydık o zaman şimdi 23 olduk hala bekliyoz bizde

Ben de senin geçtiğin yollardan geçicem yani sen benim örneğimsin sana göre mi hareket etsem napsam kızz

aynen kuzum , ve gerçekten çok rahat olunuyor

Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm

ah kıyamam canım , bi şekilde söylemen lazım valla , evlenmicen mi sen baban ağlıcak diye kıyamam :))

İyi de canım elbet evleneceksin bir gün ozaman da ağlarsa vazgeçme sakın
aynen kuzum , ve gerçekten çok rahat olunuyor

ah kıyamam canım , bi şekilde söylemen lazım valla , evlenmicen mi sen baban ağlıcak diye kıyamam :))

Evet canımm ya en azından kimle olduğumu biliyor babam bende o yüzden rahatım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…