Kızlar yardımmm!!
Yaza doğru babamla erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum.. Babamın henüz haberi yok :) İsteme ve söz faslından önce en azından erkek arkadaşımla tanışmasını ve evleneceğim fikrine alışmasını istiyorum... Ama babama nasıl söylesem bilmiyorumNormalde her şeyimi paylaşırım, açık açık konuşurum. Ama mevzu bu olunca dilim tutuluyor resmen ( Annemle babam ayrı, o yüzden benim söylemem şart :) Yoksa halama mı söyletsem sizcee? Bir akıl verin nolur stres sardı şimdiden
Aynı dertt bende de varrrNasıl yapcam nasıl sölicem bilemiyorum bende hem baba hem abi var bide Ama ablama söyletmeyi düşünüyorum ben en azından ön hazırlıkları olsun Daha sonra benmle konuşurlar ztaen.Birazda babanın anlayışına bağlı canım herşeyi konuşabildiğin biriyse yum gözünü aç ağzını gerisi gelir zaten Halana söyletebilirsin o hem senden önce alıştırmış olur
Ne yanlış anlaması canımm, tam tersi bak mesela ben tamamen atlamıştım izin olayını üstelik 15 ay asker beklemiş biri olarak ve sen şu anda aklıma harika bir fikir getirdiinn
Eğer izne gelirse ve şubat için olumsuz yaklaşılırsa duruma izne geldiğinde sözümü yapabiliriz?? Hay Allah benim aklıma hiç gelmemişti bu :))) Çok teşekkür ederim canım yaİzne gelmesse eğer Şubat için üsteleyeceğiz erkek arkadaşımla.. (Tabi en çok ona düşüyor bu görev :) Birde şöyle bir durum var ben öyle söz bohçası falan istemiyorum hiç bişe. Nişan da olur inş. Ama Söz için gerek yok hele ki bu sıkışık durumda. amacımız Aile büyüklerimizin de onayından geçip yüzüklerimizi takmak. O sebepten bi çikolata bi çiçek bi yüzük masrafımız olucak. İki parça da kıyafet. Kimseye bişe yüklemek istemiyoruz :))
Ya çok teşekkür ederm size :13:
Aynen kuzucumm çok doğru tahmin ettin
Canımm yaa napıcaz bizzz of offHerkeste aynı dert yahuuBen de nasıl söyleyecem diye düşünüyorum. Ki benim babam şu anda erkek lafını duyduğu anda ağlayan insannn
Valla öyle oldu canımmcımmRica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))
Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız
benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum
oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz
benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum
oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz
Canımm yaa napıcaz bizzz of off
Ohh valla masallahhh Allah bize de göstersin canım:):)
Ohh ne güzel yaa çok ballısın :)) Biz kıvranıyoruz valla (
Ben şimdi söylersem adam kalpten gider. 2014 yazında söylemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl? Söyledikten sonra da zaten ben hemen her şey olsun istiyorm ama babam ne der bilmiyorum. Annem asla şimdi söyleme diyo
canım kaç yaşındaydın ? neden şimdi söylemeyi düşünmüyorsun ki
Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:
Bence çok stress yapmadan bir kere de söyleyin inanın çok daha rahat olursunuz
Tatlım ben 92liyim. Hazırlık okuduğum için 1. sınıfım. Babam okuduğum için erken olduğunu düşünecek. eğer hazırlık olmasa 2. sınıf olacaktım ve her şey iyi olacaktı.
anladım tatlım , her ailenin düşünceleri tarzları farklı tabi , bizde üniversiteyi kazandığımız yaz çıkmaya başlamıştık , ben 1 ay sonra falan söylemiştim babama , 19 yaşındaydık o zaman şimdi 23 olduk hala bekliyoz bizde
Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:
Bence çok stress yapmadan bir kere de söyleyin inanın çok daha rahat olursunuz
Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm
Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm
aynen kuzum , ve gerçekten çok rahat olunuyor
ah kıyamam canım , bi şekilde söylemen lazım valla , evlenmicen mi sen baban ağlıcak diye kıyamam :))
Evlencem tabiii
Doğru yer doğru zaman bekliyorum ama ne zaman gelir hiiçç bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?