Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bir büyüğün söylemesi daha mantıklı geliyor o yüzden halama söyletmeyi düşünüyorum canımm ben söyleyemem gibi geliyor, kendimi nedense bu konuda çok cesaretsiz görüyorum :)) İnşallah kazasız belasız atlatırızz :))
Aaa ne hoş hediyeyi verirken teklifi de aradan çıkarsaymış keşkeGüle güle kullan yüzüğünü canımcım, teklifte en kısa zamanda gelir inş.
![]()
İnş. canımminşallah senin de herşey gönlüne göre olurr
Merhabalar kızlarr bu aradaa kimler buralardaa![]()
Merhaba kızlar benıde aranıza alınnnnn..... :)
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hepinizin tez zamanda kavusmasını dilerim....![]()
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hoşgeldin canım aramıza sen bizden önce sözü falan kesmişsin ne güzell allah tamamını erdirir inş..o zamana kadar geçen süreçleri burda paylaşıcaz iştee :)
![]()
Hoşgeldin canım aramıza sen bizden önce sözü falan kesmişsin ne güzell allah tamamını erdirir inş..o zamana kadar geçen süreçleri burda paylaşıcaz iştee :)
![]()