• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar yardımmm!!

Yaza doğru babamla erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum.. Babamın henüz haberi yok :) İsteme ve söz faslından önce en azından erkek arkadaşımla tanışmasını ve evleneceğim fikrine alışmasını istiyorum... Ama babama nasıl söylesem bilmiyorum :( Normalde her şeyimi paylaşırım, açık açık konuşurum. Ama mevzu bu olunca dilim tutuluyor resmen :(( Annemle babam ayrı, o yüzden benim söylemem şart :) Yoksa halama mı söyletsem sizcee? Bir akıl verin nolur stres sardı şimdiden :(:(

Aynı dertt bende de varrr :43: Nasıl yapcam nasıl sölicem bilemiyorum bende hem baba hem abi var bide:52:Ama ablama söyletmeyi düşünüyorum ben en azından ön hazırlıkları olsun :23:Daha sonra benmle konuşurlar ztaen.Birazda babanın anlayışına bağlı canım herşeyi konuşabildiğin biriyse yum gözünü aç ağzını gerisi gelir zaten:53:Halana söyletebilirsin o hem senden önce alıştırmış olur :34:

Aynı dertt bende de varrr :43: Nasıl yapcam nasıl sölicem bilemiyorum bende hem baba hem abi var bide:52:Ama ablama söyletmeyi düşünüyorum ben en azından ön hazırlıkları olsun :23:Daha sonra benmle konuşurlar ztaen.Birazda babanın anlayışına bağlı canım herşeyi konuşabildiğin biriyse yum gözünü aç ağzını gerisi gelir zaten:53:Halana söyletebilirsin o hem senden önce alıştırmış olur :34:

Babam bu konularda anlayışlıdır sağolsun, ama ben nedense daha önce olmadığım kadar stresliyim ve söylemekte zorlanıyorum.. :37:
Halam söylese daha iyi olur sanki, o konuyu anlatsın ben detayları konuşurum sonradan babamla :)
Allah yardımcımız olsun canımm yaa zor işler valla. :5::5:

Herkeste aynı dert yahuu:5::5: Ben de nasıl söyleyecem diye düşünüyorum. Ki benim babam şu anda erkek lafını duyduğu anda ağlayan insannn:31::31:

Ne yanlış anlaması canımm, tam tersi bak mesela ben tamamen atlamıştım izin olayını üstelik 15 ay asker beklemiş biri olarak ve sen şu anda aklıma harika bir fikir getirdiinn :16::16::16::16:

Eğer izne gelirse ve şubat için olumsuz yaklaşılırsa duruma izne geldiğinde sözümü yapabiliriz?? Hay Allah benim aklıma hiç gelmemişti bu :))) Çok teşekkür ederim canım ya :16: İzne gelmesse eğer Şubat için üsteleyeceğiz erkek arkadaşımla.. (Tabi en çok ona düşüyor bu görev :) Birde şöyle bir durum var ben öyle söz bohçası falan istemiyorum hiç bişe. Nişan da olur inş. Ama Söz için gerek yok hele ki bu sıkışık durumda. amacımız Aile büyüklerimizin de onayından geçip yüzüklerimizi takmak. O sebepten bi çikolata bi çiçek bi yüzük masrafımız olucak. :17: İki parça da kıyafet. Kimseye bişe yüklemek istemiyoruz :))

Ya çok teşekkür ederm size :13:

Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))

Aynen kuzucumm çok doğru tahmin ettin :21::21:

Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız :21:

benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum :66:

oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz :66:

Herkeste aynı dert yahuu:5::5: Ben de nasıl söyleyecem diye düşünüyorum. Ki benim babam şu anda erkek lafını duyduğu anda ağlayan insannn:31::31:
Canımm yaa napıcaz bizzz of off :5:

Rica ederim canım , herşey gönlünüzce olsun , çok sevindim işe yarar bi tavsiyede bulunduğum için :))

Nasılda keyiflenmiş oynuyosun yalnız :21:
Valla öyle oldu canımmcımm :21::21::9:
benim babam , çıkmaya başladığımızın 1. ayından beri biliyor , nası söyledim ben bile bilmiyorum :66:

oh ben çok rahatım , kıskandırayım sizi biraz :66:
:nazar::nazar: Ohh ne güzel yaa çok ballısın :)) Biz kıvranıyoruz valla :((

Ohh valla masallahhh Allah bize de göstersin canım:):)

:nazar::nazar: Ohh ne güzel yaa çok ballısın :)) Biz kıvranıyoruz valla :((

amin kuzularım sizede gösterir allah inşşşş :nazar::nazar::nazar:

Ben şimdi söylersem adam kalpten gider. 2014 yazında söylemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl? Söyledikten sonra da zaten ben hemen her şey olsun istiyorm ama babam ne der bilmiyorum. Annem asla şimdi söyleme diyo

canım kaç yaşındaydın ? neden şimdi söylemeyi düşünmüyorsun ki

Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:
Bence çok stress yapmadan bir kere de söyleyin inanın çok daha rahat olursunuz:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrr benim babamda en başından beri biliyor sanırım ilk ayda söylemiştim bende :44:
Bence çok stress yapmadan bir kere de söyleyin inanın çok daha rahat olursunuz:52:

Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm:5::5:

Tatlım ben 92liyim. Hazırlık okuduğum için 1. sınıfım. Babam okuduğum için erken olduğunu düşünecek. eğer hazırlık olmasa 2. sınıf olacaktım ve her şey iyi olacaktı.

anladım tatlım , her ailenin düşünceleri tarzları farklı tabi , bizde üniversiteyi kazandığımız yaz çıkmaya başlamıştık , ben 1 ay sonra falan söylemiştim babama , 19 yaşındaydık o zaman şimdi 23 olduk hala bekliyoz bizde :1:

anladım tatlım , her ailenin düşünceleri tarzları farklı tabi , bizde üniversiteyi kazandığımız yaz çıkmaya başlamıştık , ben 1 ay sonra falan söylemiştim babama , 19 yaşındaydık o zaman şimdi 23 olduk hala bekliyoz bizde :1:

Ben de senin geçtiğin yollardan geçicem yani sen benim örneğimsin sana göre mi hareket etsem napsam kızz:1:

aynen kuzum , ve gerçekten çok rahat olunuyor :66:

Ben babama arada takılıyorum baba getircem bak damat ona göre diyo hemen gözleri doluyo nasıl söyleyeyimmm:5::5:

ah kıyamam canım , bi şekilde söylemen lazım valla , evlenmicen mi sen baban ağlıcak diye kıyamam :))

İyi de canım elbet evleneceksin bir gün ozaman da ağlarsa vazgeçme sakın :9:
aynen kuzum , ve gerçekten çok rahat olunuyor :66:

ah kıyamam canım , bi şekilde söylemen lazım valla , evlenmicen mi sen baban ağlıcak diye kıyamam :))

Evet canımm ya en azından kimle olduğumu biliyor babam bende o yüzden rahatım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back