2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ha ha Kızmayın.Çünkü benimde 2014 te evlenme durumum var.Okulda 4. senem ve 1 senem daha var.24 buçuk yaşındayım.Ama bana kalırsa bi 5 sene daha evlenmem.

bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum

bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum

aynen bende öyleyim ya, anneciğimden nasıl ayrılcam , bu rahatı nası bırakcam bilmiyorum , üniversiteyi bu yüzden şehir dışında okumadım resmen ama sevgilim için tabiki herşeye katlanırım, ona kavuşmak için herşeyden vazgeçerim :)

İyiyim tatlımm sen nasılsın? :))

iyiyim bende :) , grip olduğumu söylemiştim bu yüzden geçen cumadan beri evden çıkmamıştım , bugün sonunda çıktım ve buluştuk benimkiyle , hiç alışık değilizdir bunca gün ayrı durmaya , birde evlerimiz çok yakın olduğu için herhangi bi sebepten dolayı görüşemezsek akşam bi yarım saat bi saat görüşürdük ama havalar soğuk diye çıkarmadı benide dışarı, kaldık böyle anca bugün kavuştuk , çok mutlu ve keyiflyim bugün o yüzden

:

Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz

Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz

Ben izmirdeyim , izmir bu haldeyse diğer illeri düşünemiyorum zaten :) Naptınız buluştunuz mu , keyfin yerindedir seninde şimdi , hatta şuanda birliktesinizdir bence

Kızlar slmm. Nasıl gidiyor hayat

Slm canımmm , iyi gidiyo benim sizlerin nasılllll :)

kızlarr ben geldimm :))

Hoşgeldin cicim ama denk gelemiyoruz senle bi türlü , bende şimdi geldim ama sen yoksun

İyi geceler tatlılar

Günaydın cicişler

ayy evet bebem yaa valla ne kadar geçti bi buluşamadık..
finallerim başladı bnm bugün iki sınavım vardı şimdi geldim
yarınkine çalışıcam şimdid de
ondan da pek giremiyorum
sen neler yapıyosun bakiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…