Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))
Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)
Sizleride alan yaşadı kız deme öyle utandım valla
Tek kelimeyle harika bir fikir çoooooooooooooooooookkkk romantikkkk
Utanma canım benimm yapmışsın güzel güzel mamalarBiz de istiyoruuzz
gün gelir görüşürsek buluşursak eğer yapcam söz :)))
ha haKızmayın.Çünkü benimde 2014 te evlenme durumum var.Okulda 4. senem ve 1 senem daha var.24 buçuk yaşındayım.Ama bana kalırsa bi 5 sene daha evlenmem.
bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum
İyi akşamlar güzel gelincikler :))
iyi akşamlar canımmm , napıon iyimsn :))
İyiyim tatlımm sen nasılsın? :))
Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruziyiyim bende :) , grip olduğumu söylemiştim bu yüzden geçen cumadan beri evden çıkmamıştım , bugün sonunda çıktım ve buluştuk benimkiyle , hiç alışık değilizdir bunca gün ayrı durmaya , birde evlerimiz çok yakın olduğu için herhangi bi sebepten dolayı görüşemezsek akşam bi yarım saat bi saat görüşürdük ama havalar soğuk diye çıkarmadı benide dışarı, kaldık böyle anca bugün kavuştuk , çok mutlu ve keyiflyim bugün o yüzden
:
Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz
Kızlar slmm. Nasıl gidiyor hayat
kızlarr ben geldimm :))
İyi geceler tatlılar
Ben izmirdeyim , izmir bu haldeyse diğer illeri düşünemiyorum zaten :) Naptınız buluştunuz mu , keyfin yerindedir seninde şimdi , hatta şuanda birliktesinizdir bence
Slm canımmm , iyi gidiyo benim sizlerin nasılllll :)
Hoşgeldin cicim ama denk gelemiyoruz senle bi türlü , bende şimdi geldim ama sen yoksun
Günaydın cicişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?