2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

öle valla :)) sen neler yapıyosunnn hazırlıklar başladımı sende dee

evet canım ya aynı dert bende de var biyerde beğeniyorum sonra başka biyerde begeniyorum Karar vermek çok zorr ya insan kendisine alınca bi başka oluyomuş

Yazdıkların çook doğruu valla Bizde kafa kafaya verdk düşünüoruz şimdi nasıl yapsak diyee zor işler bunlarr yahu

Yazdıkların çook doğruu valla Bizde kafa kafaya verdk düşünüoruz şimdi nasıl yapsak diyee zor işler bunlarr yahu

evet ama kimisi yanlış anladı , belki ben anlatamadım ama böyle sanki para delisiyiz sanki hiç hediye almıyoruz gibi oldu ama öyle değil tabiki :)

vallahi zor işler ,hele şimdi daha zaman var bide bi kaç ay kalınca nasıl tutuşcaz

Aman boşver sen onların dediklerini erkek arkadşımda ortak hesap flan açalım demişti daha karr vermedk napcgmıza bakalımm

Hoşgeldin

Aman boşver sen onların dediklerini erkek arkadşımda ortak hesap flan açalım demişti daha karr vermedk napcgmıza bakalımm

Hoşgeldin

Evet oda mantıklı canım , yada evde biyerde biriktir sen , ben buluştukça benimkinin o gün cüzdanındaki bozuklukları tırtıklamaya başladım son zamanlarda onları biriktiyorduk ki , benimki züccaciyede bakınırken 40 liralık bişey kırdı saolsun , açıkçası bi anda durup durrken boş yere 40 lira vermek dokundu yani , sonra bizde o benim çabalarımla biriktirdiğimiz yerdeki paradan verdik , işe yaramış oldu :))

doğru tabi :) Benimki de bu ay güne girmiş iş yerinde 8 kişi yüz liradan birikim yapıyo artık

oooh maşallah , 8 kişi toplamda 800 lira mı yani kız

Evet :) Temmuzda alıcakmış 7. sırada Acaba o parayı alınca hemen alsak mı yoksa biriktirmeye devam mı etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…