2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bu arada facebook kullanıcısıysanız Gelinlik21 die bi grup var katılmanızı tavsiye ederim müthiş gelinlikler abiyeler var bizim için fikir

Kızlar bu arada facebook kullanıcısıysanız Gelinlik21 die bi grup var katılmanızı tavsiye ederim müthiş gelinlikler abiyeler var bizim için fikir

Bayıldımm bayıldımmm Hele o nikah kıyafeti olana çok asil :) İnsanın evlenesi geliyo hemen bunlara bakınca yaa

al bendende o kadar öyle iştahla bakıyorumki beni gören bi kaç ay sonra düğünüm var sanar

Yaaaa kızlar aklıma gelmişken sorayım. Ben ne alayım sevgililer gününde. Daha var ama ben şubatın başında gidicem yanına 14şubatta birlikte olamıcaz malesef. Burdayken almam lazım ama aklıma bir şey gelmiyor. :44::44::44:

Tatlım sana bi kaç küçük önerii verebilirim istersen sıradan bişey olsun istemiyorsan

Şubat ta hem sevgililer günü hem sevgilimin doğum günü :18:

Valla çok iyi olur cnm ya

Canım ben bikeresinde şunu yapmıştım..Şu özel hediye kutuları varya onlardan aldım orta boy sonra kırtsiyey gittim rengarenk dosya kağıtları aldım güzel yazan bide kalem:)sonra çiçekciye gitti küçücük kurumuş güller aldm bide çiçekleri hediyelk yaparken sardıkları kutunun rengine uygun şık bir ambalaj.sonra erkk arkadşmn begedği tarzda şişesi şık bir parfüm aldım eve gittimm aldığım rengarenk dosya kağıtlarını küçük kareler şeklinde kestim ve içine ona içimden gene bütün cümleleri yazdım.Tıkandığım yerde internetten yardım aldım tabiher biribi katlayıp kutunun içine attım. kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla ortasınada güzelce parfümü yerleştirdim .sonra kutuyu şık bir şekilde hediyelik yaptımm ve kargoya verip yolladımAldıgında çok şaşkındı ve bi okadarda mutluu yerimm ben onu

Süpermişş:) Ben bunun saatli versiyonunu yapayım o zaman saat alayım dediğin gibi yapayım. Nerden bulabilirim acaba o kutuları ben ya malum burası küçük. Adanaya da gidince akşam, sabahına arkadaşla gidicez :S

saatte çok güzel olur canım Nerde yaşıyosun tatlım tekzen,koçtaş flan varsa öyle yerlerde olur bide yapı marketlerde flan hediyelikçilerde:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
saatte çok güzel olur canım Nerde yaşıyosun tatlım tekzen,koçtaş flan varsa öyle yerlerde olur bide yapı marketlerde flan hediyelikçilerde:44:

Nazilli cnm bilir misin bilmem Aydın'ın ilçesi :) Tekzen yeni açıldı gidip bir ara bakayım bari olmazsa Denizliye giderim:44:

bende bi keresinde buna benzer bişey yapmıştım, hazır kalp şeklinde üzeri peluş kaplı bi kutu almıştım , içine 365 tane not yazdım , her sabah uyandığında ilk okuması için planlamıştım ama , benimki dayanır mı oturmuş bi kerede hepsini okumuş

şimdi gördüm canım , yapıyorum hemen :)
Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))

Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)

Tek kelimeyle harika bir fikir çoooooooooooooooooookkkk romantikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…