Üstünü çok beğendim bennn
Kızlar bu arada facebook kullanıcısıysanız Gelinlik21 die bi grup var katılmanızı tavsiye ederim müthiş gelinlikler abiyeler var bizim için fikir
Valla çok iyi olur cnm ya
Canım ben bikeresinde şunu yapmıştım..Şu özel hediye kutuları varya onlardan aldım orta boy sonra kırtsiyey gittim rengarenk dosya kağıtları aldım güzel yazan bide kalem:)sonra çiçekciye gitti küçücük kurumuş güller aldm bide çiçekleri hediyelk yaparken sardıkları kutunun rengine uygun şık bir ambalaj.sonra erkk arkadşmn begedği tarzda şişesi şık bir parfüm aldım eve gittimmaldığım rengarenk dosya kağıtlarını küçük kareler şeklinde kestim ve içine ona içimden gene bütün cümleleri yazdım.Tıkandığım yerde internetten yardım aldım tabi her biribi katlayıp kutunun içine attım. kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla ortasınada güzelce parfümü yerleştirdim .sonra kutuyu şık bir şekilde hediyelik yaptımm ve kargoya verip yolladım Aldıgında çok şaşkındı ve bi okadarda mutluu yerimm ben onu
saatte çok güzel olur canımNerde yaşıyosun tatlım tekzen,koçtaş flan varsa öyle yerlerde olur bide yapı marketlerde flan hediyelikçilerde:44:
Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))şimdi gördüm canım , yapıyorum hemen :)
Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)Yılbaşı zamanı hatırlarlayanınız vardır belki , erkek arkadaşımın ablasındaydık , oraya giderken bende bişeyler yaptımdemiştim ve gelince fotosunu koycam demiştim ama ancak zaman buldum buyrun yaptıklarım , gece gece canınızı çektirdiysem özür dilerim mucuk :)
Eki Görüntüle 324960
Kakaolu ıslak kekim
Eki Görüntüle 324961
Tarçınlı ve Zencefilli yılbaşı kurabiyelerim
Eki Görüntüle 324962
Havuçlu - Maydanozlu - Kırmızı lahanalı patates toplarım
Tek kelimeyle harika bir fikir çoooooooooooooooooookkkk romantikkkkCanım ben bikeresinde şunu yapmıştım..Şu özel hediye kutuları varya onlardan aldım orta boy sonra kırtsiyey gittim rengarenk dosya kağıtları aldım güzel yazan bide kalem:)sonra çiçekciye gitti küçücük kurumuş güller aldm bide çiçekleri hediyelk yaparken sardıkları kutunun rengine uygun şık bir ambalaj.sonra erkk arkadşmn begedği tarzda şişesi şık bir parfüm aldım eve gittimmaldığım rengarenk dosya kağıtlarını küçük kareler şeklinde kestim ve içine ona içimden gene bütün cümleleri yazdım.Tıkandığım yerde internetten yardım aldım tabi her biribi katlayıp kutunun içine attım. kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla ortasınada güzelce parfümü yerleştirdim .sonra kutuyu şık bir şekilde hediyelik yaptımm ve kargoya verip yolladım Aldıgında çok şaşkındı ve bi okadarda mutluu yerimm ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?