• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kugu gibi derler ya aynı :16:
$408662_10150453200522021_203634867020_8902496_340088954_n.webp

Kızlar bu arada facebook kullanıcısıysanız Gelinlik21 die bi grup var katılmanızı tavsiye ederim müthiş gelinlikler abiyeler var bizim için fikir :32:

Kızlar bu arada facebook kullanıcısıysanız Gelinlik21 die bi grup var katılmanızı tavsiye ederim müthiş gelinlikler abiyeler var bizim için fikir :32:

Bayıldımm bayıldımmm:16: Hele o nikah kıyafeti olana çok asil :) İnsanın evlenesi geliyo hemen bunlara bakınca yaa:1:

al bendende o kadar öyle iştahla bakıyorumki beni gören bi kaç ay sonra düğünüm var sanar:52:

Yaaaa kızlar aklıma gelmişken sorayım. Ben ne alayım sevgililer gününde. Daha var ama ben şubatın başında gidicem yanına 14şubatta birlikte olamıcaz malesef. Burdayken almam lazım ama aklıma bir şey gelmiyor. :44::44::44::31:

Tatlım sana bi kaç küçük önerii verebilirim istersen sıradan bişey olsun istemiyorsan:32:

Şubat ta hem sevgililer günü hem sevgilimin doğum günü :18::24:

Valla çok iyi olur cnm ya

Canım ben bikeresinde şunu yapmıştım..Şu özel hediye kutuları varya onlardan aldım orta boy sonra kırtsiyey gittim rengarenk dosya kağıtları aldım güzel yazan bide kalem:)sonra çiçekciye gitti küçücük kurumuş güller aldm bide çiçekleri hediyelk yaparken sardıkları kutunun rengine uygun şık bir ambalaj.sonra erkk arkadşmn begedği tarzda şişesi şık bir parfüm aldım eve gittimm:27: aldığım rengarenk dosya kağıtlarını küçük kareler şeklinde kestim ve içine ona içimden gene bütün cümleleri yazdım.Tıkandığım yerde internetten yardım aldım tabi:9:her biribi katlayıp kutunun içine attım. kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla ortasınada güzelce parfümü yerleştirdim .sonra kutuyu şık bir şekilde hediyelik yaptımm ve kargoya verip yolladım:24:Aldıgında çok şaşkındı ve bi okadarda mutluu yerimm ben onu:16:

Canım ben bikeresinde şunu yapmıştım..Şu özel hediye kutuları varya onlardan aldım orta boy sonra kırtsiyey gittim rengarenk dosya kağıtları aldım güzel yazan bide kalem:)sonra çiçekciye gitti küçücük kurumuş güller aldm bide çiçekleri hediyelk yaparken sardıkları kutunun rengine uygun şık bir ambalaj.sonra erkk arkadşmn begedği tarzda şişesi şık bir parfüm aldım eve gittimm:27: aldığım rengarenk dosya kağıtlarını küçük kareler şeklinde kestim ve içine ona içimden gene bütün cümleleri yazdım.Tıkandığım yerde internetten yardım aldım tabi:9:her biribi katlayıp kutunun içine attım. kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla ortasınada güzelce parfümü yerleştirdim .sonra kutuyu şık bir şekilde hediyelik yaptımm ve kargoya verip yolladım:24:Aldıgında çok şaşkındı ve bi okadarda mutluu yerimm ben onu:16:

Süpermişş:) Ben bunun saatli versiyonunu yapayım o zaman saat alayım dediğin gibi yapayım. Nerden bulabilirim acaba o kutuları ben ya malum burası küçük. Adanaya da gidince akşam, sabahına arkadaşla gidicez :S

saatte çok güzel olur canım :16: Nerde yaşıyosun tatlım tekzen,koçtaş flan varsa öyle yerlerde olur bide yapı marketlerde flan hediyelikçilerde:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
saatte çok güzel olur canım :16: Nerde yaşıyosun tatlım tekzen,koçtaş flan varsa öyle yerlerde olur bide yapı marketlerde flan hediyelikçilerde:44:

Nazilli cnm bilir misin bilmem Aydın'ın ilçesi :) Tekzen yeni açıldı gidip bir ara bakayım bari olmazsa Denizliye giderim:44:

bende bi keresinde buna benzer bişey yapmıştım, hazır kalp şeklinde üzeri peluş kaplı bi kutu almıştım , içine 365 tane not yazdım , her sabah uyandığında ilk okuması için planlamıştım ama , benimki dayanır mı oturmuş bi kerede hepsini okumuş :66:

şimdi gördüm canım , yapıyorum hemen :)
Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))

Yılbaşı zamanı hatırlarlayanınız vardır belki , erkek arkadaşımın ablasındaydık , oraya giderken bende bişeyler yaptımdemiştim ve gelince fotosunu koycam demiştim ama ancak zaman buldum buyrun yaptıklarım , gece gece canınızı çektirdiysem özür dilerim mucuk :)

Eki Görüntüle 324960

Kakaolu ıslak kekim

Eki Görüntüle 324961

Tarçınlı ve Zencefilli yılbaşı kurabiyelerim

Eki Görüntüle 324962

Havuçlu - Maydanozlu - Kırmızı lahanalı patates toplarım
Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)

Tek kelimeyle harika bir fikir çoooooooooooooooooookkkk romantikkkk :16::16::16:

Back