- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Arada sancıyor canım niye bilmiyorum bugün dikişleri aldırmaya gideceğim düşündüğün için sağolIyiyim kizlar
nehirnil111 senin disin ne oldu ? Agrimiyor degil mi daha ?
Mrs Sahin evinin anahtarlarini aldin mi canim ?
İyiyim kuzusu sen nasılsın bakalım
Evet canım dünde gittim baktımHayirli olsun tatlimmmmGidip gidip bakiyor musun evine ?
Aynen kuzum bende öyleArada sancıyor canım niye bilmiyorum bugün dikişleri aldırmaya gideceğim düşündüğün için sağol
İyiyim bende kuzucum geldik gene işe bitirmeyi bekliyoruz
Sizin en yoğun dönemleriniz artık kuzum son 1 ay nasıl geçmiş anlamayacaksın sende Ağustosun ortasından itibaren yok bence nasıl geçmişti anlamamıştımAynen kuzum bende öyle
Planlar programlar falan yapıyoruz habire
Sizin en yoğun dönemleriniz artık kuzum son 1 ay nasıl geçmiş anlamayacaksın sende Ağustosun ortasından itibaren yok bence nasıl geçmişti anlamamıştım
Aynen kuzum ama bir çok konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Evim ciddi anlamda çok temiz. Dolapların içine dışına baktım 1 tane yağ lekesi yok. Bir kaç saatte bitecek yani temizlik. Eşyalarda da yatak odası, salon koltuk takımı, yemek odası hepsi bir yerden gelicek zaten. Anında kurulumları yapılacak. Köşe koltuğumuz hazır ne zaman isterseniz getiririm dedi. Gelinliğim zaten çok çok güvendiğim bir modaevinin ellerinde. O kadar rahatım ki bu konudaYani uzun lafın kısası işlerimiz çok şükür iyi gidiyor. Sadece etraftaki insanlar huzur versinler bana yeter. Çünkü bu kadar uzun süreli stresin ardından 1 kelimeye bile tahammülü kalmıyor insanın
Kuzum hemen hemen benim evrelerimi yaşıyorsun ev eşyalar yormuyor bizimde tek yerdendi ekstradan yatak falan aldık başak yerden masa halı perdeler bunlar zaten ayrı yerden oluyor insanın 2 haftasını anca alıyor bir günde gelip kuruyorlar 1 günde perdeni halını veriyorsun 2 haftaya hepsi tamamlanmış oluyor ama dediğin gibi bunlar değil insanlar yoruyor insanıRabbim sabır kolaylık versin herkesin lafını duymak öğütünü dinlemek idare etmek nedir çok iyi bilirim hepsi evlenince geçiyor ama
Aynen kuzum yeter ki nişanlınla sen herşeyin farkında olun birbirinize sıkıca sarılın inan hiç bir şey umurunda olmuyor
Aynen öyle kuzum. Sabırlı olmaya çalışıyorum. Dua ediyorum sürekli. Bunlar da geçecek biliyorum
Çok şükür ki öyleyiz kuzum. Beni anlayan bir nişanlım var. Birde öyle olmasa nasıl geçerdiAynen kuzum yeter ki nişanlınla sen herşeyin farkında olun birbirinize sıkıca sarılın inan hiç bir şey umurunda olmuyor
Anlayış çok önemli karşındaki insanın verdiği değeri nişanlanınca daha iyi anlıyorsun çok yaşadım sadece onun için şükrettimÇok şükür ki öyleyiz kuzum. Beni anlayan bir nişanlım var. Birde öyle olmasa nasıl geçerdi
Anlayış çok önemli karşındaki insanın verdiği değeri nişanlanınca daha iyi anlıyorsun çok yaşadım sadece onun için şükrettim
İyiyim kuzum sıcaktan mahvoldum sadece sen nasılsınGünaydınlarr
Nasılsın Kuzum
Selam verip kaçma öyle gel bakem
burdayım bebişimSelam verip kaçma öyle gel bakem
Günaydın canlar
Günaydınlarr
İyiyim sıcaktam ölüyorum sen nasılsınburdayım bebişimNaber?
İyiyim bende, büro iyi de dışarı cıkınca felaketttttİyiyim sıcaktam ölüyorum sen nasılsın
İyiyim zuzu sen nasılsındüğün telaşesindedir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?