Aynen kuzum bende öyle gereksiz görüyorm koca üniteleri. Güzelim duvarı kapatıyor heba ediyor. Evde değişiklik yapmak istesen bile her yere sığdıramıyorsun. Bende sadece alt kısmını alıcam. Bi tane beğendim 169 tl ye. Onu göstericem nişanlıma bakalımEvinize göre bakarsınız kuzum vallahi bütçemiz az diye tv ünitesi alamıyorduk onu görünce vuruldum hemde çok uyguna görünce bir mobilyacıya göstermiştik masa alırken adam ben yarısını vermem o fiyata demişti çok şaşırmıştı bazı şeyler insanın elindeymiş gerçekten şimdi boş durmuyor duvarımız iyi ki koca şeylerden almamışım diyorum şimdi ne gerek varmış çok çok iş görüyor zaten
Bekliyorum merakla
Çok uygunmuş canım hadi bakalımAynen kuzum bende öyle gereksiz görüyorm koca üniteleri. Güzelim duvarı kapatıyor heba ediyor. Evde değişiklik yapmak istesen bile her yere sığdıramıyorsun. Bende sadece alt kısmını alıcam. Bi tane beğendim 169 tl ye. Onu göstericem nişanlıma bakalım
Attım kuzumÇok uygunmuş canım hadi bakalım
Attım kuzum
Çok teşekkür ederim kuzucumm beğenmene çok çok sevindimmBayıldım ne kadar ferah güzel bir ev ya maşallah kuzum Rabbim ağız tadıyla oturmanızı aşk dolu günler geçirmenizi nasip etsin harika bir evin var
Çok tuhaf bir duygu kuzum bilirim ben hala bizim ev derken tuhaf oluyorum annemlere anlatırken ağzımdan kaçıyor falan alışmak zaman alıyor sanırımÇok teşekkür ederim kuzucumm beğenmene çok çok sevindimmAminn inşallah. Çok tuhaf hissettim kendimi ama içim huzur doluydu
Çok tuhaf bir duygu kuzum bilirim ben hala bizim ev derken tuhaf oluyorum annemlere anlatırken ağzımdan kaçıyor falan alışmak zaman alıyor sanırım
Çok şükür kuzum nereden nereye
DimiÇok güzel duygular. Şükürler olsun bugünlerimize
Aynen öyle daha dün gibi şafak saydığım günlerÇok şükür kuzum nereden nereye
Askerden sonra her şafak güzelAynen öyle daha dün gibi şafak saydığım günler
Günaydınlar herkese
Günaydınlar
İyiyim tatlım sen nasılsınGünaydin kizlar, nasilsiniz ?
Nasılsın kuzumGünaydınlar
Günaydin kizlar, nasilsiniz ?
İyiyim tatlım sen nasılsın
Nasılsın kuzum
İyiyim zuzum sen nasılsın
Nasılsın kuzum
İyiyim zuzum sen nasılsın
Iyiyim kizlar
nehirnil111 senin disin ne oldu ? Agrimiyor degil mi daha ?
Mrs Sahin evinin anahtarlarini aldin mi canim ?
Hayirli olsun tatlimmmm
İyiyim kuzusu sen nasılsın bakalım
Aldımmm3 gün oldu canım alalı Harika bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?