- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
daha iyi olmuş. temiz yerleri bida siler gıcır yaparsın
kendi temizlediğin gibi olmaz başkasının ki:)
Aynen kuzum en azından içim rahat eder. O suyun temiz olduğunu görürsem daha da içim rahat eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyi olmuş. temiz yerleri bida siler gıcır yaparsın
kendi temizlediğin gibi olmaz başkasının ki:)
Kuzu tv ünitesi arıyorum. Bir türlü bulamadım istediğim gibi. Daha doğrusu tv sehpası. Üst kısmı olmayanlardan yani. Sen nereden aldın?Bende iyiyim canım aynı koşuşturma
Kuzu tv ünitesi arıyorum. Bir türlü bulamadım istediğim gibi. Daha doğrusu tv sehpası. Üst kısmı olmayanlardan yani. Sen nereden aldın?
Aldığımızdan vazgeçtik o sebepten
Evet kuzum gördüm beğendim de. Bende mi öyle yapsam ne. Çünkü tv sehpası bulamıyoruz hep ünite olarak varBen evmanyadan sipariş etmiştim kuzum 90 TL idi sanırım ayrıca açık renk raf aldım 3 lü gördüğün gibi oldular resim atmıştım sana
Biz memnunuz kuzum çokta uyguna hallettik tv ünitesi hiç istemedim duvara monte ettik bir tek kablolara bir çözüm bulsak o iyi olurdu onun dışında sehpaya da tv koyulabilir yani çok tarz duruyorEvet kuzum gördüm beğendim de. Bende mi öyle yapsam ne. Çünkü tv sehpası bulamıyoruz hep ünite olarak var
Bakalım nişanlımla akşam bulduklarımı gösteririmBiz memnunuz kuzum çokta uyguna hallettik tv ünitesi hiç istemedim duvara monte ettik bir tek kablolara bir çözüm bulsak o iyi olurdu onun dışında sehpaya da tv koyulabilir yani çok tarz duruyor
Anahtarlığını yesinler kuzum çok tatlıEvimizin anahtarlarını aldımm
Ev sahibimin hediyesi Çıkartmak istememiş. Benim gömleğimle de pek bir uyumlu olduAnahtarlığını yesinler kuzum çok tatlı
İnsanın ilkleri çok önemlidir anahtarlık diye geçiyor bazıları ama en anlamlılarından bizim için öyle meselaEv sahibimin hediyesi Çıkartmak istememiş. Benim gömleğimle de pek bir uyumlu oldu
Evet benim içinde çok önemlidir Şuan kullandığım anahtarlığım tamamiyle nişanlımı anımsatıyor. Onun yaptığı anahtarlık ve acemi birliği Safranboluydu oradan aldığım Safranbolu evi var Ve baş harfinin olduğu anahtarlıkİnsanın ilkleri çok önemlidir anahtarlık diye geçiyor bazıları ama en anlamlılarından bizim için öyle mesela
Evet benim içinde çok önemlidir Şuan kullandığım anahtarlığım tamamiyle nişanlımı anımsatıyor. Onun yaptığı anahtarlık ve acemi birliği Safranboluydu oradan aldığım Safranbolu evi var Ve baş harfinin olduğu anahtarlık
Ama şuan evimize özel birşey almak istiyorum henüz bulamadım
Evet beğenmiştim sizinkini çok hoşSafranbolu hep aklımda bir daha gidip görmek istiyorum oraları bende yeri çok büyük Bizim anahtarlığımızı çok severek aldım ben aşkla kullanıyor insan diğer yarısının onda olduğunu biliyorsun bir de ev şeklinde öneririm
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Evimizin anahtarlarını aldımm
Farklı rengide var kuzum ve çok farklı modeller var uygun fiyata evmanyaya bakmanı öneririm sorunsuz alışveriş yapıyorumEvet beğenmiştim sizinkini çok hoş
Bakalım nasıl birşey bulucam bende
Ben de iyiyim
Dün avize bakarken boynum tutuldu
Soluma dönemiyorum
Ben de iyiyim
Dün avize bakarken boynum tutuldu
Soluma dönemiyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
Allah kendi evinizi de nasip etsin
Farklı rengide var kuzum ve çok farklı modeller var uygun fiyata evmanyaya bakmanı öneririm sorunsuz alışveriş yapıyorum
Geçmiş olsun canım ev kurarken bu tarz zorluklar oluyor tabi
İnşallah o da gönlünüze göre olur kuzum onda çabuk karar verebiliyor insan mobilyasına göre Evi çektinmi nasıl evinizEvet kuzum dün baya baktım. Bakalım babamda mobilyacıdan fiyat alıcak. Ona göre karar vericez
İnşallah o da gönlünüze göre olur kuzum onda çabuk karar verebiliyor insan mobilyasına göre Evi çektinmi nasıl eviniz
Evinize göre bakarsınız kuzum vallahi bütçemiz az diye tv ünitesi alamıyorduk onu görünce vuruldum hemde çok uyguna görünce bir mobilyacıya göstermiştik masa alırken adam ben yarısını vermem o fiyata demişti çok şaşırmıştı bazı şeyler insanın elindeymiş gerçekten şimdi boş durmuyor duvarımız iyi ki koca şeylerden almamışım diyorum şimdi ne gerek varmış çok çok iş görüyor zaten
Aynen kuzum sade birşey istiyorum zaten çok büyük olmasına da gerek yok.
Tabikiside çektimm atıyorum sana birazdan özelden