• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzu tv ünitesi arıyorum. Bir türlü bulamadım istediğim gibi. Daha doğrusu tv sehpası. Üst kısmı olmayanlardan yani. Sen nereden aldın?

Aldığımızdan vazgeçtik o sebepten :KK53:

Ben evmanyadan sipariş etmiştim kuzum 90 TL idi sanırım ayrıca açık renk raf aldım 3 lü gördüğün gibi oldular resim atmıştım sana:KK53:

Ben evmanyadan sipariş etmiştim kuzum 90 TL idi sanırım ayrıca açık renk raf aldım 3 lü gördüğün gibi oldular resim atmıştım sana:KK53:
Evet kuzum gördüm beğendim de. Bende mi öyle yapsam ne. Çünkü tv sehpası bulamıyoruz hep ünite olarak var :KK53:

Evet kuzum gördüm beğendim de. Bende mi öyle yapsam ne. Çünkü tv sehpası bulamıyoruz hep ünite olarak var :KK53:
Biz memnunuz kuzum çokta uyguna hallettik tv ünitesi hiç istemedim duvara monte ettik bir tek kablolara bir çözüm bulsak o iyi olurdu onun dışında sehpaya da tv koyulabilir yani çok tarz duruyor :21:

Evimizin anahtarlarını aldımm :KK60:

11707652_1672506612969115_4993589583117641239_n.jpg

İnsanın ilkleri çok önemlidir anahtarlık diye geçiyor bazıları ama en anlamlılarından bizim için öyle mesela:KK60:
Evet benim içinde çok önemlidir :KK16: Şuan kullandığım anahtarlığım tamamiyle nişanlımı anımsatıyor. Onun yaptığı anahtarlık ve acemi birliği Safranboluydu oradan aldığım Safranbolu evi var :KK16: Ve baş harfinin olduğu anahtarlık :KK16:

Ama şuan evimize özel birşey almak istiyorum henüz bulamadım :oops:

Evet benim içinde çok önemlidir :KK16: Şuan kullandığım anahtarlığım tamamiyle nişanlımı anımsatıyor. Onun yaptığı anahtarlık ve acemi birliği Safranboluydu oradan aldığım Safranbolu evi var :KK16: Ve baş harfinin olduğu anahtarlık :KK16:

Ama şuan evimize özel birşey almak istiyorum henüz bulamadım :oops:

Safranbolu hep aklımda bir daha gidip görmek istiyorum oraları bende yeri çok büyük :KK60:Bizim anahtarlığımızı çok severek aldım ben aşkla kullanıyor insan diğer yarısının onda olduğunu biliyorsun bir de ev şeklinde öneririm:KK200:

Safranbolu hep aklımda bir daha gidip görmek istiyorum oraları bende yeri çok büyük :KK60:Bizim anahtarlığımızı çok severek aldım ben aşkla kullanıyor insan diğer yarısının onda olduğunu biliyorsun bir de ev şeklinde öneririm:KK200:
Evet beğenmiştim sizinkini çok hoş :KK16:

Bakalım nasıl birşey bulucam bende :KK22:

Evet beğenmiştim sizinkini çok hoş :KK16:

Bakalım nasıl birşey bulucam bende :KK22:
Farklı rengide var kuzum ve çok farklı modeller var uygun fiyata evmanyaya bakmanı öneririm sorunsuz alışveriş yapıyorum:KK68:
Ben de iyiyim
Dün avize bakarken boynum tutuldu:KK70:
Soluma dönemiyorum

Geçmiş olsun canım :KK53:ev kurarken bu tarz zorluklar oluyor tabi:KK70:

Ben de iyiyim
Dün avize bakarken boynum tutuldu:KK70:
Soluma dönemiyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
Allah kendi evinizi de nasip etsin

Teşekkür ederim kuzumm :KK16:

Aminn en en kısa zamanda kendi evime geçmek istiyorumm :oops:

Farklı rengide var kuzum ve çok farklı modeller var uygun fiyata evmanyaya bakmanı öneririm sorunsuz alışveriş yapıyorum:KK68:

Geçmiş olsun canım :KK53:ev kurarken bu tarz zorluklar oluyor tabi:KK70:

Evet kuzum dün baya baktım. Bakalım babamda mobilyacıdan fiyat alıcak. Ona göre karar vericez :KK16:

Günaydın Hanımlar :KK54:

Dün evime gittim. Biraz geç gittim. Nişanlım bensiz girme dedi :KK16: Besmeleyle açtım kapımı. Herkes çok beğendi. Çok farklı bir duygu. Baya bi tuhaf oldum. Sevinçle hüzün arası bir duygu yaşadım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK16:

İnşallah o da gönlünüze göre olur kuzum onda çabuk karar verebiliyor insan mobilyasına göre :KK59:Evi çektinmi nasıl eviniz:KK22:

Aynen kuzum sade birşey istiyorum zaten çok büyük olmasına da gerek yok. :oops:

Tabikiside çektimm atıyorum sana birazdan özelden :KK73:

Aynen kuzum sade birşey istiyorum zaten çok büyük olmasına da gerek yok. :oops:

Tabikiside çektimm atıyorum sana birazdan özelden :KK73:
Evinize göre bakarsınız kuzum vallahi bütçemiz az diye tv ünitesi alamıyorduk onu görünce vuruldum hemde çok uyguna görünce bir mobilyacıya göstermiştik masa alırken adam ben yarısını vermem o fiyata demişti çok şaşırmıştı bazı şeyler insanın elindeymiş gerçekten şimdi boş durmuyor duvarımız iyi ki koca şeylerden almamışım diyorum şimdi ne gerek varmış çok çok iş görüyor zaten :nazar::KK200:

Bekliyorum merakla:KK19::KK16:

Back