Sağol canım evet şimdi iyileşme devresindeyim yediklerime içtiklerime dikkat edicem 1 hafta o kadarÇok tuhaf gerçekten ama dediğin gibi bazen insan duraksıyor duygulanıyor yalnız hissediyor falan biraz daha zamanı var demek ki Amin inşallah
Evet o acının yanında çekilmesi falan hiç acı değilmiş1 hafta ne ki o acidan kurtuldun
Evet canim çok dogru
Geçmis olsun tatlimmSonunda haloldu, rahatlarsin artik
Ayyy hayirli olsun kuzummmEminim çok güzel olacaksin o gelinligin içinde Cok merak ediyorum ya modeli
Boncukk selam naber görüsmeyeli ?Bizim de ayni vallah , çok sükür huzura tadiyoruz beraber
Ayarlarsin kuzum çok fazla strese girme. Sen çalisiyormuydun ? Kagida yaz neler yapilacagini ve en çok zaman al isten basla. Mrs Sahin dedigi gibi perde hali gibi seyler olabilir, bi de kina. Kina mekani ok mi ?
Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda...
Günaydin kizlarr size de hayirli cumalarRabbim dualarimizi kabul eder insaAllah
Mrs Sahin hayirli olsun tatlim
Geçmis olsun tatlimmSonunda haloldu, rahatlarsin artik
Ayyy hayirli olsun kuzummmEminim çok güzel olacaksin o gelinligin içinde Cok merak ediyorum ya modeli
Boncukk selam naber görüsmeyeli ?Bizim de ayni vallah , çok sükür huzura tadiyoruz beraber
Ayarlarsin kuzum çok fazla strese girme. Sen çalisiyormuydun ? Kagida yaz neler yapilacagini ve en çok zaman al isten basla. Mrs Sahin dedigi gibi perde hali gibi seyler olabilir, bi de kina. Kina mekani ok mi ?
Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda...
Günaydin kizlarr size de hayirli cumalarRabbim dualarimizi kabul eder insaAllah
Mrs Sahin hayirli olsun tatlim
Teşekkür ederim canım benimModel sonra sürprizz
Çalışıyorum canım
Listem var zaten alfıkça işaretliyorum
Bugün kına malzemelerine baktım birkaç oerdeciye uğradım halletmeye çalışıyorum işte
Merhaba canim, evlilik nasil gidiyor ?merhaba kızlar ben de 2014 geliniyimm
Merhaba canim, evlilik nasil gidiyor ?
merhabaa :) 1 yılı doldurduk biz şimdilik bi sıkıntı yok :)
ara ara hala alışmaya çalışıyorumm ama iyii şükürr
sen de evlisin sanırım senin ne kadar olduu nasıl gidiyor ?
bizde12.11.2015 te evleniceeez
Çok sagol tavsiyen icin canım.Bizim kasımda sadece nikah olucak , ailevi problemlerden dolayı.nişanlım şuan asker , mayısta bitirip gelicek hayırlısıyla.gelmesine 2-3 ay kala ev bakıcam eşyaları seçicem bütün yük benim üzerime binicek ama sağolsun Kayınvalidem yardım edicek..Hayırlı olsun canım
Nacizane tavsiyem imkan varsa her şeyini önceden hallet son ana büyük hazırlıklar kalmasın
Çok sagol tavsiyen icin canım.Bizim kasımda sadece nikah olucak , ailevi problemlerden dolayı.nişanlım şuan asker , mayısta bitirip gelicek hayırlısıyla.gelmesine 2-3 ay kala ev bakıcam eşyaları seçicem bütün yük benim üzerime binicek ama sağolsun Kayınvalidem yardım edicek..
İnşAllah bi an önce o gün gelir kavuşuruz birbirimize.
Sizin ne kadar var canım ? Ya da oldu mu düğününüz?
sağ ol canım..ne durumda hazırlıklarınız?Hayırlı olsun
Benim 15 ağustosta
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydın Hanımlar
Çoookkk mutlu bir gelin var burada. Cuma günü gelinlik provama gittim. Çok güzel ve heyecanlıydı
Kına yerimizi ayarladık, tarih aldık, bir miktar kaporamızı bıraktık
Eksiklerim vardı. Bulaşıklık, çekmece içi çatal kaşıklık, deterjan kutusu, su kovası, vileda gibi dün onların tamamını aldım. Bavullarımızı aldık
Dün kira sözleşmemizi yaptık. Bugün saat 4'te evimizin anahtarını alıyorumm
Rabbime şükürler olsun herşeyimiz gönlümüze göre oluyor
Günaydin kizlarrr ve hayirli olsunMrs Sahin Ne kadar güzel haberler bunlar yaa Simdi gelinlik tamam mi ?
Biz bu haftasonu cumartesi günü sabah temizlik yaptim , ögleden sonra da magaza dolastik Türkiye'ye gelmeden önce bir kaç alisveris hediye felan alalim dedik, akraba ziyaretine gidecegimiz içinDün de dinlendik , bu sefer de evde kalalim dedik her hafta sonu kostur kostur insan yoruluyor.... Cok iyi geldi, bugun formdayim kizlarrrr
Herkese hayirli haftalar
Sabirsizlikla fotorafi bekliyorum canim, mutlaka bize de göster
Çok teşekkür ederim kuzumİşlerimiz halloldukça nasıl rahatlıyoruz anlatamam
Gelinliğim dikiliyor canım. Model belli. Yeni dikilmiş vardı aslında onu denemiştim ama gelinlik fotoğraf çekimi için hazırlanmış. Bu nedenle aynı modeli şimdi benim için dikecekler ufak değişiklikler yaptım sadece etek ve kol kısmında
Canım çok sevindim hayırlı olsun kına için nereyle anlaştınızGünaydın Hanımlar
Çoookkk mutlu bir gelin var burada. Cuma günü gelinlik provama gittim. Çok güzel ve heyecanlıydı
Kına yerimizi ayarladık, tarih aldık, bir miktar kaporamızı bıraktık
Eksiklerim vardı. Bulaşıklık, çekmece içi çatal kaşıklık, deterjan kutusu, su kovası, vileda gibi dün onların tamamını aldım. Bavullarımızı aldık
Dün kira sözleşmemizi yaptık. Bugün saat 4'te evimizin anahtarını alıyorumm
Rabbime şükürler olsun herşeyimiz gönlümüze göre oluyor
Günaydin kizlarrr ve hayirli olsunMrs Sahin Ne kadar güzel haberler bunlar yaa Simdi gelinlik tamam mi ?
Biz bu haftasonu cumartesi günü sabah temizlik yaptim , ögleden sonra da magaza dolastik Türkiye'ye gelmeden önce bir kaç alisveris hediye felan alalim dedik, akraba ziyaretine gidecegimiz içinDün de dinlendik , bu sefer de evde kalalim dedik her hafta sonu kostur kostur insan yoruluyor.... Cok iyi geldi, bugun formdayim kizlarrrr
Herkese hayirli haftalar
Sabirsizlikla fotorafi bekliyorum canim, mutlaka bize de göster
Canım çok sevindim hayırlı olsun kına için nereyle anlaştınızHerşeyin güzel ilerlemesine çok mutlu oldum ki şükürler olsun
Günaydın canım nasılsın dinlenmek iyi geliyor tabi biz 2 haftasonudur dinlenemiyoruz pek hep bir iş çıkıyor ziyaretler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?