• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yatak, perde,halı avize bunlar büyük parçalar.
Kınayı ayarlayamadım bi de:)
Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.
Yatak 2 günde geliyor hemen yataşın duchess comfortu önerebilirim çok rahat biz memnunuz tabi ki yatak kişinin vücuduna göre olmalı belki size uymaz herkese farklı yatak öneriyorlar :KK16:perdelerin siparişinizi verin derim ama en az 2 hafta sürüyor rahat :KK49:davetiyeler en kolayı 1 günde basılıyor 1 haftada dağıtılıyor onda da korkma kuzum:21:kına halledilir bir geziye bakar bir alışverişte hepsi alınır avizelere bakabilirsiniz getirip takarsınız 1 günlük iş onlarda:KK52:halıyıda bakın derim perdelerle beraber onlarda 1 haftayı buluyor olmaz getirtirler daha uzun sürer falan en azından çeyiz ne zaman çıkacak ona yetişsin kuzum:KK76:

Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.

Ooo baya bitmiş işte. Aynı şeylerimiz kalmış canım :KK16: Eşyalar gelince alıcam ben onları. Şuan sadece güneşlik stor yaptırıcam koltukların rengine göre de perdeleri inşallah :KK68:

Nasipse ben bu hafta sonu kına mekanımı da ayarlıyorum :KK16:

Sıkıntı etme ama elini de çabuk tut.Kaçıydı ağustosun ?

Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibi :KK70:ama alışıyorsun eşim maşallah çabucak alıştı evimi özledim diye tekrar ediyor dışarıda bir yerlere giderken:KK53::KK60:dün annemlere gittik mesela burası benim evim diye benimsemem geçmiş gibi azalmış demek ki zamanla tamamen evimizi benimsiyoruz alışıyoruz :nazar::KK68:

Bende şuan öyleyim işte sanki başkasının evine yapılıyor gibi :KK53:

Maşallah eşinin alışması iyi kuzum :nazar: Biz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır :KK16:

Maşallah eşinin alışması iyi kuzum :nazar: Biz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır :KK16:
Evet sen yakınsın ama daha çabuk olacak alışman ben ne kadar aileme gidiyorsam daha çabuk evime alışıyorum ilginç bir durum sanırım beynim onları orada iyi mutlu gördükçe bak herşey yerine oturuyor sinyali veriyor psikolojime :KK70:

Evet sen yakınsın ama daha çabuk olacak alışman ben ne kadar aileme gidiyorsam daha çabuk evime alışıyorum ilginç bir durum sanırım beynim onları orada iyi mutlu gördükçe bak herşey yerine oturuyor sinyali veriyor psikolojime :KK70:
Evet kuzum :KK16: O konuda şanslıyım :nazar:

Olabilir canım için rahat ediyor sonuçta :KK16:

Yatak 2 günde geliyor hemen yataşın duchess comfortu önerebilirim çok rahat biz memnunuz tabi ki yatak kişinin vücuduna göre olmalı belki size uymaz herkese farklı yatak öneriyorlar :KK16:perdelerin siparişinizi verin derim ama en az 2 hafta sürüyor rahat :KK49:davetiyeler en kolayı 1 günde basılıyor 1 haftada dağıtılıyor onda da korkma kuzum:21:kına halledilir bir geziye bakar bir alışverişte hepsi alınır avizelere bakabilirsiniz getirip takarsınız 1 günlük iş onlarda:KK52:halıyıda bakın derim perdelerle beraber onlarda 1 haftayı buluyor olmaz getirtirler daha uzun sürer falan en azından çeyiz ne zaman çıkacak ona yetişsin kuzum:KK76:

Çeyiz 1 hafta önce gider çünkü eşyalar 6 sında gelecek.O hafta soun yerleşir her şey

Ooo baya bitmiş işte. Aynı şeylerimiz kalmış canım :KK16: Eşyalar gelince alıcam ben onları. Şuan sadece güneşlik stor yaptırıcam koltukların rengine göre de perdeleri inşallah :KK68:

Nasipse ben bu hafta sonu kına mekanımı da ayarlıyorum :KK16:

Sıkıntı etme ama elini de çabuk tut.Kaçıydı ağustosun ?

15 i canım.

Senin de az kalmış ama ne yalan söyliyim yerinde olmak isterdim.Yani keşke işlerim şu aşamadayken biraz daha vaktim olsaydı:)

Bende onu düşünerek bazı işlerimi erkenden bitirdim canım. Şuan sanırım onun rahatlığı üstümde. Ev tutuldu, eşyalar alındı, beyaz eşyalar alındı, gelinlik tamam, kuaför tamam, fotoğrafçı tamam, kına mekanıda %90 tamam sayılır, bindallıda yüksek ihtimal tamam, kına malzemeleri tamam. Bunlar 1 aydan fazla önceden bitirmek büyük rahatlıkmış. Gelinlik ayakkabımı, damatlık ve ayakkabısını bunları da bulduk geriye sadece gidip almak kaldı. Bizi şuan tek uğraştıracak şey perde ve halı. Çok şükür onlarda da araştırmamı yaptım ve ne istediğimi biliyorum :KK16: Çok dua ettim, çok şükrettim. Şuan biliyorum ki onların karşılığını alıyorum. Rabbim herkese bu yolda kolaylıklar sağlasın ve gönlündekini nasip etsin :KK16:

Seninde birşeyin kalmadı zaten aynı şeylerimiz kalmış biraz hızlandırarak yaparsan bende en azından son hafta kafanı dinlersin canım :KK68: Stres yok, dudak uçuklatmak falanda yok sakin ol. Herşey güzel olacak de :KK37:

Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyı :KK51:çok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir :eek:sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasak:KK17:çekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağımo_O

Geçmis olsun tatlimm :KK60: Sonunda haloldu, rahatlarsin artik :KK76:

Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zaten :KK53: O gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek :KK23: Yaka kısmında hafif değişiklik olacak :KK22: Ama etek ucu, beli falan harika oldu :KK22:

Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyin :nazar: Dün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu :KK22:

Model sürpriz :KK39: Belki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim :KK53: Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim :KK68:

Ayyy hayirli olsun kuzummm :KK68: Eminim çok güzel olacaksin o gelinligin içinde :KK15: Cok merak ediyorum ya modeli :KK22:
ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle:KK48:

iyiyim skocum,sen?

az kaldı düğününe:KK6: nasıl gidiyor hazırlıkların
Boncukk selam naber görüsmeyeli ? :KK36: Bizim de ayni vallah , çok sükür huzura tadiyoruz beraber :KK4:

Canım sürekli bir şeyler alıyorum ama sanki daha hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum nedense:KK43:
Ev yerleşmeden anlamıcam sanırım.

Ayarlarsin kuzum çok fazla strese girme. Sen çalisiyormuydun ? Kagida yaz neler yapilacagini ve en çok zaman al isten basla. Mrs Sahin dedigi gibi perde hali gibi seyler olabilir, bi de kina. Kina mekani ok mi ? :KK60:

Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibi :KK70:ama alışıyorsun eşim maşallah çabucak alıştı evimi özledim diye tekrar ediyor dışarıda bir yerlere giderken:KK53::KK60:dün annemlere gittik mesela burası benim evim diye benimsemem geçmiş gibi azalmış demek ki zamanla tamamen evimizi benimsiyoruz alışıyoruz :nazar::KK68:

Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda... :cry:

Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:KK68:

Günaydın Hanımlar :KK25:

Hayırlı Cumalar. Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah :KK68:

Bugün ilk gelinlik provam var :cool:

Günaydin kizlarr size de hayirli cumalar :KK25: Rabbim dualarimizi kabul eder insaAllah :KK68:
Mrs Sahin Mrs Sahin hayirli olsun tatlim :KK73::KK73:

Geçmis olsun tatlimm :KK60: Sonunda haloldu, rahatlarsin artik :KK76:

Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda... :cry:

Günaydin kizlarr size de hayirli cumalar :KK25: Rabbim dualarimizi kabul eder insaAllah :KK68:
Mrs Sahin Mrs Sahin hayirli olsun tatlim :KK73::KK73:

Sağol canım evet şimdi iyileşme devresindeyim yediklerime içtiklerime dikkat edicem 1 hafta o kadar:21:Çok tuhaf gerçekten ama dediğin gibi bazen insan duraksıyor duygulanıyor yalnız hissediyor falan biraz daha zamanı var demek ki:KK16:Amin inşallah:KK68:

Back