- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Çok sevindim canım ya ne kadara tuttunuz linki varsa özelde atsana hayırlı uğurlu olsunSağol kuzumm çokta uyguna tuttukHem bize hemde kayınvalidemlere yakın bir düğün salonunu tuttuk
sağ ol canım..ne durumda hazırlıklarınız?
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydın Hanımlar
Çoookkk mutlu bir gelin var burada. Cuma günü gelinlik provama gittim. Çok güzel ve heyecanlıydı
Kına yerimizi ayarladık, tarih aldık, bir miktar kaporamızı bıraktık
Eksiklerim vardı. Bulaşıklık, çekmece içi çatal kaşıklık, deterjan kutusu, su kovası, vileda gibi dün onların tamamını aldım. Bavullarımızı aldık
Dün kira sözleşmemizi yaptık. Bugün saat 4'te evimizin anahtarını alıyorumm
Rabbime şükürler olsun herşeyimiz gönlümüze göre oluyor
Günaydin kizlarrr ve hayirli olsunMrs Sahin Ne kadar güzel haberler bunlar yaa Simdi gelinlik tamam mi ?
Biz bu haftasonu cumartesi günü sabah temizlik yaptim , ögleden sonra da magaza dolastik Türkiye'ye gelmeden önce bir kaç alisveris hediye felan alalim dedik, akraba ziyaretine gidecegimiz içinDün de dinlendik , bu sefer de evde kalalim dedik her hafta sonu kostur kostur insan yoruluyor.... Cok iyi geldi, bugun formdayim kizlarrrr
Herkese hayirli haftalar
Çok sevindim canım ya ne kadara tuttunuz linki varsa özelde atsana hayırlı uğurlu olsun
Az kaldı sanırım:)
Daha ev yerleşmediği için sanki hiçbir şeyi halletmemişim gibi geliyor.
Günaydın canım nasılsın?
Hayırlı uğurlu olsun canımmmmm.Çok sevindim.
Sana da iyi haftalar canım.
Maşallah canım bende azalttım yemekleri kendimi frenliyorum artık sıkı bir diyete gireceğimKizlar bilmiyorum size demismiydim ama esimle diyete basladik (hele sükür)
Dügünden sonra bi saliverdik kendimizi anlatamam1 haftadir rejime girdik ben 2, 2 kilo verdim o da 1, 5 kilo verdi Cok formda hissediyorum kendimi.. Insan ne gereksiz seylerle besleniyor ya Ki ben çok ivir zivir yemeyi severim hele çikolata...
Neyse insaAllah Eylul ayina kadar hedef kiloma ulasacagim 60-61 kilo olmak istiyorum Allah kismet ederseSonra daha düzenli spor yapmaya basliyacaz
Boş salon kuzum birşey istemedik. 500 tl tuttuk
Müziğimizi daha öncede söylemiştim sana nişanlımın kuzeni çalıcak. Sistemleri falan herşeyi var. Zaten daha öncede organizasyon firmasında çalıştı ve düğün davetlerde müzik yapıyordu. Fotoğraf işi de yakın arkadaşımız var prof makinası var ben çekerim dedi
Malesef web siteleri yok kuzum ya. İnternetten bende baktım ama genellikle kalabalık ile çekilmiş check in yapılmış resimler var250 kişilik ama oldukça büyük ve ferah bir salon Ulaşım konusunda çok kolay baya baya içimize sindi
Günaydın Hanımlar
Çoookkk mutlu bir gelin var burada. Cuma günü gelinlik provama gittim. Çok güzel ve heyecanlıydı
Kına yerimizi ayarladık, tarih aldık, bir miktar kaporamızı bıraktık
Eksiklerim vardı. Bulaşıklık, çekmece içi çatal kaşıklık, deterjan kutusu, su kovası, vileda gibi dün onların tamamını aldım. Bavullarımızı aldık
Dün kira sözleşmemizi yaptık. Bugün saat 4'te evimizin anahtarını alıyorumm
Rabbime şükürler olsun herşeyimiz gönlümüze göre oluyor
Maşallah canım bende azalttım yemekleri kendimi frenliyorum artık sıkı bir diyete gireceğim
Çok iyi kuzum sizin müzik olayını fotoğraf olayıda tamam çok uyguna tutmuşsunuz vallahi çok sevindim o kadar ferah bir salonu Rabbim gönlüne göre verdi
Herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim canımmmm
Sonunda taşınıyorlar yani, ohh
Merakla bekliyorum
adam haklı
Bizde çok sevindim kuzum ya ama nasıl pazarlık ettik görmen lazımAdam tutturdu 1000 tl aşağısına vermem diye Bende nişanlıma dedim bende inat ettim 500 tutmadan çıkmıycam oradan
Ay cidden kuzum sonundaNişanlım beni eve bıraktığı günlerde, eve bakıp gidin artık diyordu Dünde ohh be sonunda diyo
Akşam ilk işim foto çekip sana atmak olucak kuzumm
adam haklıben bile gitsinler diye söyleniyorum burda :)
Akşam olsun
Hoşgeldin boncuk nasılsınSelam kızlar
Bizde çok sevindim kuzum ya ama nasıl pazarlık ettik görmen lazımAdam tutturdu 1000 tl aşağısına vermem diye Bende nişanlıma dedim bende inat ettim 500 tutmadan çıkmıycam oradan
Hoşgeldin boncuk nasılsın
Bende foto isterim amaFiyatı bayağı düşürmüş kuzum vallahi bravo
Yarını dört gözle bekleyeceğim bende
Boncuğa whatsapptan atıcam kuzum. Sana ancak yarın gönderebilirm
İyiyim nehir sen nasılsın :)Hoşgeldin boncuk nasılsın
Bende foto isterim amaFiyatı bayağı düşürmüş kuzum vallahi bravo
Yakında temizliğe başlarsınız :) ayy kendi evinin temizliği bile bi başka oluyor
Olsun olsun hemencecikk olsunAnahtarı iş yerime getirecekler ama iş çıkışını beklemek zorundayım
Bende iyiyim canım aynı koşuşturmaİyiyim nehir sen nasılsın :)
Yakında temizliğe başlarsınız :) ayy kendi evinin temizliği bile bi başka oluyor
daha iyi olmuş. temiz yerleri bida siler gıcır yaparsın
Dün ev sahibi ile görüştük kira sözleşmesi için. Bana diyor ki Büşra inan evde sana temizlemen gereken bir yer bırakmadım. Her kaldırdığım eşyanın altını defalarca sildim. Davlumbazı, ocağı sildim, demirlerini yıkadım falan dedi. Olsun dedim kendini yinede çok yormasaydın ben yine yapıcam zaten temizlik dedim. Olsun arkamdan konuşulsun istemiyorum dedi. Evi baya baya temizledim sadece 1 kere silip otursan bile yeterli olur dediAma tabi ben durmam Elim muhakkak o mutfak dolaplarına deyicek yani mis gibi sildiğimi görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?