• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyı :KK51:çok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir :eek:sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasak:KK17:çekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağımo_O
Nehirim çok gecmiş olsun , biraz dayan, sonrasında ağrın sızın kalmayacak nasılsa. Kurtuldun dişten :)

Teşekkürler canım geçiyor inşallah:KK16:Sen nasılsın:KK68:

İyiyim canım.Düne kadar izinliydim.Bugün geldim işe.Çok iyi gelmiş dinlenmek:)

Ahh kuzum kurtulmuşsun ama biraz zorlayacak bu süreç seni. İnşallah çabucak geçer :KK19:

Evet kuzum çok şükür gelinliğimde tamam. Yarın prova var :KK28:

**

Günaydın Hanımlar :KK54:

Canım hayırlı olsun.
Maşallah bütün süreçlerin çok rahat geçiyor.Allah hep böyle olmasını nasip etsin.

Modeli gösterecek misin:)

Nehirim çok gecmiş olsun , biraz dayan, sonrasında ağrın sızın kalmayacak nasılsa. Kurtuldun dişten :)

Günaydın canım.
Nasılsın?

İnşallah kuzucum sağol:KK68:Çok sevindim diktiriyor musun modelin kesinleşti çok keyifli ya :nazar::KK200:

Canım hayırlı olsun.
Maşallah bütün süreçlerin çok rahat geçiyor.Allah hep böyle olmasını nasip etsin.

Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zaten :KK53: O gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek :KK23: Yaka kısmında hafif değişiklik olacak :KK22: Ama etek ucu, beli falan harika oldu :KK22:

Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyin :nazar: Dün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu :KK22:

Model sürpriz :KK39: Belki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim :KK53: Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim :KK68:

Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zaten :KK53: O gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek :KK23: Yaka kısmında hafif değişiklik olacak :KK22: Ama etek ucu, beli falan harika oldu :KK22:

Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyin :nazar: Dün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu :KK22:

Model sürpriz :KK39: Belki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim :KK53: Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim :KK68:

Rabbim yardımcın kuzum içine sinmiş halledilmiş oh gösterme tabi kimseye son hallerini bende göstermedim :nazar::KK200:Çok güzel bir gelin olacaksın:KK37:

Çok şükür boncuğum evet ağrısı durulmayacak gibi değil zaten ilaç etkiliyor korkmuştum ama çabucak geçti anlamadım :KK19::KK54:Sen nasılsın neler yapıyorsun:KK68:
ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle:KK48:
İyiyim canım.Düne kadar izinliydim.Bugün geldim işe.Çok iyi gelmiş dinlenmek:)

Canım hayırlı olsun.

Günaydın canım.
Nasılsın?

iyiyim skocum,sen?

az kaldı düğününe:KK6: nasıl gidiyor hazırlıkların

anaaaaaaammmm,gelinlikte alınmışşşşşşş. ben merak eederiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:mad:

Rabbim yardımcın kuzum içine sinmiş halledilmiş oh gösterme tabi kimseye son hallerini bende göstermedim :nazar::KK200:Çok güzel bir gelin olacaksın:KK37:

Evet kuzum çok şükür :KK16: Bindallılarda çok farklı çok güzellerdi :KK16: Bir kaç prova sonrasında da bindallımı belirliycez :oops:

ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle:KK48:

iyiyim skocum,sen?

az kaldı düğününe:KK6: nasıl gidiyor hazırlıkların

Canım sürekli bir şeyler alıyorum ama sanki daha hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum nedense:(
Ev yerleşmeden anlamıcam sanırım.

Tabi ki zevkini bildikten sonra kararını daha çabuk veriyorsun bende hiç zorlanmamıştım:KK68:

Kesinlikle kuzum :KK22:

Eşyalarımı çok merak ediyorum biran önce gelsin istiyorumm :KK69::KK33: Sanırım o evde yaşamaya başlamadıkça inanamıycam evlendiğime. Sende de öyle mi oldu kuzum?

Kesinlikle kuzum :KK22:

Eşyalarımı çok merak ediyorum biran önce gelsin istiyorumm :KK69::KK33: Sanırım o evde yaşamaya başlamadıkça inanamıycam evlendiğime. Sende de öyle mi oldu kuzum?
Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibi :KK70:ama alışıyorsun eşim maşallah çabucak alıştı evimi özledim diye tekrar ediyor dışarıda bir yerlere giderken:KK53::KK60:dün annemlere gittik mesela burası benim evim diye benimsemem geçmiş gibi azalmış demek ki zamanla tamamen evimizi benimsiyoruz alışıyoruz :nazar::KK68:

Back