2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yatak, perde,halı avize bunlar büyük parçalar.
Kınayı ayarlayamadım bi de:)
Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.
Yatak 2 günde geliyor hemen yataşın duchess comfortu önerebilirim çok rahat biz memnunuz tabi ki yatak kişinin vücuduna göre olmalı belki size uymaz herkese farklı yatak öneriyorlar perdelerin siparişinizi verin derim ama en az 2 hafta sürüyor rahat davetiyeler en kolayı 1 günde basılıyor 1 haftada dağıtılıyor onda da korkma kuzumkına halledilir bir geziye bakar bir alışverişte hepsi alınır avizelere bakabilirsiniz getirip takarsınız 1 günlük iş onlardahalıyıda bakın derim perdelerle beraber onlarda 1 haftayı buluyor olmaz getirtirler daha uzun sürer falan en azından çeyiz ne zaman çıkacak ona yetişsin kuzum

Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.

Ooo baya bitmiş işte. Aynı şeylerimiz kalmış canım Eşyalar gelince alıcam ben onları. Şuan sadece güneşlik stor yaptırıcam koltukların rengine göre de perdeleri inşallah

Nasipse ben bu hafta sonu kına mekanımı da ayarlıyorum

Sıkıntı etme ama elini de çabuk tut.Kaçıydı ağustosun ?

Bende şuan öyleyim işte sanki başkasının evine yapılıyor gibi

Maşallah eşinin alışması iyi kuzum Biz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır

Bende şuan öyleyim işte sanki başkasının evine yapılıyor gibi

Maşallah eşinin alışması iyi kuzum Biz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır
Evet sen yakınsın ama daha çabuk olacak alışman ben ne kadar aileme gidiyorsam daha çabuk evime alışıyorum ilginç bir durum sanırım beynim onları orada iyi mutlu gördükçe bak herşey yerine oturuyor sinyali veriyor psikolojime

Evet kuzum O konuda şanslıyım

Olabilir canım için rahat ediyor sonuçta

Çeyiz 1 hafta önce gider çünkü eşyalar 6 sında gelecek.O hafta soun yerleşir her şey

15 i canım.

Senin de az kalmış ama ne yalan söyliyim yerinde olmak isterdim.Yani keşke işlerim şu aşamadayken biraz daha vaktim olsaydı:)

Bende onu düşünerek bazı işlerimi erkenden bitirdim canım. Şuan sanırım onun rahatlığı üstümde. Ev tutuldu, eşyalar alındı, beyaz eşyalar alındı, gelinlik tamam, kuaför tamam, fotoğrafçı tamam, kına mekanıda %90 tamam sayılır, bindallıda yüksek ihtimal tamam, kına malzemeleri tamam. Bunlar 1 aydan fazla önceden bitirmek büyük rahatlıkmış. Gelinlik ayakkabımı, damatlık ve ayakkabısını bunları da bulduk geriye sadece gidip almak kaldı. Bizi şuan tek uğraştıracak şey perde ve halı. Çok şükür onlarda da araştırmamı yaptım ve ne istediğimi biliyorum Çok dua ettim, çok şükrettim. Şuan biliyorum ki onların karşılığını alıyorum. Rabbim herkese bu yolda kolaylıklar sağlasın ve gönlündekini nasip etsin

Seninde birşeyin kalmadı zaten aynı şeylerimiz kalmış biraz hızlandırarak yaparsan bende en azından son hafta kafanı dinlersin canım Stres yok, dudak uçuklatmak falanda yok sakin ol. Herşey güzel olacak de

Geçmis olsun tatlimm Sonunda haloldu, rahatlarsin artik

Ayyy hayirli olsun kuzummm Eminim çok güzel olacaksin o gelinligin içinde Cok merak ediyorum ya modeli
ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle

iyiyim skocum,sen?

az kaldı düğününe nasıl gidiyor hazırlıkların
Boncukk selam naber görüsmeyeli ? Bizim de ayni vallah , çok sükür huzura tadiyoruz beraber

Canım sürekli bir şeyler alıyorum ama sanki daha hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum nedense
Ev yerleşmeden anlamıcam sanırım.

Ayarlarsin kuzum çok fazla strese girme. Sen çalisiyormuydun ? Kagida yaz neler yapilacagini ve en çok zaman al isten basla. Mrs Sahin dedigi gibi perde hali gibi seyler olabilir, bi de kina. Kina mekani ok mi ?

Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda...

Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Günaydın Hanımlar

Hayırlı Cumalar. Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Bugün ilk gelinlik provam var

Günaydin kizlarr size de hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul eder insaAllah
Mrs Sahin hayirli olsun tatlim

Sağol canım evet şimdi iyileşme devresindeyim yediklerime içtiklerime dikkat edicem 1 hafta o kadarÇok tuhaf gerçekten ama dediğin gibi bazen insan duraksıyor duygulanıyor yalnız hissediyor falan biraz daha zamanı var demek kiAmin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…