- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yatak 2 günde geliyor hemen yataşın duchess comfortu önerebilirim çok rahat biz memnunuz tabi ki yatak kişinin vücuduna göre olmalı belki size uymaz herkese farklı yatak öneriyorlarYatak, perde,halı avize bunlar büyük parçalar.
Kınayı ayarlayamadım bi de:)
Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.
Yatak, perde,halı avize bunlar büyük parçalar.
Davetiyeler basımda onlar dağıtılacak.Masa düzeniydi, dans dersiydi falan derken aslında çok işim var.
Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibiama alışıyorsun eşim maşallah çabucak alıştı evimi özledim diye tekrar ediyor dışarıda bir yerlere giderken dün annemlere gittik mesela burası benim evim diye benimsemem geçmiş gibi azalmış demek ki zamanla tamamen evimizi benimsiyoruz alışıyoruz
Evet sen yakınsın ama daha çabuk olacak alışman ben ne kadar aileme gidiyorsam daha çabuk evime alışıyorum ilginç bir durum sanırım beynim onları orada iyi mutlu gördükçe bak herşey yerine oturuyor sinyali veriyor psikolojimeBende şuan öyleyim işte sanki başkasının evine yapılıyor gibi
Maşallah eşinin alışması iyi kuzumBiz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır
Evet kuzumEvet sen yakınsın ama daha çabuk olacak alışman ben ne kadar aileme gidiyorsam daha çabuk evime alışıyorum ilginç bir durum sanırım beynim onları orada iyi mutlu gördükçe bak herşey yerine oturuyor sinyali veriyor psikolojime
Evet kuzumO konuda şanslıyım
Olabilir canım için rahat ediyor sonuçta
Yatak 2 günde geliyor hemen yataşın duchess comfortu önerebilirim çok rahat biz memnunuz tabi ki yatak kişinin vücuduna göre olmalı belki size uymaz herkese farklı yatak öneriyorlarperdelerin siparişinizi verin derim ama en az 2 hafta sürüyor rahat davetiyeler en kolayı 1 günde basılıyor 1 haftada dağıtılıyor onda da korkma kuzum kına halledilir bir geziye bakar bir alışverişte hepsi alınır avizelere bakabilirsiniz getirip takarsınız 1 günlük iş onlarda halıyıda bakın derim perdelerle beraber onlarda 1 haftayı buluyor olmaz getirtirler daha uzun sürer falan en azından çeyiz ne zaman çıkacak ona yetişsin kuzum
Ooo baya bitmiş işte. Aynı şeylerimiz kalmış canımEşyalar gelince alıcam ben onları. Şuan sadece güneşlik stor yaptırıcam koltukların rengine göre de perdeleri inşallah
Nasipse ben bu hafta sonu kına mekanımı da ayarlıyorum
Sıkıntı etme ama elini de çabuk tut.Kaçıydı ağustosun ?
Bende şuan öyleyim işte sanki başkasının evine yapılıyor gibi
Maşallah eşinin alışması iyi kuzumBiz bayanlar daha duygusalız o yüzden zaman alır
O zaman perdeler ve halılara bakın derim kuzumÇeyiz 1 hafta önce gider çünkü eşyalar 6 sında gelecek.O hafta soun yerleşir her şey
Ay acıcık kalmışşÇeyiz 1 hafta önce gider çünkü eşyalar 6 sında gelecek.O hafta soun yerleşir her şey
15 i canım.
Amin kuzum inşallahGünaydın Hanımlar
Hayırlı Cumalar. Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Bugün ilk gelinlik provam var
Aminn inşallah kuzumAmin kuzum inşallahGüzel hayırlı bir günde ilk provan hadi bakalım hayırlı olsun çok güzel olsun inşallah
Senin de az kalmış ama ne yalan söyliyim yerinde olmak isterdim.Yani keşke işlerim şu aşamadayken biraz daha vaktim olsaydı:)Bizimde 50 gün kalmış
Senin de kabul olsun duaların inşallahAmin kuzum inşallahGüzel hayırlı bir günde ilk provan hadi bakalım hayırlı olsun çok güzel olsun inşallah
Senin de az kalmış ama ne yalan söyliyim yerinde olmak isterdim.Yani keşke işlerim şu aşamadayken biraz daha vaktim olsaydı:)
Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyıçok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasak çekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağım
Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zatenO gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek Yaka kısmında hafif değişiklik olacak Ama etek ucu, beli falan harika oldu
Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyinDün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu
Model sürprizBelki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim
Boncukk selam naber görüsmeyeli ?ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle
iyiyim skocum,sen?
az kaldı düğününenasıl gidiyor hazırlıkların
Canım sürekli bir şeyler alıyorum ama sanki daha hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum nedense
Ev yerleşmeden anlamıcam sanırım.
Ayarlarsin kuzum çok fazla strese girme. Sen çalisiyormuydun ? Kagida yaz neler yapilacagini ve en çok zaman al isten basla. Mrs Sahin dedigi gibi perde hali gibi seyler olabilir, bi de kina. Kina mekani ok mi ?Yatak, perde,halı avize bunlar büyük parçalar.
Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibiama alışıyorsun eşim maşallah çabucak alıştı evimi özledim diye tekrar ediyor dışarıda bir yerlere giderken dün annemlere gittik mesela burası benim evim diye benimsemem geçmiş gibi azalmış demek ki zamanla tamamen evimizi benimsiyoruz alışıyoruz
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Günaydın Hanımlar
Hayırlı Cumalar. Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Bugün ilk gelinlik provam var
Geçmis olsun tatlimmSonunda haloldu, rahatlarsin artik
Cok tuhaf degil mi canim ? Nasil da hemen kendi yuvamiza alistik, baglandik. Ama yine de bazen düsününce içim bi tuhaf oluyor, annemin evini özlüyorum ... Biz kadinlar daha duygusaliz bu konularda...
Günaydin kizlarr size de hayirli cumalarRabbim dualarimizi kabul eder insaAllah
Mrs Sahin hayirli olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?