Nehirim çok gecmiş olsun , biraz dayan, sonrasında ağrın sızın kalmayacak nasılsa. Kurtuldun dişten :)Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyıçok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasak çekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağım
Çok şükür boncuğum evet ağrısı durulmayacak gibi değil zaten ilaç etkiliyor korkmuştum ama çabucak geçti anlamadımNehirim çok gecmiş olsun , biraz dayan, sonrasında ağrın sızın kalmayacak nasılsa. Kurtuldun dişten :)
Teşekkürler canım geçiyor inşallahSen nasılsın
Ahh kuzum kurtulmuşsun ama biraz zorlayacak bu süreç seni. İnşallah çabucak geçer
Evet kuzum çok şükür gelinliğimde tamam. Yarın prova var
**
Günaydın Hanımlar
Nehirim çok gecmiş olsun , biraz dayan, sonrasında ağrın sızın kalmayacak nasılsa. Kurtuldun dişten :)
Ohh tatil iyi geliyor insana ya arada yapmak gerekİyiyim canım.Düne kadar izinliydim.Bugün geldim işe.Çok iyi gelmiş dinlenmek:)
İnşallah kuzucum sağolÇok sevindim diktiriyor musun modelin kesinleşti çok keyifli ya
Canım hayırlı olsun.
Maşallah bütün süreçlerin çok rahat geçiyor.Allah hep böyle olmasını nasip etsin.
Modeli gösterecek misin:)
Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zatenO gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek Yaka kısmında hafif değişiklik olacak Ama etek ucu, beli falan harika oldu
Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyinDün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu
Model sürprizBelki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim
ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetleÇok şükür boncuğum evet ağrısı durulmayacak gibi değil zaten ilaç etkiliyor korkmuştum ama çabucak geçti anlamadımSen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canım.Düne kadar izinliydim.Bugün geldim işe.Çok iyi gelmiş dinlenmek:)
Canım hayırlı olsun.
Maşallah bütün süreçlerin çok rahat geçiyor.Allah hep böyle olmasını nasip etsin.
Modeli gösterecek misin:)
Günaydın canım.
Nasılsın?
Genel olarak açıklaması bu evet ama tabi bize kalan zamanlar benim diş sorunlarım gibiev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle
anaaaaaaammmm,gelinlikte alınmışşşşşşş. ben merak eederiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Evet kuzum dün gelinlikçinin dediği modeli giydim. Model benim bedenimde küçük ama oldu üstüme. Gelinlikçi baya şaşırdı zatenO gelinlik çekim için hazırlanmış gidecekmiş yani. O yüzden bana yeni dikilecek Yaka kısmında hafif değişiklik olacak Ama etek ucu, beli falan harika oldu
Teşekkür ederim Skocum. Allahıma binlerce şükürler olsun herşeyim cidden çok rahat geçiyor. Herkes şaşırıyor diyorum maşallah deyinDün aklımda bir kaç gelinlikçi vardı ona göre karar vericektim. Ama ilk girdiğim gelinlikçide ilk giydiğim gelinlik oldu
Model sürprizBelki ilerleyen zamanlarda prova aşamalarından gösteririm. Nişanlıma bile göstermedim. İlk bir kaç provaya gelebilirsin dedim sonraki provalarda olmıycaksın dedim Tabi modeli falan biliyor. Ama üstümde tam anlamıyla görmedi acıcık gösterdim
Rabbim yardımcın kuzum içine sinmiş halledilmiş oh gösterme tabi kimseye son hallerini bende göstermedimÇok güzel bir gelin olacaksın
anaaaaaaammmm,gelinlikte alınmışşşşşşş. ben merak eederiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
O da güzel olacaktır eminim zevkli hatunsun
Evet kuzum çok şükürBindallılarda çok farklı çok güzellerdi Bir kaç prova sonrasında da bindallımı belirliycez
ev-iş-eş- aileler zamanım böyle geçiyor özetle
iyiyim skocum,sen?
az kaldı düğününenasıl gidiyor hazırlıkların
O da güzel olacaktır eminim zevkli hatunsun
Ne eksiğiniz kaldı kuzum sizin?Canım sürekli bir şeyler alıyorum ama sanki daha hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum nedense
Ev yerleşmeden anlamıcam sanırım.
Tabi ki zevkini bildikten sonra kararını daha çabuk veriyorsun bende hiç zorlanmamıştım
Sağol kuzumm benimmİmkanlarımız doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. İnsan ne istediğini bildikten sonra baya bir kolaylık sağlıyor seçerkende
Darılma darılmaa
Tabi ki zevkini bildikten sonra kararını daha çabuk veriyorsun bende hiç zorlanmamıştım
Ne eksiğiniz kaldı kuzum sizin?
Tabi ki kuzum insan sanki kendi evlenmiyor orası evi değil ama temizliyor yerleştiriyor gibi geliyor hala bizde etkisi oluyor olmuyor değil sanki oteldeyiz dağılacakmışız sonra evlerimize gibi
Kesinlikle kuzum
Eşyalarımı çok merak ediyorum biran önce gelsin istiyorummSanırım o evde yaşamaya başlamadıkça inanamıycam evlendiğime. Sende de öyle mi oldu kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?