- 19 Ağustos 2013
- 1.057
- 759
- 208
Oo ne hikayeler var bizde fotoğraf çekimine geç kaldık piknik zamanı foto çekildik hiç uyarmadı bizi fotocular kalabalık bu denli olur diye Haziran ayının en sıcak günü bizim düğün günümüzdü şansımızagümüşpala bir yokuş ki gelinlik o topuklularda in çık mahvoldum terden makyajım aktı mangal kokuları bir yerden yeni gelin görmüş gibi herkes kucağıma bebek çocuk verdieşim gelin çıkarmaya geç kaldı ailecek düğün mekanına son yarım saat kala anca girdik giremedik nikah başladı hemen 10 dakika dinlenemeden seçtiğim müzikler slayt yarım yamalak oldu biz geç kaldığımız için ama olsun yine de yüzümüzde hep gülümsemizle kaldık önemli olan kavuşmamızdı
Haha bizimde baya karisik ve telasli geçti ...
Bize askim tam saatinde geldi gelin çikarmaya..... Ama çogu akrabalarim geç kaldi, bende o zaman üzülmüstüm, kendimi yanliz hissetmistim halbuki annem kardesim felan vardi.. ama daha fazla insan olsun istiyordum esim geldiginde
Sonracigima dügün günü çogu Avrupa ülkelerinde tatildi , hristiyan bayrami oldugu için. Bizim akilli da set takimimi ve yüz görümlügümü bankaya kasaya koymustu. Onlari dügün öncesi almak istedi, cuma günü. Ama bir seyi hesap etmemisti... o gün çogu banka kapaliydi Bi aradi beni, hiç unutmam, çok üzgün ve mahçuptu bana ve aileme karsi... Bende hiç beklemiyordum, çok strese girmistim, üzülmüstüm, insanlar ne der diye düsünmeye baslamistim.. neyse bozuntuya vermedim, anneme anlattim, o da demesin mi : her dügünde olur aksilikler.. Neyse, balayindan sonra hemen gidip taktim öyle gittik el öpmeye ve ziyaretlere En önemlisi o günün tadini çikarmak ne olursa olsun, tadini çikarmak Öyle de yaptik
Ama bizimki de roman olur ...