2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Haha bizimde baya karisik ve telasli geçti ...
Bize askim tam saatinde geldi gelin çikarmaya..... Ama çogu akrabalarim geç kaldi, bende o zaman üzülmüstüm, kendimi yanliz hissetmistim halbuki annem kardesim felan vardi.. ama daha fazla insan olsun istiyordum esim geldiginde
Sonracigima dügün günü çogu Avrupa ülkelerinde tatildi , hristiyan bayrami oldugu için. Bizim akilli da set takimimi ve yüz görümlügümü bankaya kasaya koymustu. Onlari dügün öncesi almak istedi, cuma günü. Ama bir seyi hesap etmemisti... o gün çogu banka kapaliydi Bi aradi beni, hiç unutmam, çok üzgün ve mahçuptu bana ve aileme karsi... Bende hiç beklemiyordum, çok strese girmistim, üzülmüstüm, insanlar ne der diye düsünmeye baslamistim.. neyse bozuntuya vermedim, anneme anlattim, o da demesin mi : her dügünde olur aksilikler.. Neyse, balayindan sonra hemen gidip taktim öyle gittik el öpmeye ve ziyaretlere En önemlisi o günün tadini çikarmak ne olursa olsun, tadini çikarmak Öyle de yaptik
Ama bizimki de roman olur ...

Sizinde roman olurmuş gerçektenGerçekten derlerdi de inanmazdım muhakkak hayırlı bir iş ya şeytan karışıyor ve birşeyler ters gidiyor aksilikler oluyor hiç yapmayacağın hatalar yapıyorsun heyecanlan afallıyorsun falan neyse ki geçti gitti bizden sonraki gelinlere bir tecrübe işte okuduklarında Mrs Sahin ve Skosnob kuzucuklar daha dikkatli olacaklardır eminim inşallah onlarda yaşanmaz bu aksilikler

Herseyi en küçük detayina kadar düsünmek lazim. Örnegin annem gelinligimi giydirir saniyordum ama o kuaför ile meskuldu. Iyi ki kardesimin nisanlisi geldi de arkayi kapatmak için yardim etti.....
Daha neler nelerrrr

Herseyi en küçük detayina kadar düsünmek lazim. Örnegin annem gelinligimi giydirir saniyordum ama o kuaför ile meskuldu. Iyi ki kardesimin nisanlisi geldi de arkayi kapatmak için yardim etti.....
Daha neler nelerrrr
Benimde kardeşim bağladı annem misafirlerden zaman bulamadı ki kuaföre de gelmedi tabi böyle çok detay var insanın aklına gelmiyor genelde zaten yalnızdım eşim ben kız kardeşim erkek kardeşim annemde misafirlere bakıyordu onun dışında herkes misafir gibiydi misafirlerdi de zaten yakın arkadaşımızla eşide yine yanımızdaydı azda olsa hissettik varlıklarını sağolsunlar

Ay nehiiirrr koptum valla büyük aksilik atlatmışsınız

Benim 2500 ama satılık.Kiralık olursa 2200 dedi.Yeni dikiliyor.Valla modeli ben de tam bilmiyorum üstü işli altı düz tül beli kuşaklı çan etek olacak.
Fiyata gelînlik bir uzun bir kısa duval kese taç dahil

Bende arada fazla bir ücret olmazsa satın almayı düşünüyorum gayet iyiymiş fiyatı. Gelinliğin bittiğinde resimlerini bekliyorus

İnşallah kuzum ya bu zamana kadar biliyosun herşey gayet iyi gitti. Rabbim bundan sonrasında da yardım eder inşallah. Tabikide çok önemli onlar en güzel anı fotoğraflar sonuçta baktıkçada insan kendini iyi hissetmek güzel hatırlamak ister Hayırlısı olur inşallah

Nişanda herşey düşündüğüm gibi gitti ama bu düğün sonuçta aynı olmuyor. İnşallah elimizden geldiğinde dikkat edicez, artık olanı da dediğin gibi biraz daha sakinlikle karşılarsak sorun olmaz

Tamam canım yollarım

Ay nehiiirrr koptum valla büyük aksilik atlatmışsınız
Evet tam kopmalıktı sinirden güldük bizde bayağı olanlara şimdi hatırlamak istemiyoruz tabi o anları eşimin eli yara oldu resmen kapıyı zorlamaktanEşim benden heyecanlıydı nikah kıyıldı kaldırdı duvağımı alnımı öptü tekrar geri kapattı videoda izledik izledik güldük ben tekrar elimde açtım

Nişanda pek aksilik olmuyor evet düğün heyecanından falan herhalde hiç heyecanlı değiliz dedik ama o gün resmen gerildik heyecandan eşim kapıya sinirlenirken ben dayanamadım gidiyorum dedim arabaya geçtim oturdum ağlayacağım içeride gelinliğim kalmış daha fazla birbirimize girişmeyelim diyeFotoğraflar en güzeli bakıp bakıp iç geçiriyorsun

Evet kuzum haklısın o gün çok daha başka oluyor Olsun olsun gelsin geçsin hemen

Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyı çok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasakçekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağım

Çok geçmiş olsun canım.

Ahh kuzum kurtulmuşsun ama biraz zorlayacak bu süreç seni. İnşallah çabucak geçer
Halledilmiş gelinlik oyy hayırlı olsun kuzucummodelini merakla bekliyor olacağım

Evet kuzum çok şükür gelinliğimde tamam. Yarın prova var

**

Günaydın Hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…