2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eevt canım bugün davetiyelerin salı falan da nikah şekerinin siparişini veriyoruz inşallah
Zaten artık o kadar sıkıştık ki çok dolaşmadan siyoruz her şeyi.Ben yıl içinde fırsat buldukça bakmıştım çok yararı oldu

aklıma sey geldi. Nihat Hatipoğlunun Capsi

nasıl kestirdin saçını, cok kısa değildir gerçi.

Güzeldi o fotoğrafçı çok güzel fotolarınız olacağından eminim :)

Sevindim canım. Bende vaktim olduğu zamanlarda davetiye bakıp kodlarını not aldım. Baya kolaylık oluyor

aklıma sey geldi. Nihat Hatipoğlunun Capsi
Eki Görüntüle 1581685

nasıl kestirdin saçını, cok kısa değildir gerçi.

Güzeldi o fotoğrafçı çok güzel fotolarınız olacağından eminim :)

Ama ne güzel anlatmışlar tamda böyleydi valla. Hatta bir ara kabin sırası bekliyordum LCW de. Zavallım bir tane çalışan kabinden çıkarılan kot pantolonlarını katlamış onları sepete koymaya çalışıyordu ama artık ne kadar yorulduysa çok zor kaldırdı oflayarak poflayarak Kasiyerler ayrı bir alem zaten

Kuzum yok kısaltmadım saçımı. V kesim yaptırdım. Zaten kuaförüme yakın zamanda düğünüm var deyince hemde kuaförümde sizsiniz deyince durdu bi düşündü kesmesek mi dedi Yok yok siz kesin dedim. Kısacık saçımla topuz yaptıysanız bununla neler olur dedim tamam ama fazla kısaltmıycam dedi

Ay inşallah kuzumm mekana bi türlü karar veremedik ama

Günaydınlar

Nasıl geçti hafta sonunuz?

Bizim gayet güzel ama bi o kadarda yorucuydu

Kuaförümü ayarladık Fotoğrafçımızı ayarladık

Hayirli olsun canim, iyi oldu, rahatlamissindir biraz
Peki ev isi ne oldu ? Ev sahibinden haber aldiniz mi ?

Off nasil durabildin ya o kadar zaman ayakta ?? bi de hiç durmamissindir sen , servis yap, yemek yap, ortaligi toparla...
Ya canim ,disin nasil oldu ? Muayene olacaktin cumartesi günü yanlis hatirlamiyorsan ?

Biz daha bayram alisverisi yapamadik, hafta içi gideriz artik ....

Günaydın kızlar
Biz de nikaj şekeri davetiye için dolaştık bütün hafta sonu

Hayirli olsun canim, ne güzel halletmissin sende bir kaç seyi.. Fotoraflarini çektin mi ? Paylassana , merak ettim

Ve Herkese günaydin Nasilsiniz güzel bayanlar ?
Ben baya keyifliyim bugün nedense... Biz cumartesi günü iki aileyi davet ettik , gündüz biraz magaza ve park dolastik, sonra eve geldik oturduk , sonra yavas yavas annelerle mutfakta yemeklerle urastik. Ben sadece salata ve sekerpare yaptim Bana bir sey birakmadilar sagolsunlar.. Geç saat'te gitti herkes, dün de güzel dinlendik. Ezel dizisine baktik, görümcem sag olsun, onun sayesinde Ezel'kolik olduk Aksam da iskender canim çekti... Esim gitti disardan döner eti aldi. Cumartesi günden pide kalmisti ve kayinvalidem bize ev yogurdu getirmisti biraz eksi... süper oldu

Bayramdan nefret etmiş mağaza görevlileri

Bende bugün kestircem bakalım fırsat bulabilirsem eğer.

Genelde kesmek istemez kuaförler :) mümkün olduğunca uzun sac isterler:)

Nereler var ki sizin orda?

aşırı kalabalık heryer zuzu. bizde ya allah bismillah deyip gitcez bugünde

Canım iskender cekti

Evet zuzum ben rahatladım nişanlım daha çok rahatladı Kendileri öyle diyor

Ev sahibi ile konuştuk fiyatta biraz daha yardımcı olmasını istemiştik. Ev sahibi de konyaya taşınacak mecburiyetten. Oda orada sanırım ev bulamadı henüz. İsteği buradan aldığı kirayı direkt oradaki evine vermek. Karşılasın istiyor birebir. Bana 1-2 gün daha izin verin dedi. Bizde tamam dedik. Eğer indirim yaparsa o fiyattan tutucaz yapmazsa da tutucaz yani

Bayramdan nefret etmiş mağaza görevlileri

Bende bugün kestircem bakalım fırsat bulabilirsem eğer.
Genelde kesmek istemez kuaförler :) mümkün olduğunca uzun sac isterler:)

Nereler var ki sizin orda?

Sen nasıl kestireceksin?

Aynen ama saçım kısa değil baya işini görür diye düşünüyorum

Valla bize önerilen Tuzla Mercan var, Fenerbahçe Parkı var. Birde Adalar var işte. Adalar hafta sonu olduğu için çok kalabalık oluyor dedi rahat çekim yapabilir miyiz onuda bilmiyorum açıkcası

Omuzlardan biraz aşağıda kestirmeyi düşünüyorum. çok uzun saçlarım artık aşırı dökülmeye başladı.
Ayy adalarrrrrr, ne güzel olur aslında :)

yakın mı ki size?

sorry baby, sende aksam yap !

Muhtemelen dışarda yiyeceğiz bugün. Aklımda olan bi tarif. yarın yaparım belki

InsaAllah biraz düser de siz de rahat edersiniz biraz
Adalar süper olabilir ama... kalabalik olsun, ne olacak ki ? Burada bir kiz orda fotoraflarini çektirmisti, çok begenmistim... KK'nin albüm bölümünde görebilirsin sanirim..

Yap yap, çok güzel oluyor yaaa. Eti bile evde yapabilirsin, benim buzluktaydi urasmak istemedim.. Ama gerçekten nefis oluyor

Oralarda çekilen fotolara bak, öyle karar verin istersen
Baktım kuzum güzel fotolar çıkıyor muhakkak ondan yana sıkıntı yok. Şöyle ki ben fotoğrafçıdan çok çok emin olduğum için en basit bir yere dahi gitsek müthiş fotoğraflar çıkaracağına eminim. Şimdi tekrardan baktım cidden manzarası olmayan bir yerde bile fotoğraf o kadar harika duruyor ki

Stüdyoda gösterdi birde söylediği mekanlarda çektiği fotoları güzel görünüyor. İstersen şöyle yapalım dedi hemen karar vermek zorunda değilsin vaktimiz var zaten dedi. Eğer sizden sonra ben bir çift alırsam anlaşırsam, onlar çekim mekanına karar vermiş olursa size orayı da önerebilirim dedi. Başka bir yerde seçebilirsin vaktimiz var iletişim halinde oluruz dedi Araştırıyorum bakalım artık

Günaydın kızlar
Biz de nikaj şekeri davetiye için dolaştık bütün hafta sonu
Karar verebildiniz mi canım
Teşekkürler kuzum tabi onun görünmeyen ana yemeği tatlısı var özellikle tatlıma bayıldılar çok çabuk geçti ya anlamadık hiçbirşey
Off nasil durabildin ya o kadar zaman ayakta ?? bi de hiç durmamissindir sen , servis yap, yemek yap, ortaligi toparla...
Ya canim ,disin nasil oldu ? Muayene olacaktin cumartesi günü yanlis hatirlamiyorsan ?

Ara ara oturdum tabi ama millet gelene kadar anca sırasıyla bitti yemek işi sonra hep koy kaldır çay koy tatlıyı servis et bir yandan muhabbet et bir yandan bulaşıkları makineye diz derken ben böyleydim doktor çekim dedi dişimin yarısı kemikte çıkmış iltihaplanma var bugün kendi dişçime soracağım cumartesi yoktu eğer o da tamam derse çektireceğim mecbur antibiyotikle daha iyiyim ama

Hemen karar vermek istemiyorum zuzum zaten vaktim var Fotoğraflarımdan eminim her ne olursa olsun güzel olacak

Eminim güzeldir kuzum Sen yaparsın olmaz mı

Geçmis olsun canim, iyi ki antibiyotik var biraz rahatlatiyordur...

Hemen karar vermek istemiyorum zuzum zaten vaktim var Fotoğraflarımdan eminim her ne olursa olsun güzel olacak

Eminim güzeldir kuzum Sen yaparsın olmaz mı
Anladim canim, zaten fotorafçi iyimis, her yerde güzel fotoraf çeker insaAllah

Foto yok canım çünkü biz dikrimizi söyledik ona göre demo hazırlıcaklar o zaman gönderirim

Verdik canım
Bence çektir murtul canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…