• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar merabaa....

Düğünüme 24 gün kaldı çok heyecanlı ve stresli geçiyor hala çok eksiklerim vaar inşallah hepsi hayırlısıyla hallolur. Size bir sorum olacak kına için henüz alışveriş yapmadım ve bu konuda baya tecrubesizim. Kına için alınması gerekenler neler bana yazabilecek olan var mı. Düğünü yaklaşanlar sizler ne aldınız bi yazabilirseniz çok sevinirimm.

Canım benim de 1 aydan az kaldı ama ben de sanki hiçbir sey yapmamış gibi hissediyorum

Kına için yardımcı olmayı isterdim ama daha ben yer bile ayarlamadım

Aklıma gelenler çerez,hediye dağıtacağım şeyler,bindallı,kına tepsisi,mum,sen çıkarken arkadaşlarının ellerinde tutacağı mumlar,foto çekilirken tutulan konuşma balonları ve çerçeve,arkadaşların için mendil vs

Ben bunların hepsini almam sanırım ama gittiğim kınalarda gördüklerim bunlar:) Bir de en önemlisi kına tabi ki:D

Canım benim de 1 aydan az kaldı ama ben de sanki hiçbir sey yapmamış gibi hissediyorum

Kına için yardımcı olmayı isterdim ama daha ben yer bile ayarlamadım

Aklıma gelenler çerez,hediye dağıtacağım şeyler,bindallı,kına tepsisi,mum,sen çıkarken arkadaşlarının ellerinde tutacağı mumlar,foto çekilirken tutulan konuşma balonları ve çerçeve,arkadaşların için mendil vs

Ben bunların hepsini almam sanırım ama gittiğim kınalarda gördüklerim bunlar:) Bir de en önemlisi kına tabi ki:KK70:
Sende mi benim durumumdasın canm. Vay be yalnız değilmişim :) yaa saydıkların doğru şeyler ama mesela ekstradan elbise, hediye filan almasam cok mu sade bişi olur acaba. Zaten 40 kişilik bişi olacak üstümde koca bi yük şu kına olayı ya. Evimizi bile düzemedik daha sorunlar çıktı valla Allahım yardımcımız olsun gerçekten çok zorlu bir süreçmiş.

Sende mi benim durumumdasın canm. Vay be yalnız değilmişim :) yaa saydıkların doğru şeyler ama mesela ekstradan elbise, hediye filan almasam cok mu sade bişi olur acaba. Zaten 40 kişilik bişi olacak üstümde koca bi yük şu kına olayı ya. Evimizi bile düzemedik daha sorunlar çıktı valla Allahım yardımcımız olsun gerçekten çok zorlu bir süreçmiş.

Bence stres yapma
Ben kınadır nişandır bu olaylar için çok fazla kuralcı değilim.İlla hediye olacak diye bir şey yok.Sonuçta senin kınan bu.Bir nevi bekarlığa veda sen nasıl istersen öyle olur;)

Canım çok sevindim
İndirim oldu mu peki

İndirim olmadı canım ama başka bir şekilde yardımcı oldular bize :KK16:

**

Günaydın Hanımlar :KK54:

Kesin olarak evimizi tutmuş bulunmaktayız. Rabbim nasip ederse bu hafta yada haftaya ev sahibi evden çıkıyor. Ona göre de biz temizliklere başlıyoruz :oops:

İndirim olmadı canım ama başka bir şekilde yardımcı oldular bize :KK16:

**

Günaydın Hanımlar :KK54:

Kesin olarak evimizi tutmuş bulunmaktayız. Rabbim nasip ederse bu hafta yada haftaya ev sahibi evden çıkıyor. Ona göre de biz temizliklere başlıyoruz :oops:
Hayırlı olsun canım güle güle oturun
Günaydın hayırlı haftalar geçmiş bayramınız mübarek olsun güzellikler :KK68:

Sağol canım senin de

Al benden de o kadar :KK53:

3 gündür doğru düzgün birşey yemedim. Sabah kahvaltı yapmadım :KK53: Henüz alışamadım valla :KK53:
İnsan öyle oluyor kuzum bayramda da hep baklavayı önümüzde koydular yemiycem diyorsan ama illa yok burada da bak tadına :KK70:zaten düğünden sonra az kilo aldım ya vermem gerek eşim yesin diye bende onunla yiyorum abartmışım az :KK53:

Sağol kuzum :KK16: Siz ne yaptınız eşya işini, aldınız mı?

Baba sanki çok eksik varmış gibi geliyo ama baya kolayladık galiba
Yatak konusunda kararsızız bi de perdeler:)
Store mu tül mü karar veremedim

Sağol canım nasılsın neler yapıyorsun:KK68:

Öğleden sonra belki açılırız şuanda yemek yemeyi bekliyorum:KK70:

Kolturmaca gep canım
Alıştın mı evlîliğe

Kolturmaca gep canım
Alıştın mı evlîliğe

Biraz keyifsizsin gibi geldi bana acaba koşuşturmadanmı yoruldun bizimde öyle olmuştu çünkü artık bitsinde gidelim modundaydık:KK53:Evet alıştım canım oruçtan sonra daha keyifli hale geldi yeni yeni anlıyoruz evliliği şuanlık çok şükür bir sıkıntımız yok herkese öneriyorum evliliği :nazar::KK200::KK70:

İnsan öyle oluyor kuzum bayramda da hep baklavayı önümüzde koydular yemiycem diyorsan ama illa yok burada da bak tadına :KK70:zaten düğünden sonra az kilo aldım ya vermem gerek eşim yesin diye bende onunla yiyorum abartmışım az :KK53:

Ben bu bayramda şaşırılacak şekilde baya iradeliydim :KK53: 3 günde sadece 2 tane baklava yedim :KK53: Her gittiğim yerde yemedim açıkcası. Kayınvalidemde dahi yemedim. Israr ediyolar ama düğün yakın deyince kalıyolar :KK53:

Back