• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah kuzum biran önce geçerde rahatlarsın :KK51:

İyiyim kuzum sen nasılsın :KK54:

İyiyim ruhen ama vücut olarak berbat boncuğum sen nasılsın:KK68:

İnşallah kuzum yemek yiyip ilaç içicem mecburen Rabbim affetsin :KK61:

İyiyim bende canlarım, fitre işini napıyosunuz siz? Büş senin ailen halleder sanırım ama bilgin vardır :) Nehircik siz napcaksınız?

İyiyim bende canlarım, fitre işini napıyosunuz siz? Büş senin ailen halleder sanırım ama bilgin vardır :) Nehircik siz napcaksınız?
Bugün hatırlattım bende eşime kuzum onların orada ihtiyaç sahibi biri varmış ona vereceğiz kişi başına düşen 11,50 TL imiş biz düz 25 TL vereceğiz :KK53:

Evet kuzum babam hallediyor. Ne kadar verecek net bilgim yok ama annem 100 tl demişti sanırım

Siz 4 kişisiniz 100 tl yani. bende 100 veriyim diyodum, ama kime vercez bilmiyorum o_O
Bugün hatırlattım bende eşime kuzum onların orada ihtiyaç sahibi biri varmış ona vereceğiz kişi başına düşen 11,50 TL imiş biz düz 25 TL vereceğiz :KK53:

evet 11.50 ymiş. Aa ne güzel vercek birini bulmuşsunuz hemen :) benim aklımda biri var sadece ama yakın birine vermek daha makulmş. :KK64:

Siz 4 kişisiniz 100 tl yani. bende 100 veriyim diyodum, ama kime vercez bilmiyorum o_O

evet 11.50 ymiş. Aa ne güzel vercek birini bulmuşsunuz hemen :) benim aklımda biri var sadece ama yakın birine vermek daha makulmş. :KK64:

Evet kuzum en az 11,50 tl olarak belirlenmiş fazlasını vermek sana kalıyor yani Hoppa

Tabikide kuzum önce yakının sonra başkaları. Yakınında varsa verebilirsin yoksa eğer araştırır bulursun Hoppa Kayınvalidene annenlere bir sor istersen onlar kime veriyormuş.

Yakınında varsa ona verebilirsin ama diğeri daha muhtaçsa ona vermek daha mantıklı kuzum hangisinin durumu daha kötüyse bence Hoppa

Evet kuzum en az 11,50 tl olarak belirlenmiş fazlasını vermek sana kalıyor yani Hoppa

Tabikide kuzum önce yakının sonra başkaları. Yakınında varsa verebilirsin yoksa eğer araştırır bulursun Hoppa Kayınvalidene annenlere bir sor istersen onlar kime veriyormuş.

Sağolun kızlar, :) amcanın kızı var düğün yapcak, ona vermeyi düşünüyoruz :)

Oda bir yardım canım ama genelde çok muhtaçlara fakirlere verilmiyormuydu bu fitre benmi yanlış hatırlıyorum :KK53:
Şöyle kii kız yetim, babası var ama çalışmıyor o_O Köyde yaşıyorlar. Kayınpedermde ona vercekmiş. O kıza konu komşu tekstil ürünleri falan vermiş hatta.

Şöyle kii kız yetim, babası var ama çalışmıyor o_O Köyde yaşıyorlar. Kayınpedermde ona vercekmiş. O kıza konu komşu tekstil ürünleri falan vermiş hatta.
Öksüzse tabi ki canım verilmesi için bir neden ve baba çalışmıyormuş herkes yardım ettiğine göre aslında niyet önemli Rabbim her şekilde kabul eder :KK68:

Baya baya uykulu :KK51: Neden bu kadar uykum var bilmiyorum ya

Sen nasılsın kuzum :KK54:

Havalar çok sıcak insan uyuyamıyor sersem gibi oluyor ya da ondan olabilir kuzum :KK14:İyiyim bende ilaçlarla duruyorum ayakta tabi mideme dokunmasa daha iyi olacak ama :KK51:yarın doktora gideceğim diş için bakalım bugünde patlayıp çıkmazsa:KK53:

Havalar çok sıcak insan uyuyamıyor sersem gibi oluyor ya da ondan olabilir kuzum :KK14:İyiyim bende ilaçlarla duruyorum ayakta tabi mideme dokunmasa daha iyi olacak ama :KK51:yarın doktora gideceğim diş için bakalım bugünde patlayıp çıkmazsa:KK53:
Hiç birşey yapmıyolar kuzum ya bende gittim daha önce. Ameliyatla yarıp o şekilde çıkarmak istemiyorum dedi dikiş atmak zorunda kalıcam dedi. Biraz dayanmaya çalış dedi öyle böyle derken mecbur dayandım geçti. Ara ara yokluyor ama en azından çıktı :KK53:

Bakalım sana ne diyecek doktor

Hiç birşey yapmıyolar kuzum ya bende gittim daha önce. Ameliyatla yarıp o şekilde çıkarmak istemiyorum dedi dikiş atmak zorunda kalıcam dedi. Biraz dayanmaya çalış dedi öyle böyle derken mecbur dayandım geçti. Ara ara yokluyor ama en azından çıktı :KK53:

Bakalım sana ne diyecek doktor
Bende gitmeyeceğim aslında çıkabileceğini bilsem dayanırım ağrısına falan diyorum ama benim dişleri biliyorsun tedaviden yeni çıktı yerleriyle oynadılar falan yer bulamıyorda kendini tamamlayamıyor diye korkuyorum ya da üstü hafif şişmiş et iltihap olmuştur diye korkuyorum yoksa yarısından çoğu çıkmıştı zaten az ucu kalmış çıksada rahatlasam dişimi dövecek gibiyim :KK70:oruçta tutamıyorum regl olacaktım ilaçtan ertelendi kesin onun yerine öyle gereksiz yere bayrama kadar bu sürecek gibi :KK53:o değil Allah günah yazmasın oruç tutmuyorum ya evde falan daha keyifli iş yapıyorum eşime sahur hazırlıyorum dinleniyor vücudum böyle basınç yok midemde daha mutluyum ortalıkta sinirlerim alınmış gibi :KK70:

Back