• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende gitmeyeceğim aslında çıkabileceğini bilsem dayanırım ağrısına falan diyorum ama benim dişleri biliyorsun tedaviden yeni çıktı yerleriyle oynadılar falan yer bulamıyorda kendini tamamlayamıyor diye korkuyorum ya da üstü hafif şişmiş et iltihap olmuştur diye korkuyorum yoksa yarısından çoğu çıkmıştı zaten az ucu kalmış çıksada rahatlasam dişimi dövecek gibiyim :KK70:oruçta tutamıyorum regl olacaktım ilaçtan ertelendi kesin onun yerine öyle gereksiz yere bayrama kadar bu sürecek gibi :KK53:o değil Allah günah yazmasın oruç tutmuyorum ya evde falan daha keyifli iş yapıyorum eşime sahur hazırlıyorum dinleniyor vücudum böyle basınç yok midemde daha mutluyum ortalıkta sinirlerim alınmış gibi :KK70:

En azından göstermiş olursun kuzum farklı bir durum olabilir dediğin gibi Hoppa

Ciddi anlamda çok etkiliyor oruç. Vücut direncim tamamen bitti gibi birşey benim. Yorgunluğum hiç gitmiyor. Dün akşam banyo yapıp yattım rahat olurum dedim ama yok sabah bir yorgun argın uyandım ki anlatamam sanki saatlerce çalışmış gibiyim :confused:

En azından göstermiş olursun kuzum farklı bir durum olabilir dediğin gibi Hoppa

Ciddi anlamda çok etkiliyor oruç. Vücut direncim tamamen bitti gibi birşey benim. Yorgunluğum hiç gitmiyor. Dün akşam banyo yapıp yattım rahat olurum dedim ama yok sabah bir yorgun argın uyandım ki anlatamam sanki saatlerce çalışmış gibiyim :confused:
Evet oruç çok etkiliyormuş bende farkettim bir dün tutmayınca nasıl kendime geldim neyse ki az kaldı kuzum Rabbim kabul etsin oruçlarımızı:KK68:

Sen nasılsın kuzum durumlar ne alemde karar verebildiniz mi ev fotoğrafçı gibi işlerde :KK19:
Dün ev sahibi ile konuştu nişanlım. Biraz daha kirada birşeyler yapmasını rica etti. Eşimle konuşup dönüş yapacağım dedi. Bugün yarın döner sanırım. Fotoğrafçı içinde henüz nişanlımla detaylı konuşmadık. Onun neredeyse hiç vakti olmuyor. Hafta sonu konuşucaz nasipse Hoppa

Hoşgeldin canım nasılsın:KK16:
Dün ev sahibi ile konuştu nişanlım. Biraz daha kirada birşeyler yapmasını rica etti. Eşimle konuşup dönüş yapacağım dedi. Bugün yarın döner sanırım. Fotoğrafçı içinde henüz nişanlımla detaylı konuşmadık. Onun neredeyse hiç vakti olmuyor. Hafta sonu konuşucaz nasipse Hoppa
İnşallah güzel haberlerle döner ev sahibi kuzum:KK19:Halledersiniz insan hem oruç hem iş çok yoruluyor:KK51:

İyi sayılırım kuzum dişimden çekeceğim var gece sahuru kaçırıyorduk az daha son 15 dakika kala yaptı ama eşim ben boğazımdan yutamadım dişim boğazıma vurdu niyetlenmedim henüz birşeyde yiyip içmedim ağrısı feci başladı gene sanırım tutamayacağım :KK61:
Canim geçmis olsun, yirmilik disler mi ? Ben bi kaç yil önce ameliyat olmustum (genel anestezi ile) çünkü diger dislerimi bozmaya baslamisti... dikkat et yani :KK60:
Günaydın hayırlı cumalar :KK36:

Benden de selam kizlar :KK25::KK25:

Baya baya uykulu :KK51: Neden bu kadar uykum var bilmiyorum ya

Sen nasılsın kuzum :KK54:
Bende ayni haldeyim... bu sabah zor uyanabildim, geç kaldim ise.... :KK45:

Hoşgeldin canım nasılsın:KK16:

İnşallah güzel haberlerle döner ev sahibi kuzum:KK19:Halledersiniz insan hem oruç hem iş çok yoruluyor:KK51:

İnşallah kuzum dua edin. :oops:Fiyatta değişiklik yapmasa bile tutucaz sanırım :KK16:

Canim geçmis olsun, yirmilik disler mi ? Ben bi kaç yil önce ameliyat olmustum (genel anestezi ile) çünkü diger dislerimi bozmaya baslamisti... dikkat et yani :KK60:

Benden de selam kizlar :KK25::KK25:

Bende ayni haldeyim... bu sabah zor uyanabildim, geç kaldim ise.... :KK45:

Off sorma ya hiç böyle olmamıştım. Ayrıca mide bulantım hiç geçmedi :KK51:

Sağol canım evet yirmilikler ve sanırım iltihap olmuş hafif şişmiş ve dişin alt kısmında beyazlıklar var yarın gel muayene edip antibiyotik yazalım dediler :KK51:

İnşallah kuzum dua edin. :oops:Fiyatta değişiklik yapmasa bile tutucaz sanırım :KK16:
Dualarım seninle kuzum inşallah düşürmüş şekilde tutarsınız :KK68:

Sağol canım evet yirmilikler ve sanırım iltihap olmuş hafif şişmiş ve dişin alt kısmında beyazlıklar var yarın gel muayene edip antibiyotik yazalım dediler :KK51:

Dualarım seninle kuzum inşallah düşürmüş şekilde tutarsınız :KK68:

Ayy önce seni muayene alamadilar mi ? insaAllah hemen geçer yaa :KK17:

Günaydınlar :KK54:

Nasıl geçti hafta sonunuz?

Bizim gayet güzel ama bi o kadarda yorucuydu :KK53:

Kuaförümü ayarladık :KK16: Fotoğrafçımızı ayarladık :KK16:
Gördüm kuzum hayırlı olsun inşallah çok sevindim onlarda insanın üzerinde yük kurtulmuş oldunuz:21:Bizimde güzeldi çok şükür kayınvalidemleri ağırladım sabah 8de falan uyandım pazar günü akşam 12 buçuk gibi uyudum hep ayaktaydım:KK53:Bu haftasonu hiç dinlenemedim yani cumarteside epilasyonum için dışarıdaydık :KK70:

Günaydınlar :KK54:

Nasıl geçti hafta sonunuz?

Bizim gayet güzel ama bi o kadarda yorucuydu :KK53:

Kuaförümü ayarladık :KK16: Fotoğrafçımızı ayarladık :KK16:
Günaydın canım :)

Bende temizlik yaptım sonra eşimle alışverişe cıktık, sadece boğazımız için aldık geldik :D

Bayram dolayısıyla insanlar mağazalara akın etmiş, bişey alacaksan olsan kabin sorunu, hadi aldın diyelim ödeme kuyruğu. :63:

*

Hangilerini tercih ettin?

GüNayyyydııın kızlar :KK69:

Gördüm kuzum hayırlı olsun inşallah çok sevindim onlarda insanın üzerinde yük kurtulmuş oldunuz:21:Bizimde güzeldi çok şükür kayınvalidemleri ağırladım sabah 8de falan uyandım pazar günü akşam 12 buçuk gibi uyudum hep ayaktaydım:KK53:Bu haftasonu hiç dinlenemedim yani cumarteside epilasyonum için dışarıdaydık :KK70:

Aynen kuzum listeden 2 şey daha eksildi çok şükür :oops: Bende gördüm masanı maşallah döktürmüşsün. Güzel geçmesine sevindim kuzum. Hafta sonu çok çabuk geçiyor ya sabah kalkıyosun hangi ara akşam oldu bilmiyosun :KK53:

Günaydın canım :)

Bende temizlik yaptım sonra eşimle alışverişe cıktık, sadece boğazımız için aldık geldik :KK70:

Bayram dolayısıyla insanlar mağazalara akın etmiş, bişey alacaksan olsan kabin sorunu, hadi aldın diyelim ödeme kuyruğu. :63:

*

Hangilerini tercih ettin?

GüNayyyydııın kızlar :KK69:

Oh ne güzel çok keyifli olmuştur :KK53:

Bizde ilk önce kuaför ve fotoğrafçıyı ayarladık sonra bayram için birşeyler bakalım dedi nişanlım. Cidden o söylediğin sahneleri yaşadık :KK53: Ben ömrü hayatımda bu kadar kabin kuyruğu ve kasa kuyruğu beklemedim :KK53: O neydi ya öyle :KK53:

Nişanda gittiğim kuaförle anlaştım kuzum tekrardan. Kuafördeki çalışanları tanıyorum hep ve cidden çok fazla ilgililer gittiğimde rahat ediyorum. Bu arada hafta sonu gittim bir daha gözlemliyim diye saç kestirdim :KK53: 1 saat uğraştı ama çok güzel bir kesim oldu :KK16:

Fotoğraf içinde en son seninle konuştuk ya en baştan beri aklımda olanla anlaştık :KK16:

Günaydın kızlar
Biz de nikaj şekeri davetiye için dolaştık bütün hafta sonu

Seçebildiniz mi canım?

Back