2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mrs Sahin kuzum o fotoğrafçıyı istiyordun en başından sevindim olmasına inşallah çok güzel pozlar yakalarsınız kuaföründe iyi olmuş öyle birgünde riske atmak olmazdı yine orada çalışan biri yapacaktı ama kuaför tüm ekibiyle ilgileniyor kişiyle bu çok önemli içine sinecek pozitif elektrik alacaksın en heyecanlı yoğun geçen zamanlardan biri

Güzelmiş fotoları canım

Evet canım bir çok fotoğrafçıdan farklı geldi bana fotoğraf tarzı ve karı koca çekecekler 2 makina ile

Evet kuzum çok şükür istediğimiz oldu

Kuaförde riske atmak istemedim. Geçen hafta sonu saçımı da kestirdim bir kez daha anladım işlerini cidden çok iyi yaptıklarını ve artık daha adımı söylemeden tanıyolar beni. Çok yardımcı oluyor her konuda. E rahat olduğum bir ortam orasında karar kıldık böylece

Aynen çok mantıklı hareket ettin kuzum saçını kestirmende iyi olmuş emin olmuş oldun

İnşallah olur kuzum mübarek günlerde dua edelim bol bol ohh eşyaların aksesuarların herşey belli olacak annene yakınsın daha ne olsun

İnşallah kuzum. Ev sahibi sağolsun kolaylıklar sağladı bize. Eve masrafsız giricez büyük ihtimal boya badana derdimiz de olmayacak gibi ama ev boşaldıktan sonra belli olacak onlar En çok ona seviniyorum anneme yakın olmama. Bir yere gitsem de gözüm arkada kalmayacak. Sitemiz çok güvenli, bahçe full kameralı, binanın içinde her katta kamera var. Sıkıntı yaşamayacağımız bir yer. Kışın ısınma sistemi çok çok avantajlı. Çok şükür Rabbim sabırlarımızın sonucunu veriyor. Zor geçiyor haliyle ama olsun bunlar da geçecek biliyorum

Rabbim yardımcınız olsun canım herşey gönlünüze göre oluyor inşallah sonrasıda böyle olur ne güzel ya sizin adınıza çok seviniyorum evinize zaten alışacaksınız annen yanında daha kolay olacak insan evinden çıkmak istemiyor akşam olsunda gideyim diye bakıyoruz şuan

Sağol kuzum

Bende o günlere gelmek istiyorumm Akşama ne yemek yapsam, market alışverişine gitsek falan

Foto yok canım çünkü biz dikrimizi söyledik ona göre demo hazırlıcaklar o zaman gönderirim
Anladim canim

Günaydınlar

Allahın izniyle evimizi tuttuk diyebilirim Nişanlım bugün konuşup ev sahibine söyleyecek kararımızı

Allah gönlünüze göre verdi bak görüyor musun Cok sevindim senin adina, insaAllah huzurla askla oturursunuz yuvanizda

Ve günaydin herkese

Anladim canim

Allah gönlünüze göre verdi bak görüyor musun Cok sevindim senin adina, insaAllah huzurla askla oturursunuz yuvanizda

Ve günaydin herkese

Teşekkür ederim Zuzumm Edilen dualara Rabbim karşılık veriyor çok şükür

Bol bol konuşuruz kuzucum zevkle vallahi evlen planlar yapalım seninle temizlik yemek ben henüz menü oluşturamadım bayramdan sonra diye kaldı haftalık liste yapacaktım

Yaparız tabi kuzum

Kızlar merabaa....

Düğünüme 24 gün kaldı çok heyecanlı ve stresli geçiyor hala çok eksiklerim vaar inşallah hepsi hayırlısıyla hallolur. Size bir sorum olacak kına için henüz alışveriş yapmadım ve bu konuda baya tecrubesizim. Kına için alınması gerekenler neler bana yazabilecek olan var mı. Düğünü yaklaşanlar sizler ne aldınız bi yazabilirseniz çok sevinirimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…