2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En azından göstermiş olursun kuzum farklı bir durum olabilir dediğin gibi

Ciddi anlamda çok etkiliyor oruç. Vücut direncim tamamen bitti gibi birşey benim. Yorgunluğum hiç gitmiyor. Dün akşam banyo yapıp yattım rahat olurum dedim ama yok sabah bir yorgun argın uyandım ki anlatamam sanki saatlerce çalışmış gibiyim

Evet oruç çok etkiliyormuş bende farkettim bir dün tutmayınca nasıl kendime geldim neyse ki az kaldı kuzum Rabbim kabul etsin oruçlarımızı

Sen nasılsın kuzum durumlar ne alemde karar verebildiniz mi ev fotoğrafçı gibi işlerde
Dün ev sahibi ile konuştu nişanlım. Biraz daha kirada birşeyler yapmasını rica etti. Eşimle konuşup dönüş yapacağım dedi. Bugün yarın döner sanırım. Fotoğrafçı içinde henüz nişanlımla detaylı konuşmadık. Onun neredeyse hiç vakti olmuyor. Hafta sonu konuşucaz nasipse

Hoşgeldin canım nasılsın
İnşallah güzel haberlerle döner ev sahibi kuzumHalledersiniz insan hem oruç hem iş çok yoruluyor

Canim geçmis olsun, yirmilik disler mi ? Ben bi kaç yil önce ameliyat olmustum (genel anestezi ile) çünkü diger dislerimi bozmaya baslamisti... dikkat et yani
Günaydın hayırlı cumalar

Benden de selam kizlar

Baya baya uykulu Neden bu kadar uykum var bilmiyorum ya

Sen nasılsın kuzum
Bende ayni haldeyim... bu sabah zor uyanabildim, geç kaldim ise....

Hoşgeldin canım nasılsın

İnşallah güzel haberlerle döner ev sahibi kuzumHalledersiniz insan hem oruç hem iş çok yoruluyor

İnşallah kuzum dua edin. Fiyatta değişiklik yapmasa bile tutucaz sanırım

Off sorma ya hiç böyle olmamıştım. Ayrıca mide bulantım hiç geçmedi

Canim geçmis olsun, yirmilik disler mi ? Ben bi kaç yil önce ameliyat olmustum (genel anestezi ile) çünkü diger dislerimi bozmaya baslamisti... dikkat et yani
Sağol canım evet yirmilikler ve sanırım iltihap olmuş hafif şişmiş ve dişin alt kısmında beyazlıklar var yarın gel muayene edip antibiyotik yazalım dediler

İnşallah kuzum dua edin. Fiyatta değişiklik yapmasa bile tutucaz sanırım
Dualarım seninle kuzum inşallah düşürmüş şekilde tutarsınız

Ayy önce seni muayene alamadilar mi ? insaAllah hemen geçer yaa

Günaydınlar

Nasıl geçti hafta sonunuz?

Bizim gayet güzel ama bi o kadarda yorucuydu

Kuaförümü ayarladık Fotoğrafçımızı ayarladık
Gördüm kuzum hayırlı olsun inşallah çok sevindim onlarda insanın üzerinde yük kurtulmuş oldunuzBizimde güzeldi çok şükür kayınvalidemleri ağırladım sabah 8de falan uyandım pazar günü akşam 12 buçuk gibi uyudum hep ayaktaydımBu haftasonu hiç dinlenemedim yani cumarteside epilasyonum için dışarıdaydık

Günaydınlar

Nasıl geçti hafta sonunuz?

Bizim gayet güzel ama bi o kadarda yorucuydu

Kuaförümü ayarladık Fotoğrafçımızı ayarladık
Günaydın canım :)

Bende temizlik yaptım sonra eşimle alışverişe cıktık, sadece boğazımız için aldık geldik

Bayram dolayısıyla insanlar mağazalara akın etmiş, bişey alacaksan olsan kabin sorunu, hadi aldın diyelim ödeme kuyruğu.

*

Hangilerini tercih ettin?

GüNayyyydııın kızlar

Aynen kuzum listeden 2 şey daha eksildi çok şükür Bende gördüm masanı maşallah döktürmüşsün. Güzel geçmesine sevindim kuzum. Hafta sonu çok çabuk geçiyor ya sabah kalkıyosun hangi ara akşam oldu bilmiyosun

Günaydın canım :)

Oh ne güzel çok keyifli olmuştur

Bizde ilk önce kuaför ve fotoğrafçıyı ayarladık sonra bayram için birşeyler bakalım dedi nişanlım. Cidden o söylediğin sahneleri yaşadık Ben ömrü hayatımda bu kadar kabin kuyruğu ve kasa kuyruğu beklemedim O neydi ya öyle

Nişanda gittiğim kuaförle anlaştım kuzum tekrardan. Kuafördeki çalışanları tanıyorum hep ve cidden çok fazla ilgililer gittiğimde rahat ediyorum. Bu arada hafta sonu gittim bir daha gözlemliyim diye saç kestirdim 1 saat uğraştı ama çok güzel bir kesim oldu

Fotoğraf içinde en son seninle konuştuk ya en baştan beri aklımda olanla anlaştık

Günaydın kızlar
Biz de nikaj şekeri davetiye için dolaştık bütün hafta sonu

Seçebildiniz mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…