2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ev ciddi anlamda içime çok sindi ve oturan ev sahibi çokta güzel bakmış evine. Tüm her yere yapabildiği kadar dolap yapmış çokta güzel dizayn etmiş ağzım açık kaldı bazı yerlerde Kat olarakda ideal 3.katta. Genel olarak çok sevdim çok içime sindi. Onlarda bizi çok sevdi sizin olmanızı çok isterim dedi kadın hem tanıyorum hemde kendi evinizmiş gibi bakacağınıza eminim dedi Bu devirde ev bulmak kadar kiracı bulmakta zor

Aynen kuzum ertesi gün düğün zaten gündüz e muhakkak bizde de kalanlar olucak o yüzden o strese hiç girmeyelim dedik. Hayırlısı olur inşallah

Gelinliğe karar verirsem inşallah paylaşıcam bir kaç kişi ile

Valla henüz dediğim kadar yorucu geçen birşey olmadı ama 2 kilo vermişim Artık ramazandan mı bilmiyorum. Ev tutulduktan sonra provalar son koşuşturmalar başladığı zaman kendimi görmek isterim

Bende görmek istiyorum senin son hallerini ama kuzum özelden paylaş bende değişiklik olmadığından paylaşmadımİnşallah orası olur ya deseydin madem o kadar istiyorsun az daha indirim yapın yeni evliyiz tutalım yani hemen

Yakın zamanda foto çekilmedim valla kuzum. Betim benzim gittiği için çok makyajda yapmıyorum zaten. Kısmetse bayramda falan çekilirsem gönderirim sana ama öyle gözle görülür bir fark olduğunu sanmıyorum

Açıkcası kuzum biz o kadar fiyatı hiç düşünmemiştik sürpriz oldu biraz bize. Yani nişanlım ve ben o fiyatı beklemediğimiz için şaşırdık biraz. Detayları konuştuk. Eğer ki oraya kadar verirsek muhakkak tekrardan konuşacağız ücret konusunu

İnsan oruçken öyle oluyor ee koşuşturmada eklenince
Sizde şaşırdınız tabi inşallah orada karar kılarsanız tekrar konuşulur bence yardımcı olurlar ufakta olsa pazarlık sünettir

İnsan oruçken öyle oluyor ee koşuşturmada eklenince
Sizde şaşırdınız tabi inşallah orada karar kılarsanız tekrar konuşulur bence yardımcı olurlar ufakta olsa pazarlık sünettir

İnşallah kuzum. Bugün kısmetse 1 tane eve bakıcam. Netten bulmuştum ben. Nişanlımında arkadaşı emlakçı bugün arayıp söylemiş. Baktım dedim ben o daireye. İstersen bugün gidip görelim dedi. 700 tl kirası çok iyi, evde sıfır daha hiç oturulmamış, 2+1 ama amerikan mutfak ve mutfak tezgah kısmı biraz küçük. Şimdi netten tekrar bakıcam detaylıca Bu evde aklıma yatıyor ama çok saçma bir şekilde aidatı yüksek 125 tl Diğer evle eşdeğere geliyor neredeyse

Yani kuzum yeri evin şekli ve aidatı düşünülünce diğer ev ağır basardı bende herhalde amerikan mutfak dedin de o kadar şaşkınız ki davlumbazın booşluğa geçecek borusu takılı değilmiş onu farketmemişiz davlumbazı çalıştırıyorum Allah Allah çok işlemiyor günlerdir öyle kullanıyormuşum bugün eşim aldı akşam takmayı deneyeceğiz

Dimi bende öyle düşünüyorum. Arada metre kare farkı var oda farkı var. Ulaşım imkanları ağır basıyor haliyle. Gönlü olsun diye bakalım dedim yoksa bu sefer ev buldukta bakmadın demesin kendi farketsin arasındaki farkları

Enteresan kuzum bi onu mu bırakmışlar Neyseki farketmişsiniz

Tabi ki zaman varken bakın kendileri zaten farkediyorlar kuzum nasıl öyle gereksiz evlere bakmaya gitmiştik bizde ama akılda kalmasından iyi oluyor böyle

Gerçekten saçma yapmışlar odanın içine boşuna kokular doldu bizde balkon kapısını açtık hep bir de ilk günler hep kızartmalık işler yaptım ya

Aynen kuzum en azından bize uygun olmayanları elemiş oluyoruz

öyle böyle alışıcaksınız kuzum evinize

Aynen kuzum en azından bize uygun olmayanları elemiş oluyoruz

öyle böyle alışıcaksınız kuzum evinize
Alıştık gibi şu bayram gelse de biraz daha alışsak yorulduk az dişim feci zonkluyor 20lik bir de inanılmaz ara ara vuran bir bulantı üşüttüm sanırım ee bünye salacak bir yerde

Alıştık gibi şu bayram gelse de biraz daha alışsak yorulduk az dişim feci zonkluyor 20lik bir de inanılmaz ara ara vuran bir bulantı üşüttüm sanırım ee bünye salacak bir yerde

Diş ağrısı da hiç çekilmez valla kuzum Allah sabır versin

Siz bu bayramda taze gelin oluyosunuz bende kurban bayramında taze gelin oluyorum Hatta size nazaran baya baya taze 10 günlük evli oluyorum

Diş ağrısı da hiç çekilmez valla kuzum Allah sabır versin

Siz bu bayramda taze gelin oluyosunuz bende kurban bayramında taze gelin oluyorum Hatta size nazaran baya baya taze 10 günlük evli oluyorum
Bizim haftaya bugün nasipse 1 ay olacak nasıl geçti anlamadım zaman su gibi geçiyor kuzum sende taze gelin olarak anlatırsın artık yaptıklarını

Bizim haftaya bugün nasipse 1 ay olacak nasıl geçti anlamadım zaman su gibi geçiyor kuzum sende taze gelin olarak anlatırsın artık yaptıklarını

İnşallah o zaman sohbetlerinize daha iyi adapte olurum Artık akşam ne yemek yapıcaz konuşuruz Çevremde evli olan doğru düzgün arkadaşım yok hiç ama siz oldunuz

İnşallah o zaman sohbetlerinize daha iyi adapte olurum Artık akşam ne yemek yapıcaz konuşuruz Çevremde evli olan doğru düzgün arkadaşım yok hiç ama siz oldunuz
Biz her türlü konuşuruz kuzum evlenince değişmiyor ki insan ben senin konularına da dahil olurum hiç farketmez Yemek derdi hep olacak iş derdi de neyse planlar yaparız haftalık menüler iş listesi falan şu günler geçsinde

Aynen kuzum

Ay yemek konusunu nedense dert etmiyorum fazla. Nişanlım o kadar çok uyum sağlıyor ki bana öyle illa yemek olacak diyenlerden değil. En azından insanın içi rahat ediyor ama ben yinede evimi yemeksiz bırakmam

Böyle düşünmesi çok güzel canım benim eşimde öyle çok aramaz kendi evlerinde de öyle gördüğü için sürekli kızartma yapsam ses çıkarmaz ama insan yemeksiz duramıyor işte bende alışmışım 1 çeşit yaparak bırakamıyorum annem hep çorbasından tut salatasına kadar yapar arada çay türü yapar

Aynen canım değişiklik iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…