- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Aynen canım değişiklik iyidir
Kesinlikle kuzum en güzeli olur. Hem sen rahat edersin hemde sürekli sıcak yemek olmamış olurEvet öyle aralar vermeyi düşünüyorum 2 günde bir yemek yapacağım 1 yemek 2 gün gidecek o yemeğin bittiği gün böyle çay türü börek pizza tarzı olsun sonra tekrar yemeğe zaman kalsın diye düşünüyorum
Nasıldı kuzum evler içinize sinen bir ev oldumuKesinlikle kuzum en güzeli olur. Hem sen rahat edersin hemde sürekli sıcak yemek olmamış olur
Dün yine ev bakmaya gittik 2 tane ev baktık
2 tane baktık. 1 tanesi küçüktü yani oturma odası büyüklüğünde salon vardı onu eledik direkt. 2. baktığımızda salonu istediğimizden de büyüktü. Mutfağı falan gayet güzel büyüktü. Oturma odası da ideal ama sadece yatak odası çok küçüktü. Ayrıca evden çıkanlar öğrenciymiş ve baya baya hor kullanmışlar. Bazı prizler yerinden sökülmüştü düşünNasıldı kuzum evler içinize sinen bir ev oldumu
Aklınızda kalmamış oldu kuzum inşallah diğer eve uygun fiyat söylerler de tutarsınız hem içinize sindir heryeri odası temizliği ideal zorlamayacak sizi aidatıda çok güzel bak aidatla aynı fiyata geliyor daireler kiraları daha uygun olsa da demek ki o bölgenin gideri o kaçırmamak gerek diye düşünüyorum2 tane baktık. 1 tanesi küçüktü yani oturma odası büyüklüğünde salon vardı onu eledik direkt. 2. baktığımızda salonu istediğimizden de büyüktü. Mutfağı falan gayet güzel büyüktü. Oturma odası da ideal ama sadece yatak odası çok küçüktü. Ayrıca evden çıkanlar öğrenciymiş ve baya baya hor kullanmışlar. Bazı prizler yerinden sökülmüştü düşünMutfaktaki davlumbazı hiç mi temizlemediniz aynen yağlı yağlı duruyordu. Duvarlar çok pisti. Nişanlım dedi ev güzel olmasına güzelde ben bu eve bi dünya masraf yapmak zorunda kalıcam. Birde 1 kira, 1 depozito, 1 komisyon istiyolar. Ayrıca binanın aidatı 125 tl, kira 750 tl. Ben burayı tutana kadar diğer evi tutarım aynı fiyat zaten dedi. Ama oraya badana yapmaya dahi gerek yok ev sıfır dedi. Bu nedenle oradan da vazgeçtik
Bugün o beğendiğimiz dairenin ev sahibi ile tekrar görüşecek nişanlım. Bakalım her an tutabiliriz
Evet kuzum dün baktığımız siteyede hayran kaldık ama ev berbattı resmen. Sitenin özel güvenliği, spor salonu, kapalı otoparkı falan herşeyi var. Her sabah ekmek, gazete falan geliyor kapına ama gel gör ki bize uymadı. Aklımızdan çıktı orası en azından.Aklınızda kalmamış oldu kuzum inşallah diğer eve uygun fiyat söylerler de tutarsınız hem içinize sindir heryeri odası temizliği ideal zorlamayacak sizi aidatıda çok güzel bak aidatla aynı fiyata geliyor daireler kiraları daha uygun olsa da demek ki o bölgenin gideri o kaçırmamak gerek diye düşünüyorum
Öyle tabi kuzum içi daha çok önemli dışı kadar diğer seçenekleri çok güzelmiş ama işte nasip ya hangisi hayırlısıyla sizin için orası olsun kuzumEvet kuzum dün baktığımız siteyede hayran kaldık ama ev berbattı resmen. Sitenin özel güvenliği, spor salonu, kapalı otoparkı falan herşeyi var. Her sabah ekmek, gazete falan geliyor kapına ama gel gör ki bize uymadı. Aklımızdan çıktı orası en azından.
İnşallah kuzum anlaşalım da tutalım inşallah
Bizde öyle diyoruz kuzum kısmetimiz nasibimiz nerede ise orası olsunÖyle tabi kuzum içi daha çok önemli dışı kadar diğer seçenekleri çok güzelmiş ama işte nasip ya hangisi hayırlısıyla sizin için orası olsun kuzum
Amin inşallahBizde öyle diyoruz kuzum kısmetimiz nasibimiz nerede ise orası olsun
Canim yeni gördüm mesajlarinizi, çok çok geçmis olsun annene. Simdi daha iyidir insaAllah ?Perşembeden beri annem hasta
Şu anda da hastanedeyiz
O iyileşirse akşam mobilyaları almaya gitcez
MasaAllahAynen devam kuzum. Hafta sonu dediğim eve baktık. Beklediğimizin üstünde bir fiyat istediler. Ama ev harika. Çok fazla şey yaptırmışlar yani hakediyor kesinlikle. Nişanlım eve sıcak bakıyor, kayınvalidem de beğendiyseniz tutun demiş. Biraz daha vaktimiz var gibi tabi başkasına kiralamazlarsaCivarda neredeyse 50-60 tane binaya baktık sonrasında. 1 tane bile kiralık ilanı yok Esnafa, gördüğümüz her bir vatandaşa hatta bi tane müteahhite denk geldik ona bile sorduk sizin gibi günde onlarca insan geliyor ama malesef kiralık ev yok dedi. Olanlar hep satılık yada ne kiraya veriyolar nede satıyolar öylece boş. Çevremizde aşırı derecede ev yapılıyor ama hiç biri bize yetişmez. Muhtemelen eylülden sonraya anca yetişir o evler Bu haftada bakıcaz ev. Eğer bulamazsak o evi tutucaz
Kuaför ile görüştüm 2 tane. İkisinden birine karar vericem.
Fotoğrafçılarla görüştük tekrardan kafamıza takılanlar vardı. Kısmetse onuda bu haftalarca karar verip anlaşıcaz.
Gelinlik baktım. Şuan 3 yerden fiyat aldım. 2 yer daha var aklımda. Oradan da alıp karar vericem
Kına mekanı bulduk bi tane. Salon sahibi yoktu. Telefonla görüştük ama verdiği fiyat beni tatmin etmedi. Çünkü daha düşüğünü vermiş Haziran ayı için. Onuda biraz daha bekliycem. Bayramdan sonra kısmetse gidip görüşücez biraz daha pazarlık yapıcazİndirmezse de orayı tutucaz
Aklıma gelenler bunlar. Yoğun yoğun geçiyor yani günler
Zaman nasil çabuk geçiyor degil mi ?Bizim haftaya bugün nasipse 1 ay olacaknasıl geçti anlamadım zaman su gibi geçiyor kuzum sende taze gelin olarak anlatırsın artık yaptıklarını
Ooo hadi o günler çabuk gelsinnnBiz her türlü konuşuruz kuzum evlenince değişmiyor ki insan ben senin konularına da dahil olurum hiç farketmezYemek derdi hep olacak iş derdi de neyse planlar yaparız haftalık menüler iş listesi falan şu günler geçsinde
Günaydin kuzumGünaydın Hanımlar
Ayy çok heycanli2 tane baktık. 1 tanesi küçüktü yani oturma odası büyüklüğünde salon vardı onu eledik direkt. 2. baktığımızda salonu istediğimizden de büyüktü. Mutfağı falan gayet güzel büyüktü. Oturma odası da ideal ama sadece yatak odası çok küçüktü. Ayrıca evden çıkanlar öğrenciymiş ve baya baya hor kullanmışlar. Bazı prizler yerinden sökülmüştü düşünMutfaktaki davlumbazı hiç mi temizlemediniz aynen yağlı yağlı duruyordu. Duvarlar çok pisti. Nişanlım dedi ev güzel olmasına güzelde ben bu eve bi dünya masraf yapmak zorunda kalıcam. Birde 1 kira, 1 depozito, 1 komisyon istiyolar. Ayrıca binanın aidatı 125 tl, kira 750 tl. Ben burayı tutana kadar diğer evi tutarım aynı fiyat zaten dedi. Ama oraya badana yapmaya dahi gerek yok ev sıfır dedi. Bu nedenle oradan da vazgeçtik
Bugün o beğendiğimiz dairenin ev sahibi ile tekrar görüşecek nişanlım. Bakalım her an tutabiliriz
Canim yeni gördüm mesajlarinizi, çok çok geçmis olsun annene. Simdi daha iyidir insaAllah ?
MasaAllahDurmak yok !
Zaman nasil çabuk geçiyor degil mi ?Bizimde 3 ay oldu...
Ooo hadi o günler çabuk gelsinnn
Günaydin kuzum
Ayy çok heycanliInsaAllah içine sinen daireyi tutarsiniz , ev sahibi de fiyati az indirir
Kismet bu isler kismet !!
İnşallah canım harıl harıl daire arıyoruzHayırlısı olsun
**
Annem aradı az önce. Karşı dairemizdeki kiracı çıkıyormuş
Aminn canım benim inşallahhKismet bu isler kismet !!Sizin için hayirlisini diliyorum kuzumm
Hemde nasıl çabuk geçiyor haftaya 1 ay olacakZaman nasil çabuk geçiyor degil mi ?Bizimde 3 ay oldu...
İnşallah canım harıl harıl daire arıyoruzHayırlısı olsun
**
Annem aradı az önce. Karşı dairemizdeki kiracı çıkıyormuş
Canim yeni gördüm mesajlarinizi, çok çok geçmis olsun annene. Simdi daha iyidir insaAllah ?
MasaAllahDurmak yok !
Zaman nasil çabuk geçiyor degil mi ?Bizimde 3 ay oldu...
Günaydin kuzum
Ayy çok heycanliInsaAllah içine sinen daireyi tutarsiniz , ev sahibi de fiyati az indirir
Hemde nasıl çabuk geçiyor haftaya 1 ay olacak
Şimdide kapı komşusumu olacaksınız yoksa karşılıklı
Fazlamı olur ki aynı şey aslında
Zannetmiyorum kuzum sanırım o kadarını nişanlım istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?