2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kesinlikle kuzum en güzeli olur. Hem sen rahat edersin hemde sürekli sıcak yemek olmamış olur

Dün yine ev bakmaya gittik 2 tane ev baktık

Nasıldı kuzum evler içinize sinen bir ev oldumu
2 tane baktık. 1 tanesi küçüktü yani oturma odası büyüklüğünde salon vardı onu eledik direkt. 2. baktığımızda salonu istediğimizden de büyüktü. Mutfağı falan gayet güzel büyüktü. Oturma odası da ideal ama sadece yatak odası çok küçüktü. Ayrıca evden çıkanlar öğrenciymiş ve baya baya hor kullanmışlar. Bazı prizler yerinden sökülmüştü düşün Mutfaktaki davlumbazı hiç mi temizlemediniz aynen yağlı yağlı duruyordu. Duvarlar çok pisti. Nişanlım dedi ev güzel olmasına güzelde ben bu eve bi dünya masraf yapmak zorunda kalıcam. Birde 1 kira, 1 depozito, 1 komisyon istiyolar. Ayrıca binanın aidatı 125 tl, kira 750 tl. Ben burayı tutana kadar diğer evi tutarım aynı fiyat zaten dedi. Ama oraya badana yapmaya dahi gerek yok ev sıfır dedi. Bu nedenle oradan da vazgeçtik

Bugün o beğendiğimiz dairenin ev sahibi ile tekrar görüşecek nişanlım. Bakalım her an tutabiliriz

Aklınızda kalmamış oldu kuzum inşallah diğer eve uygun fiyat söylerler de tutarsınız hem içinize sindir heryeri odası temizliği ideal zorlamayacak sizi aidatıda çok güzel bak aidatla aynı fiyata geliyor daireler kiraları daha uygun olsa da demek ki o bölgenin gideri o kaçırmamak gerek diye düşünüyorum

Evet kuzum dün baktığımız siteyede hayran kaldık ama ev berbattı resmen. Sitenin özel güvenliği, spor salonu, kapalı otoparkı falan herşeyi var. Her sabah ekmek, gazete falan geliyor kapına ama gel gör ki bize uymadı. Aklımızdan çıktı orası en azından.

İnşallah kuzum anlaşalım da tutalım inşallah

Öyle tabi kuzum içi daha çok önemli dışı kadar diğer seçenekleri çok güzelmiş ama işte nasip ya hangisi hayırlısıyla sizin için orası olsun kuzum

Perşembeden beri annem hasta
Şu anda da hastanedeyiz
O iyileşirse akşam mobilyaları almaya gitcez
Canim yeni gördüm mesajlarinizi, çok çok geçmis olsun annene. Simdi daha iyidir insaAllah ?

MasaAllah Durmak yok !

Bizim haftaya bugün nasipse 1 ay olacak nasıl geçti anlamadım zaman su gibi geçiyor kuzum sende taze gelin olarak anlatırsın artık yaptıklarını
Zaman nasil çabuk geçiyor degil mi ? Bizimde 3 ay oldu...

Ooo hadi o günler çabuk gelsinnn

Günaydın Hanımlar
Günaydin kuzum

Ayy çok heycanli InsaAllah içine sinen daireyi tutarsiniz , ev sahibi de fiyati az indirir

İnşallah canım harıl harıl daire arıyoruz Hayırlısı olsun

**

Annem aradı az önce. Karşı dairemizdeki kiracı çıkıyormuş

Zaman nasil çabuk geçiyor degil mi ? Bizimde 3 ay oldu...

Ooo hadi o günler çabuk gelsinnn
Hemde nasıl çabuk geçiyor haftaya 1 ay olacak

İnşallah canım harıl harıl daire arıyoruz Hayırlısı olsun

**

Annem aradı az önce. Karşı dairemizdeki kiracı çıkıyormuş

Şimdide kapı komşusumu olacaksınız yoksa karşılıklı

Sağol canım
Daha iyi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…