• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Iyi fikir verdiniz bana, sagolun kizlarr :KK200: Corba olarak pek bilmiyorum daha, domates çorbasi, sehriyeli çorba ve tarhana çorbasini beceriyorum ancak :KK53: Bakim bi de mercimek çorbasini deniyeyim. Ek olarak dediginiz gibi biber közlerim, elma dilim patates yaparim baharatli güzel oluyor gerçekten. Tatli olarak o zaman tiramisu tarzi bir sey yaparim. :KK9:

Menüler süper :rolleyes::rolleyes: Ne hamarat hanimlarsiniz sizzz :KK68:
Yalniz size bi sey söylüyeyim mi kizlar ... bu menüleri okuyunca fena aciktim :kk77::kk77::kk77:

Evet tiramisu tarzında birşeyler daha çok yakışır canım iftar sofralarına hafifler bir de boncuğun söylediği gibi etimek muhallebili kadayıf falan mükemmel lezzetler :kk77:mercimek çorbası en basit çorbaymış annem öyle söyler hep sanırım en basiti bir dene :KK70:Bende çok açıktım hep erkenden böyle konuları konuşunca oluyor :KK12::KK53:

Evet tiramisu tarzında birşeyler daha çok yakışır canım iftar sofralarına hafifler bir de boncuğun söylediği gibi etimek muhallebili kadayıf falan mükemmel lezzetler :kk77:mercimek çorbası en basit çorbaymış annem öyle söyler hep sanırım en basiti bir dene :KK70:Bende çok açıktım hep erkenden böyle konuları konuşunca oluyor :KK12::KK53:

Denerim o zaman insaAllah basaririm:KK35:
Evet yaaa, bi de ben dün öglenden sonra hep yemek sitelerine baktim aç aç :KK70::KK70:

Bence müthiş :cool: Bende geliyim mi :confused:
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim :rolleyes:
Feast markası acılı elma dilim patates diye yazıyor üzerinde kuzum Real marketlerinde bulmuştuk büyük marketlerde vardır sanırım çok güzel ya :kk77:

ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.

Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)

Iyi fikir verdiniz bana, sagolun kizlarr :KK200: Corba olarak pek bilmiyorum daha, domates çorbasi, sehriyeli çorba ve tarhana çorbasini beceriyorum ancak :KK53: Bakim bi de mercimek çorbasini deniyeyim. Ek olarak dediginiz gibi biber közlerim, elma dilim patates yaparim baharatli güzel oluyor gerçekten. Tatli olarak o zaman tiramisu tarzi bir sey yaparim. :KK9:

Menüler süper :rolleyes::rolleyes: Ne hamarat hanimlarsiniz sizzz :KK68:
Yalniz size bi sey söylüyeyim mi kizlar ... bu menüleri okuyunca fena aciktim :kk77::kk77::kk77:
mercimek çorb.çok kolaydır ki.

bende fenayım sabahtan beri her yerde yemek görüyorum :rolleyes:
Bende tiramisuyu yapamam gibi geliyor.:KK17:

Ben 2 sefer tiramisu yu denedim tam kivamini tutturamamistim. Ama görümcemle geçen sefer yapmistik, o tarife göre daha fazla labne ekliyor, bi de öyle deniyecegim :KK9:

Denerim o zaman insaAllah basaririm:KK35:
Evet yaaa, bi de ben dün öglenden sonra hep yemek sitelerine baktim aç aç :KK70::KK70:
Başarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsun:KK54:
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim :rolleyes:

ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.

Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)
Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapma:rolleyes:Ben artık yapmıyorum tavuğun yanında fırına atıyorum tabi ki ama özel olarak baharatlayıp yapmıyorum bunu direk aç bayağı kızmış yağa at sonrada bandır bandır soslara ye bir güzzel:KK70:

Çok basit canım benim yaptığı bak konularımın birinde onunla yarışmaya katılmıştım kedidiliyle yapıyorum yalancı tiramisu gibi 1 gün hatta 2 gün dolapta bekleyince çok lezzetli ve hafif oluyor vallahi bir dene pazar günü:KK76:

Başarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsun:KK54:

Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapma:rolleyes:Ben artık yapmıyorum tavuğun yanında fırına atıyorum tabi ki ama özel olarak baharatlayıp yapmıyorum bunu direk aç bayağı kızmış yağa at sonrada bandır bandır soslara ye bir güzzel:KK70:

Çok basit canım benim yaptığı bak konularımın birinde onunla yarışmaya katılmıştım kedidiliyle yapıyorum yalancı tiramisu gibi 1 gün hatta 2 gün dolapta bekleyince çok lezzetli ve hafif oluyor vallahi bir dene pazar günü:KK76:
Bizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım :KK70:

InsaAllah, bu aksam denerim :KK28:

Bizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım :KK70:
Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemeden :KK70:

O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak:KK70:
Genelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi) :21:

O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak:KK70:
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm :D
InsaAllah, bu aksam denerim :KK28:

Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemeden :KK70:

..Ama öyleee :KK48::KK48:

İçim rahat etmez :KK48: İlla midemde durcak :KK53:

Genelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi) :21:
Bende tatlı hastasıyım ama sizdeki gibi eşim hiç aramaz nadir yani sütlü tatlılar puding tarz şeyler belki arada şerbetlilerden 1 çatal zor olur o yüzden bende hep misafirlere yaparak yiyeceğim :KK53:
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm :KK70:

..Ama öyleee :KK48::KK48:

İçim rahat etmez :KK48: İlla midemde durcak :KK53:

Yakın olsaydık beraber yerdik:KK53:zaten yemek istesende beğenmezsin yiyemezsin ilk gün :KK70:

Back