İyiyim kuzum sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
İyiyim kuzum sen nasılsın?
Nasıl gidiyor hazırlıkların?
Çok geçmiş olsun canım. Neyi var annenin?Perşembeden beri annem hasta
Şu anda da hastanedeyiz
O iyileşirse akşam mobilyaları almaya gitcez
Çok geçmiş olsun canım. Neyi var annenin?
Canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar annen biran öncePerşembeden beri annem hasta
Şu anda da hastanedeyiz
O iyileşirse akşam mobilyaları almaya gitcez
Sağol canım
Dizanteri mikrobu kapmış
Bugün hep ya bben evde olmasaydım diye düşündüm çok kötü
Günaydın kızlar nasılsınız
*
Skocum cok geçmiş olsun
Bende iyiyim canım, nasıl gidiyor hazırlıkların bakalım, gelişmeler var mı :)İyiyim kuzum sen nasılsın?
Aynen devam kuzum. Hafta sonu dediğim eve baktık. Beklediğimizin üstünde bir fiyat istediler. Ama ev harika. Çok fazla şey yaptırmışlar yani hakediyor kesinlikle. Nişanlım eve sıcak bakıyor, kayınvalidem de beğendiyseniz tutun demiş. Biraz daha vaktimiz var gibi tabi başkasına kiralamazlarsaBende iyiyim canım, nasıl gidiyor hazırlıkların bakalım, gelişmeler var mı :)
Ne kadar istediler kira için?Aynen devam kuzum. Hafta sonu dediğim eve baktık. Beklediğimizin üstünde bir fiyat istediler. Ama ev harika. Çok fazla şey yaptırmışlar yani hakediyor kesinlikle. Nişanlım eve sıcak bakıyor, kayınvalidem de beğendiyseniz tutun demiş. Biraz daha vaktimiz var gibi tabi başkasına kiralamazlarsaCivarda neredeyse 50-60 tane binaya baktık sonrasında. 1 tane bile kiralık ilanı yok Esnafa, gördüğümüz her bir vatandaşa hatta bi tane müteahhite denk geldik ona bile sorduk sizin gibi günde onlarca insan geliyor ama malesef kiralık ev yok dedi. Olanlar hep satılık yada ne kiraya veriyolar nede satıyolar öylece boş. Çevremizde aşırı derecede ev yapılıyor ama hiç biri bize yetişmez. Muhtemelen eylülden sonraya anca yetişir o evler Bu haftada bakıcaz ev. Eğer bulamazsak o evi tutucaz
Kuaför ile görüştüm 2 tane. İkisinden birine karar vericem.
Fotoğrafçılarla görüştük tekrardan kafamıza takılanlar vardı. Kısmetse onuda bu haftalarca karar verip anlaşıcaz.
Gelinlik baktım. Şuan 3 yerden fiyat aldım. 2 yer daha var aklımda. Oradan da alıp karar vericem
Kına mekanı bulduk bi tane. Salon sahibi yoktu. Telefonla görüştük ama verdiği fiyat beni tatmin etmedi. Çünkü daha düşüğünü vermiş Haziran ayı için. Onuda biraz daha bekliycem. Bayramdan sonra kısmetse gidip görüşücez biraz daha pazarlık yapıcazİndirmezse de orayı tutucaz
Aklıma gelenler bunlar. Yoğun yoğun geçiyor yani günler
Ne kadar istediler kira için?
Bide bu kirayı siz mi ödeyeceksiniz yoksa diğer evdeki kiracıdan alınan kirayla mı ödenecek?
Artık kiralık ev bulmak zor ya ,olanlar da eski yapı
Nişanındaki kuaföre gitmeyecek misin ?
Gelinlik miiiiiDenedin mi? Nasıl oldu? Foto yok mu
Kına için sitenin önünden vazgectin yani. Aslında fotolarda gayet uygun görünüyodu :)
Herşeyin hayırlısı olsun ve içine sinen olsun :)
2 ayınız kaldı şaka maka
Daha epey var diyoduk üstelik
Hay maşallah nerden baksan asgari ücret
850 tl kuzum 50 tl de sitenin aidatı var. Şimdiye kadar baktığım kiralık dairelere nazaran(netten baktıklarım) en uygun aidatı olan bina
Nişanımdaki kuaför yada o sene o kuaförde çalışıpta Türkiye topuz birincisi olan çocuk vardı oda kuaför açtı kendine. Ona da gidebilirim. Aralarında azıcık bi fiyat farkı var
Gelinlik denemedim açıkcası. Neden diye soracak olursan en son fiyat konusunda karar verdiğim yerde denemek istiyorumZaten baktığım model her yerde aynıydı. İstediğim model üzerinden fiyat aldım genelde. Ama tabi giydiğimde fikrim değişir mi bilmiyorum ama görüştüğüm tüm gelinlikçiler tam anlamıyla senin vücut yapına uygun bir model seçmişsin dediler
Kına için site önünden neden vazgeçtim onu söyliyim. Muhtemelen eve giren çıkan çok olacak. Çocuğunu uyutmak isteyen, lavoba ihtiyacını karşılayan(binanın altında var ama gitmeyeceklerdir). Bileziklerimi falan kınada takıcam ama hem annemlerin altınları var evde hemde kayınvalidem düğün için aldığı tüm altınları bize verdi. Babamın evde ufak bir kasası var onda muhafaza ediyoruz. Bu şekilde girip çıkma çok olacağını düşündüğümden vazgeçtik.
Zaman öyle çabuk geçiyor ki hangi ara bu kadar az kaldı anlamadık bile. Cidden şaka maka kaldı 2 ay
Hay maşallah nerden baksan asgari ücretallah ödeme kolaylığı versin
Aaa evet söylemiştin o cocuğu. İkisi de olabilir. Hangine daha güveniyosan ona gidersin.
En azından giyseydin de üstünde baksaydın kız. Ben de çok gelinlik denemedim gerçi 5 tane mi ne gelinlik giydim. Direkt beğendim zaten görünce .Dene yine nasıl durcak fikir edinirsin :)
Evet o da mantıklı bi sebep. Peki bayalar arasında mı olcak kına? Bindallı ne zaman bakcaksın? Ne renk bakcaksın?
Canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar annen biran önce
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatır
Günaydın kızlar nasılsınız
*
Skocum cok geçmiş olsun
Hepsi vermek sizi zorlar belki ama yrı yarıya olunca idare edersiniz bi süre.Kira konusunu sormuştun kuzum onu söylemeyi unuttum. Kayınvalidem diğer evin kirasını veriyor bize. Yarı yarıya ödemiş olucaz yani. Yarısı çıkıyor. Aslında bir yandan bakılırsa evet pahalı bu fiyat ama çevrede hiç ev yok. Yani şöyle 700-750 bulurum diye düşünsem inan gam yemiycem. Netten bakıyorum afedersin ama o evlerde yaşanmaz insan hastalık sahibi olur o derece kötü ve rutubetli. Bense rutubete gelemem astımım var.
Her ikisinede güveniyorum valla istediğim modeli gönül rahatlığıyla yaparlar biliyorum. Bu sebepten iş biraz maddiyata bakacak
Valla kuzum oruç ağızla hayatta giymek istemedim çünkü cidden yerden kalkan toz bile tıkıyor beni. Nişanlımda zorlama sonra kötü olursun su bile içemiyorsun zaten dedi. O yüzden karar verdiğim yerden denemek istiyorum
Kına bizde karışık oluyor
Aaa bak bindallıda baktımOnu söylemeyi unuttum. 2 tane bindallı mağazası var zaten büyük olarak. Başka bilmiyorum ben. Orayla görüştüm. Senin bindallını gösterdi bana Ellerinde beden kalmamış diğer bindallılarda. Bayramdan sonra tekrardan bedenler yenilenecek dedi. Ya senin bindallından yine bordo olan yada aklımda bi tane daha model var o olacak. Bindallıya hemen karar vermek istemedim çünkü belki gelinlikçinin verdiği de hoşuma giderse gerek kalmaz dedim Renk olarak pembeler hoşuma gidiyor ama yüksek ihtimal bordo olacak. Kına malzemelerim o şekilde çünkü Sepetim ve kına tepsim hariç
Mrs Sahin gelinliğinin modeli nasıl
Hepsi vermek sizi zorlar belki ama yrı yarıya olunca idare edersiniz bi süre.
Kolları tamamen kapalı mı olcak gelinliğin yoksa yarım mı yaptırcaksın?
Bindallılara gelince, ben kendiminkinden çoooooooooook memnun kaldım, ama aklımın bi köşesinde mor da hep kaldıMor da denemelisin :) Kına malz.çokda öenmli değil ki. sepetin ve tepsini ona uygun alcaksın zaten e süsleri de daha yapmadın nasılsa.. o yüzden hepsine bak bence :)
Aynen devam kuzum. Hafta sonu dediğim eve baktık. Beklediğimizin üstünde bir fiyat istediler. Ama ev harika. Çok fazla şey yaptırmışlar yani hakediyor kesinlikle. Nişanlım eve sıcak bakıyor, kayınvalidem de beğendiyseniz tutun demiş. Biraz daha vaktimiz var gibi tabi başkasına kiralamazlarsaCivarda neredeyse 50-60 tane binaya baktık sonrasında. 1 tane bile kiralık ilanı yok Esnafa, gördüğümüz her bir vatandaşa hatta bi tane müteahhite denk geldik ona bile sorduk sizin gibi günde onlarca insan geliyor ama malesef kiralık ev yok dedi. Olanlar hep satılık yada ne kiraya veriyolar nede satıyolar öylece boş. Çevremizde aşırı derecede ev yapılıyor ama hiç biri bize yetişmez. Muhtemelen eylülden sonraya anca yetişir o evler Bu haftada bakıcaz ev. Eğer bulamazsak o evi tutucaz
Kuaför ile görüştüm 2 tane. İkisinden birine karar vericem.
Fotoğrafçılarla görüştük tekrardan kafamıza takılanlar vardı. Kısmetse onuda bu haftalarca karar verip anlaşıcaz.
Gelinlik baktım. Şuan 3 yerden fiyat aldım. 2 yer daha var aklımda. Oradan da alıp karar vericem
Kına mekanı bulduk bi tane. Salon sahibi yoktu. Telefonla görüştük ama verdiği fiyat beni tatmin etmedi. Çünkü daha düşüğünü vermiş Haziran ayı için. Onuda biraz daha bekliycem. Bayramdan sonra kısmetse gidip görüşücez biraz daha pazarlık yapıcazİndirmezse de orayı tutucaz
Aklıma gelenler bunlar. Yoğun yoğun geçiyor yani günler
Herkesin üzerinde bir yorgunluk var bugün anlaşılan... Ben de öyleyim ya hayırlısıyla bayrama ulaşabilsek :)
850 tl kuzum 50 tl de sitenin aidatı var. Şimdiye kadar baktığım kiralık dairelere nazaran(netten baktıklarım) en uygun aidatı olan bina
Nişanımdaki kuaför yada o sene o kuaförde çalışıpta Türkiye topuz birincisi olan çocuk vardı oda kuaför açtı kendine. Ona da gidebilirim. Aralarında azıcık bi fiyat farkı var
Gelinlik denemedim açıkcası. Neden diye soracak olursan en son fiyat konusunda karar verdiğim yerde denemek istiyorumZaten baktığım model her yerde aynıydı. İstediğim model üzerinden fiyat aldım genelde. Ama tabi giydiğimde fikrim değişir mi bilmiyorum ama görüştüğüm tüm gelinlikçiler tam anlamıyla senin vücut yapına uygun bir model seçmişsin dediler
Kına için site önünden neden vazgeçtim onu söyliyim. Muhtemelen eve giren çıkan çok olacak. Çocuğunu uyutmak isteyen, lavoba ihtiyacını karşılayan(binanın altında var ama gitmeyeceklerdir). Bileziklerimi falan kınada takıcam ama hem annemlerin altınları var evde hemde kayınvalidem düğün için aldığı tüm altınları bize verdi. Babamın evde ufak bir kasası var onda muhafaza ediyoruz. Bu şekilde girip çıkma çok olacağını düşündüğümden vazgeçtik.
Zaman öyle çabuk geçiyor ki hangi ara bu kadar az kaldı anlamadık bile. Cidden şaka maka kaldı 2 ay
Gelinliğin modeli şuan aklımda olan Skocum kayık yaka ve uzun kollu bir gelinlik
Sende mor aşkı var zaten nasıl almadın bende hayret ettimDeniycem kuzum. Hangisi yakışırsa ona göre bakıcam artık ama kumral ve siyah saçlı olduğum için bana kırmızı ve tonları çok yakışıyor
Sepetim ve kına tepsim alındı kiiSadece kına duvağım ve eldivenleri kaldı
Süsleri dediğin gibi çoğunluk ne renkse ona göre yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?