- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Maşallah kuzum son sürat devam herşeye Kira yüksek tabi ama inan bütün evler aynı ve kiralık ev bulmak çok zor dediğin gibi bence içinize sindiyse annene yakın zaten yarısı diğer evden gelecek eve bayılmışsın kaçırmayın derim daha düşüğü eminim sinmeyecek içine ya da daha az güzel olacak kiralık evlere hiç özen göstermiyorlar biliyorum ondan böyle içini karartım gibi ama Aidatı çok uygun ayrıca
Diğer bütün işlerinde hallolur inşallah kuzum sorunsuz kına için çok mantıklı düşünmüşsünüz ve çok pislenecekti ev kapıda olsa ev etkileniyor ister istemez bizim yine kalabalıktı kınadan ta önceden geldi misafirler falan düğün sonuna kadar ev kalkmış gidiyordu ama pislik olmadı dağınıklık kalabalıktı sadece dışarıda yapmanın faydaları
Gelinlik denersen modelini beklerim bence sen zaten en güzelini en üstüne olanı bulacaksındır stresten koşuşturmadan kilo ne durumda sen çok veririm ben diyordun ne zamandır görmedim seni meraktayımben aynı evlendim ya biraz yüzüm çökmüştü ama ona sevinmiştim
Ev ciddi anlamda içime çok sindi ve oturan ev sahibi çokta güzel bakmış evine. Tüm her yere yapabildiği kadar dolap yapmış çokta güzel dizayn etmiş ağzım açık kaldı bazı yerlerde Kat olarakda ideal 3.katta. Genel olarak çok sevdim çok içime sindi. Onlarda bizi çok sevdi sizin olmanızı çok isterim dedi kadın hem tanıyorum hemde kendi evinizmiş gibi bakacağınıza eminim dedi Bu devirde ev bulmak kadar kiracı bulmakta zor
Aynen kuzum ertesi gün düğün zaten gündüz e muhakkak bizde de kalanlar olucak o yüzden o strese hiç girmeyelim dedik. Hayırlısı olur inşallah
Gelinliğe karar verirsem inşallah paylaşıcam bir kaç kişi ile
Valla henüz dediğim kadar yorucu geçen birşey olmadı ama 2 kilo vermişim Artık ramazandan mı bilmiyorum. Ev tutulduktan sonra provalar son koşuşturmalar başladığı zaman kendimi görmek isterim