- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Fazlamı olur ki aynı şey aslında
Bence değil bi kapıyı açtığında karşında olması var, birde farklı binalarda oturması var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlamı olur ki aynı şey aslında
O da var kuzum ister istemez ilk günler kasılır insan alışmasıda zor olur böyle belki sürekli hemen bir kapı karşında annen
Bence değil bi kapıyı açtığında karşında olması var, birde farklı binalarda oturması var
Aynen bende alışamam yaniO da var kuzum ister istemez ilk günler kasılır insan alışmasıda zor olur böyle belki sürekli hemen bir kapı karşında annen
Neyse diğerine adapte olun sizAynen bende alışamam yani
BencedeNeyse diğerine adapte olun siz
Balayında nereyi seçtiniz kuzum sorucam hep unutuyorum resmini gördüm ama çıkaramadımBencede
Balayında nereyi seçtiniz kuzum sorucam hep unutuyorum resmini gördüm ama çıkaramadım
Baktım kuzum şimdi çok güzel çok güzel bir tatil geçecek belli bayağı içerikleri falan fazla inşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz
Sunis Elita Beach Resort & Spa Antalya Side kuzum
Evet kuzum bazı otellere göre ayrıcalıkları hoşuma gitti. Birde 6 gece 7 gün gidiyoruz ama 5 gece fiyatı ödedik. 1 gece hediye. A la carte restorantlarını ücretsiz olarak 3 kere kullanma hakkımız var. Diğer otellerde genelde 1 keredir. Bu gibi şeylerBaktım kuzum şimdi çok güzel çok güzel bir tatil geçecek belli bayağı içerikleri falan fazla inşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz
Evet farkettim içeriklerine baktımda A la carte olayı çok iyi olmuş ama bize söylememişleri her bölümün azmış mesela çabucak dolmuş bize geç kaldığımız için sadece Lübnan mutfağında boşluk kalmıştı siz ilk gittiğiniz günden yaptırın istediğiniz mutfağa rezervasyonuEvet kuzum bazı otellere göre ayrıcalıkları hoşuma gitti. Birde 6 gece 7 gün gidiyoruz ama 5 gece fiyatı ödedik. 1 gece hediye. A la carte restorantlarını ücretsiz olarak 3 kere kullanma hakkımız var. Diğer otellerde genelde 1 keredir. Bu gibi şeyler
Evet kuzum aklımda o. Kesinlikle önceden rezerve etmek gerek Sabırsızlıkla bekliyoruz tatiliEvet farkettim içeriklerine baktımda A la carte olayı çok iyi olmuş ama bize söylememişleri her bölümün azmış mesela çabucak dolmuş bize geç kaldığımız için sadece Lübnan mutfağında boşluk kalmıştı siz ilk gittiğiniz günden yaptırın istediğiniz mutfağa rezervasyonu
Gelecek o günlerde kuzum ve hayal gibi çabucak geçecek orası kötü bize yetmedi tekrar gidebilirim ahh yemeklerini hiç unutamıyorumEvet kuzum aklımda o. Kesinlikle önceden rezerve etmek gerek Sabırsızlıkla bekliyoruz tatili
Nasılsın kuzumGünaydın Kızçeler
İyiyim kuzum sen nasılsın bakalımNasılsın kuzum
İyi sayılırım kuzum dişimden çekeceğim var gece sahuru kaçırıyorduk az daha son 15 dakika kala yaptı ama eşim ben boğazımdan yutamadım dişim boğazıma vurdu niyetlenmedim henüz birşeyde yiyip içmedim ağrısı feci başladı gene sanırım tutamayacağımİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım
Kuzum diş ağrısını çok iyi bilirim insanı mahfediyor. Benimde arada 20liklerim yokluyor beniİyi sayılırım kuzum dişimden çekeceğim var gece sahuru kaçırıyorduk az daha son 15 dakika kala yaptı ama eşim ben boğazımdan yutamadım dişim boğazıma vurdu niyetlenmedim henüz birşeyde yiyip içmedim ağrısı feci başladı gene sanırım tutamayacağım
Çok feci kuzum üstü şiş hafif inşallah iltihaplık falan bir durum yoktur yerini bulurda tam olarak çıkar diye dua ediyorum yarısı çıkmıştı zaten o ucu çıkamadı bir türlü mahvetti beniKuzum diş ağrısını çok iyi bilirim insanı mahfediyor. Benimde arada 20liklerim yokluyor beni