2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet tiramisu tarzında birşeyler daha çok yakışır canım iftar sofralarına hafifler bir de boncuğun söylediği gibi etimek muhallebili kadayıf falan mükemmel lezzetler mercimek çorbası en basit çorbaymış annem öyle söyler hep sanırım en basiti bir dene Bende çok açıktım hep erkenden böyle konuları konuşunca oluyor

Denerim o zaman insaAllah basaririm
Evet yaaa, bi de ben dün öglenden sonra hep yemek sitelerine baktim aç aç

Bence müthiş Bende geliyim mi
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim
Feast markası acılı elma dilim patates diye yazıyor üzerinde kuzum Real marketlerinde bulmuştuk büyük marketlerde vardır sanırım çok güzel ya

ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.

Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)

mercimek çorb.çok kolaydır ki.

bende fenayım sabahtan beri her yerde yemek görüyorum
Bende tiramisuyu yapamam gibi geliyor.

Ben 2 sefer tiramisu yu denedim tam kivamini tutturamamistim. Ama görümcemle geçen sefer yapmistik, o tarife göre daha fazla labne ekliyor, bi de öyle deniyecegim

Denerim o zaman insaAllah basaririm
Evet yaaa, bi de ben dün öglenden sonra hep yemek sitelerine baktim aç aç
Başarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsun
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim

ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.

Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)
Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapmaBen artık yapmıyorum tavuğun yanında fırına atıyorum tabi ki ama özel olarak baharatlayıp yapmıyorum bunu direk aç bayağı kızmış yağa at sonrada bandır bandır soslara ye bir güzzel

Çok basit canım benim yaptığı bak konularımın birinde onunla yarışmaya katılmıştım kedidiliyle yapıyorum yalancı tiramisu gibi 1 gün hatta 2 gün dolapta bekleyince çok lezzetli ve hafif oluyor vallahi bir dene pazar günü

Bizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım

InsaAllah, bu aksam denerim

Bizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım
Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemeden

O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak
Genelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi)

O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm
InsaAllah, bu aksam denerim

Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemeden

..Ama öyleee

İçim rahat etmez İlla midemde durcak

Genelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi)
Bende tatlı hastasıyım ama sizdeki gibi eşim hiç aramaz nadir yani sütlü tatlılar puding tarz şeyler belki arada şerbetlilerden 1 çatal zor olur o yüzden bende hep misafirlere yaparak yiyeceğim
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm

..Ama öyleee

İçim rahat etmez İlla midemde durcak

Yakın olsaydık beraber yerdikzaten yemek istesende beğenmezsin yiyemezsin ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…