- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Iyi fikir verdiniz bana, sagolun kizlarrCorba olarak pek bilmiyorum daha, domates çorbasi, sehriyeli çorba ve tarhana çorbasini beceriyorum ancak Bakim bi de mercimek çorbasini deniyeyim. Ek olarak dediginiz gibi biber közlerim, elma dilim patates yaparim baharatli güzel oluyor gerçekten. Tatli olarak o zaman tiramisu tarzi bir sey yaparim.
Menüler süperNe hamarat hanimlarsiniz sizzz
Yalniz size bi sey söylüyeyim mi kizlar ... bu menüleri okuyunca fena aciktim
Evet tiramisu tarzında birşeyler daha çok yakışır canım iftar sofralarına hafifler bir de boncuğun söylediği gibi etimek muhallebili kadayıf falan mükemmel lezzetlermercimek çorbası en basit çorbaymış annem öyle söyler hep sanırım en basiti bir dene Bende çok açıktım hep erkenden böyle konuları konuşunca oluyor
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim
Bence müthişBende geliyim mi
Feast markası acılı elma dilim patates diye yazıyor üzerinde kuzum Real marketlerinde bulmuştuk büyük marketlerde vardır sanırım çok güzel ya
mercimek çorb.çok kolaydır ki.Iyi fikir verdiniz bana, sagolun kizlarrCorba olarak pek bilmiyorum daha, domates çorbasi, sehriyeli çorba ve tarhana çorbasini beceriyorum ancak Bakim bi de mercimek çorbasini deniyeyim. Ek olarak dediginiz gibi biber közlerim, elma dilim patates yaparim baharatli güzel oluyor gerçekten. Tatli olarak o zaman tiramisu tarzi bir sey yaparim.
Menüler süperNe hamarat hanimlarsiniz sizzz
Yalniz size bi sey söylüyeyim mi kizlar ... bu menüleri okuyunca fena aciktim
Ben 2 sefer tiramisu yu denedim tam kivamini tutturamamistim. Ama görümcemle geçen sefer yapmistik, o tarife göre daha fazla labne ekliyor, bi de öyle deniyecegimmercimek çorb.çok kolaydır ki.
bende fenayım sabahtan beri her yerde yemek görüyorum
Bende tiramisuyu yapamam gibi geliyor.
Başarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsunDenerim o zaman insaAllah basaririm
Evet yaaa, bi de ben dün öglenden sonra hep yemek sitelerine baktim aç aç
Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapmaNehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim
ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.
Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)
mercimek çorb.çok kolaydır ki.
bende fenayım sabahtan beri her yerde yemek görüyorum
Bende tiramisuyu yapamam gibi geliyor.
Bizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazımBaşarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsun
Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapmaBen artık yapmıyorum tavuğun yanında fırına atıyorum tabi ki ama özel olarak baharatlayıp yapmıyorum bunu direk aç bayağı kızmış yağa at sonrada bandır bandır soslara ye bir güzzel
Çok basit canım benim yaptığı bak konularımın birinde onunla yarışmaya katılmıştım kedidiliyle yapıyorum yalancı tiramisu gibi 1 gün hatta 2 gün dolapta bekleyince çok lezzetli ve hafif oluyor vallahi bir dene pazar günü
Vallah bizde kuzum ....... Bi de düsünüyorum da, aksama bi sey düsünmedim daha......Oh elinize sağlık
Acıktım
O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacakBizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım
InsaAllah, bu aksam denerimBaşarırsın canım yemek yapmak çok kolay bence yeter ki malzemen ve zamanın olsun
Yok yok seninkide mühtiş şimdi mütevazilik yapmaBen artık yapmıyorum tavuğun yanında fırına atıyorum tabi ki ama özel olarak baharatlayıp yapmıyorum bunu direk aç bayağı kızmış yağa at sonrada bandır bandır soslara ye bir güzzel
Çok basit canım benim yaptığı bak konularımın birinde onunla yarışmaya katılmıştım kedidiliyle yapıyorum yalancı tiramisu gibi 1 gün hatta 2 gün dolapta bekleyince çok lezzetli ve hafif oluyor vallahi bir dene pazar günü
Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemedenBizde 1-2 gün bekleme olmaz 3-4 saat içinde yememiz lazım
Genelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi)O öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yermO öyle kendini buluyor ama boncuk yoksa çok tuhaf tadı labneden dolayı onu tatlın varken falan yapacaksın o tatlın bitene kadar onu yeme zamanın gelmiş olacak
InsaAllah, bu aksam denerim
Vallah ayni seyi düsünüyordum..... o tiramisu "ye beni, ye beni" diye çagirir beni, huzursuz olurum onu yemeden
Bende tatlı hastasıyım ama sizdeki gibi eşim hiç aramaz nadir yani sütlü tatlılar puding tarz şeyler belki arada şerbetlilerden 1 çatal zor olur o yüzden bende hep misafirlere yaparak yiyeceğimGenelde fazla tatli yapmam, sadece misafir olunca ya da ailelerimize felan gidince. Cünkü evde olunca, yiyorum (esim pek tatliyi sevmez, ama ben.... tam tersi)
Ben yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm
..Ama öyleee
İçim rahat etmezİlla midemde durcak
Nehirin ki dahada müthiş, kalk nehire gidelim
ben kendim yapıyorum baharatlayıp ırına atyrum,yağsız oluyor hem.
Real ede gittiğimiz yok ki . Gidersek bakarım bi merak ettim bende :)
He vallah... midemizde güvende olurBen yapamam valla. Allah rızası için yapan biri olursa afiyetle yerm
..Ama öyleee
İçim rahat etmezİlla midemde durcak
Vallah bizde kuzum ....... Bi de düsünüyorum da, aksama bi sey düsünmedim daha......
Allah kimseyi aç birakmasin ve aç olan kardeslerimize yardim etsin (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?