• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canımm, iyiyim kuzum sen nasılsın? Sen yine unuttun beni :KK70:
Ay valla evlilik çok güzel bişey, sorumluluk bile çok güzel. Evin eşin sorumluluğu çok farklı, her şeyin sana ait olduğunu bilmek harika :KK68:
Ramazana denk gelmesi hızlıca alıştırıyor insanı :KK70: Akşama ne yapsam diye düşünüyorsun akşam oluyor sahura ne yapsam diye düşünmeye başlıyorsun :KK70:

Başka şeyler de var tabi, kendini kasmamak lazım. Yoksa benim gibi çok sıkıntı çekersin:KK53::oops:o_O Neyse ayrıntılar Whatsapptan :KK70:

Ben seni unutmadım kiiii
Yeni evlilik diye rahatsız etmek istemedim;)

İnşallah netleşir hayırlı güzel bir şekilde kuzum:KK68:

İnşallah kuzum :KK37:

Köle İzoura gibiyim.

Sürekli bişeyler yapma-temizleme-toplama halindeyim :KK70:

Siz alışmaya başladığınız vakitte bu sefer ben sizin gibi olucam. Sürekli yorgun, akşam ne yemek yapsam diye size soran, misafir ağırlıycam menüde neler olsun falan :KK53:

Ama hepside güzel heyecanlar, güzel yorgunluklar. Yıllardır kendi evimizin hayalini kurduk. Mutfağımızda pişireceğimiz yemeklerin hayalini kurduk. Rabbim sağlık, sıhhat, ağız tadı versin yeter :KK68:

İnşallah kuzum :KK37:

Siz alışmaya başladığınız vakitte bu sefer ben sizin gibi olucam. Sürekli yorgun, akşam ne yemek yapsam diye size soran, misafir ağırlıycam menüde neler olsun falan :KK53:

Ama hepside güzel heyecanlar, güzel yorgunluklar. Yıllardır kendi evimizin hayalini kurduk. Mutfağımızda pişireceğimiz yemeklerin hayalini kurduk. Rabbim sağlık, sıhhat, ağız tadı versin yeter :KK68:

Kuzu bak bende yıka- kaldır kısmını kaldırabiliriz :KK53: Kullan at tabak bardak çatal kullanarak :KK53: Ay ne komik olur ya :confused:

İlla ki alışılır ama gerckten çalışana zormuş,bunu anladımm :KK22:
Haftaya 4/12 çalışcak iftara ne yapsam derdim olmayacak , 1 hafta göçebe hayatı yaşıycam:KK53:

*
Ne güzel olurdu insanların kötü bakışları üstümüzde olmasaydı :rolleyes: ev içinde köpük tabak kullanıyo şuna bak :110: :rolleyes:

O beni hiç yormuyor biliyo musun. Çamaşır teline asıyorum gidiyo bi sonraki günde topluyorum :) Beni yoran mutfak işi :KK70:
Evet yormuyor bende çamaşırdan çok korkmuştum aa nasıl yıkıycam hiç halletmemiştim evde çamaşırları falan şimdi renksizleri ayrı beyazları ayrı koyu renkleri ayrı ayırıyorum hemen yıkanıyor zaten kısa programa atıyorum asılıyor kuruyor yaz olmasının avantajı kurutma kısmını kışın anca kullanırım zaten çok elektrik harcıyormuş o :KK70:eşimin işyerinde bir arkadaş şimdi aynı tshirtleri giyme devri başladı çok çamaşır çıkmasın diye demiş bana söylüyor eşim bende değiştir ne olacak haftasonu hepsini hallederiz öyle işmi olurmuş dedim bütün kirlilerini at sepete dedim o sayede o yığın çamaşırlarda köşeden kalkmış oldu tabi :KK70:gururlandı sanırım:KK53::rolleyes:

Back