2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hahhaa iiyi olmuş işte başka türlü kaldıracağı yoktu arkadaşın fazla tshirti yoksa ondan demiştir belki

benimde 1:30 saatlik programım var genelini onunla yıkıyorum . mümkün olduğunca evden cıkarken çalıştırıyorum. sesine tahammül edemiyoruz çünküsü

Söyleyen bayan yalnız

Evet bizimkininde öyle kısa aynı saat bile olabilir 30 derece falandı ama çok yoğunları 60da yıkıyorum o da biraz daha fazlaçok sesli he bizim çok rahatsız etmiyor bittiğinde ekranında end yazıyor mutlu son gibi bir de müzik çalıyor ilk bilmiyorduk dedik nereden geliyor bu ses farkettik bir güldük

Ay ne paçoz bi kızmış o da
aynen beyazlar için farklı ayarı var. zaten makine kendi kendine ayarlıyor sıcaklık derecsini sıkma derecesini falan.
anaaa bizimki de direkt kendi kapanıyor kapama tuşu yok. bişi ötüyor bizde noluyo falan olduk ilk çalıştırdığımızda sanki telefona mesaj gelmiş sesi gibi

Evli yeni hamile bende acaba benden umutsuzlarmı diye düşündüm o nedir öyle ya da tasarruf yapmak içinmi söyledi bilemedim sanmam ama öyle ince düşünceli olacaklarını gitmiş eşim katlanmış tshirtü giymiş uykulu farketmedim dışarı çıktığımızda farkettim beni rezil etcen dedim ya bugün hepsini ütüleyip asıcam diğer uzun kolluları üstüste asayım bari şimdilerde kısa giyiliyor hep

Kapanıyor evet kapatma tuşu falan yok End diyor müzikler beraber uzun çalışıyor müzik biz ona mutlu son diyoruz aramızda çok komik görsenİnsan telefonları karıştırıyor öyle

Günaydin kizlarrr
Ayyy neler oluyor burda ? camasir, yemekten ..bahsedilirmis
Mrs Sahin canim insaAllah bu mübarek günde hayirli bir haber alirsin
Bu arada hayirli Cumalar herkese
Hayırlı cumalar canım nasılsın ee düğün öncesi çeyiz ev yerleştirme şimdi ev işleri demek ki bu işler böyle ilerliyormuş

Hayırlı cumalar canım nasılsın ee düğün öncesi çeyiz ev yerleştirme şimdi ev işleri demek ki bu işler böyle ilerliyormuş

Haha dogru vallah... ee kizlar o zaman size bi sey danisayim : bi daha ki persembe aksami bir çift arkadas gelecek , ne yemek yapsam ?
- çorba (o kesin ama hangisi ?)
- köfteli islim kebabi ile sehriyeli pilav
- yaninda salata (hangisi olabilir ?), bir kaç çesit yapsam ?
- yanina cacik yakisir mi ?
- ve kemal pasa tatlisi yapabilirim, hiç yapmadim ama kolay gibi gözüküyor. Ama onun bi de muhallebilisi yapiliyormus, daha hos durur belki ?
Ne çok soru sordum yaaa

Aminn inşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorumm

Muhabbet çok güzel

Bende sanmam :)

Erkekler düşünmüyor işte öyle. Ama bende sinir olurum ütüsüz giymiş, gelin ütülememiş derler laf eşe değil bize gelir kendimden cok ona dikkat ediyorum vallahi.

Mercimek corbası gibi güzel bi corba varsa o da yayla çorbasıdır İkisinden birini yapabilirsin bence.
Kaşık salata yaparsın yanına bide meze türü bişey yaparsın. Pilav ve et varsa o cacığın her türlü gideri olur

Tatlı olarak kemalpaşa güzel. ama neden benim aklıma gelmez hiç 'aaa kemalpaşa yapayım' demem. Birde bizde tatlı masada pek yenmez( karın doyduğu için ) çay ile birlikte veriyoruz genellikle. Mesela etimek tatlısı,kıbrıs tatlısı, haşhaşlı revani, tel kadayıflı muhallebi... vs vs.

İnş, yardımcı olabilmişimdir

Canım ben yoğurt çorbasını çok severim ama yoğurtlu birşeyler yapacaksan eğer meze olarak falan mercimekte yapabilirsin mesela genelde misafir menülerinde hep bu tarz çorbalar oluyor bir de domates ama herkes sevemeyebiliyor
İslim kebabı kesinlikle güzel seçim benimde kayınvalidemleri ağırladığımdaki menüm olacak şehriyeli pilavla
Salata olarak yeşil salata yapabilirsin yeniyor zaten göz dolduruyor yetiyor salata yapmayacaksan eğer cacık çok yakışır köfteyle pilavın yanında neden olmasınelma dilim patateste kullanabilirsin yine köfteyle gider yanihavuç taratoru çok seviyorum illa bir kaç meze olacak diyorsan bir de bence bunu bile yapmasan biber falan közleyebilirsin köfteyle patlıcanın yanına çok yakışır yoğurtlarsın bir de
Börekte olur ama çok yemek olur ve oruçlu yenmiyor gelenler oruçluysa eğer yiyemezler kalır size
Kemalpaşa güzel şerbetli sadece biraz ağır kaçabilir belki muhallebilisini yapmıştım çok sevmedim niyeyse bir kere yaptım dahada yapmam tabi bende becerememiş olabilirim baketimek tatlısı yapabilirsin güllaç olabilir sütlaç olabilir tiramisu olabilir sütlü hafif tatlar gider yani

Bende sanmam :)

Erkekler düşünmüyor işte öyle. Ama bende sinir olurum ütüsüz giymiş, gelin ütülememiş derler laf eşe değil bize gelir kendimden cok ona dikkat ediyorum vallahi.
Evet önemli ya ben giydim şimdi açılır diyor Allahım kırışık değil ama ütülenmiş katlanmış katlama izleri var üzerindeŞimdi yeni evli dikkat ederler insana

Bende haftaya cumartesi kendi ailemi,ablamı davet edicem. Menü oluşturdum;
-mercimek çorbası tabiside

-Soya soslu tavuk+pilav+ baharatlı elma dilim patates+ közlennmiş biber iler servis edilcek.
-Kaşık salata+patlıcan salatası+yaprak sarma

tatlı olarak çay ile etimek tatlısı

Sizce nasıl? eksik gedik var mı?

Evet önemli ya ben giydim şimdi açılır diyor Allahım kırışık değil ama ütülenmiş katlanmış katlama izleri var üzerindeŞimdi yeni evli dikkat ederler insana
ahhahahaa savunmaya bak : ben giydim,açılır şimdi bütün kat izleri belli olur , komik oluyo öyle de. ütü demmişken ütüm de var daha ya pf

ahhahahaa savunmaya bak : ben giydim,açılır şimdi bütün kat izleri belli olur , komik oluyo öyle de. ütü demmişken ütüm de var daha ya pf
Komik ama işte erkekler anlamıyor bu işten keşke evdeyken farketseydim gitti öyle mecburen servisi gelinceBen geçen hafta 1 yığın yaptım kaç parça bilmiyorumyarın yıkadıklarımdan az çıkar herhalde diye umut ediyorum

Gayet nefis canım hiçbir eksik yok maşallah fazlası var azı yok

Bende oluşturdum kayınvalidemler için

Mercimek çorbası (eğer eltim çağırır mercimek yaparsa yoğurt çorbası)
İslim kebabı + soslu elma dilim patates (bunu hazır alacağım nefis bir marka buldum hiçbir farkı yok )
Şehriyeli pirin pilavı
Yaprak sarma(annem yapacak bana)
Tepsi böreği
Cacık
Közlenmiş biber + havuç tarator
Kedidilli tiramisu ya da padişah lokumu

Annemler için
Yoğurt çorbası
Fırında soslu tavuk+patates
Pirin pilavı
Cacık
Çıtır börek
Havuç tarator+biber kızartması yoğurt soslu
Ağlayan pasta ya da dondurmalı irmik helvası

wuhuuuu müthişşşşşşşşşşşşş

hangi markaymış ooo

Iyi fikir verdiniz bana, sagolun kizlarr Corba olarak pek bilmiyorum daha, domates çorbasi, sehriyeli çorba ve tarhana çorbasini beceriyorum ancak Bakim bi de mercimek çorbasini deniyeyim. Ek olarak dediginiz gibi biber közlerim, elma dilim patates yaparim baharatli güzel oluyor gerçekten. Tatli olarak o zaman tiramisu tarzi bir sey yaparim.

Menüler süper Ne hamarat hanimlarsiniz sizzz
Yalniz size bi sey söylüyeyim mi kizlar ... bu menüleri okuyunca fena aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…