İnşallah kuzumGeldiğinde konuşuruz kuzum sen balayının tadını çıkar
kınayıııı getiiiirrr aneeeeyyyyİnşallah kuzum
Yaakınayıııı getiiiirrr aneeeeyyyy
Gözyaşlarım kirpiklerimin ucunda zatenşaka yahu ağlama hemen
ay canım çok az kaldı tabiGözyaşlarım kirpiklerimin ucunda zaten
Evet canım değişik duygular ne olduğunu anlamıyorumay canım çok az kaldı tabi
amin canım inşallahEvet canım değişik duygular ne olduğunu anlamıyorumDarısı başına inşallah
Bu hafta sonu herşey canım inşallahamin canım inşallahbu hafta s onu muydu öbür hafta mı
Zordu ama anneler yardım ettiWow o kadar cok kisiyi mi agirladin zor olmustur ya
Ben anca misafirlige gidiyorum daha kimseyi yemege almadim ve ramazan bitinceye kadar da almayi dusunmuyorum acikca da herkese soyluyorum bol bol misafirlige gelirim yemeginizu yerim ama iadeyi ziyaret yapmayi dusunmeyin diye
Ucundan kıyısından seni gördüm demin face'de, çooook hoş görünüyodun canımKızlaaar
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik
İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptumYine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum
Bugün de düğün var, heyecan dorukta
Maşallah kuzum güzel geçmesine sevindim. Rabbim ağız tadınızı bozmasın, inşallah düğününde çok güzel geçerKızlaaar
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik
İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptumYine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum
Bugün de düğün var, heyecan dorukta
Günaydıııın can' naberr.Günaydın Hanımlarr
amanınnn ne kalmış şurdaBu hafta sonu herşey canım inşallah
Süperim bugün hiç uykum yokİyiyim taze gelin senden nbr
Süperim bugün hiç uykum yok
Dün akşam 8:30'da bi vurduk kafayı gece 11 'de uyandık. - aaaa çay keyfisi yapcaktık biz dedik amaaaeeeennn yarın yaparız deyip yattak aşağı.Sabah gülüyoruz ne uykuymuş diye. Günlerin yorgunluğunu attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?