2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım herşeyin çok güzel geçmesine sevindim ne güzel eğlenmişsiniz keyif yapmışsınız maşallahDarısı düğününüze inşallah gönlünce geçer
Günaydın Hanımlarr
Günaydın Büşüm
amanınnn ne kalmış şurda

kız sende muradına eriyorsun sonunda
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin

Nasılsın kuzum?

Zordu ama anneler yardım etti Çokk keyifli geçti ama .
Ramazan'da cok misafir gelir bana şimdiden düşünmeye başladım.

Ohh senin iş baya iyimiş , ben diyemem öyle

Valla ben cok nazli gelinim kimse kusura bakmasin artik
Canim bende bel fitigi ve kalp var hem ben de senun gibi calisan bayanim bu ucu bir arada olunca insanlar zaten benden bir sey beklemiyor kendimize bakabilelim yeter modunda herkes

Cunku biraz zorladim mi rahatsizlaniyorum kalpten ki zaten sadece esimle bana yemek yaptiktan sonra bile belim mahfoluyor kalbime sanci giriyor bulasiklari esim hallediyor ben yatiyorum

Ev temizligine de annem geliyor ben yapamiyorum

Allah annelerimizi eksik etmesin basimizdan

Mutiim masallah size :)
Guzel gecmesine sevindim
Insallah dugunde cok guzel gecer.

Canim ya sizde atlattiniz demi dugunu :)
Hayirlisi olsun insallah yuvanizdan saglik,huzur eksik olmaz :)

Bende özledim seni tutkum evet bu hafta sonu nasıl geldik hala inanamıyorumSen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl

Insallah hersey cok guzel olur kuzum, huzuuurla atlatrsiniz insallah :)
Tabi simdi duygularin cok karisiktir kuzum, sabir bak kavusuyosunuz cok sukur :)

Bizde buna sukur uyiyiz buyuyoruz :)
Yuvarlanip.gidiyoruz diyeyim :)

Amin kuzum inşallahİnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olsunEvet yıllardır bugünleri bekliyordum aslında ama yetiştirmeye çalışmaktan stresten heyecanı bile anlayamıyormuşsun derlerdi de inanamazdım gerçekmişKına günü düğün günü anca hissederim heyecanımızı sanırım mutluluk anca gün yüzüne çıkar

Biz zaten şafak saymaya alıştık değişik duygular ama güzel duygular güzel şafaklar Rabbim herkese nasip etsinçabucak büyüsün bebiş büyüsünde fazla bekletmesin annesini babasını

Aynen canim nasipse kinaya dugume bir giris yap tamamdir :)
Oynarken rahatliyor insan, onca stresi atiyorsun uzerinden..
Tabi esinle dans kismida cok.ozel.bence, iste orda anliyosun uzuun zmandir o kosusturmadan, o yogunluktan birbirinize zaman ayiramadiginizi.
Rabbim.her isteyene.nasip eder insallah evliligi.
Hersey hazirmi.canim, ve ailelere yakinmi.oturacaktiniz.

Oyle canim safaklar bitmiyor , ama nasipse sonunda kavusmak varsa sayariz elbet :)
Saglikla buyusun dogsun insallah yavrularimiz :)

Herkes öyle söylüyor kuzum oynamayı çok beceremesem de sanırım rahatlarım o kalabalıkta karışırım gerçi gelin nasıl karışır ortadan kaybolur bilemiyorum ama İnanır mısın içimizden geçiyor bizimde hiç kendimize zaman ayıramıyoruz başbaşa geçirdiğimiz dakikalar bile sayılı yemek yerken suratımızı görüyor olabiliriz yoksa buluşsakta sürekli hep farklı işlerdeyiz hele bu son hafta çok fenaymış heyecandan stresten konuşamıyorsun patlıyorsun biri sakinken biri gergin oluyor sadece işleri soruyoruz şunu soralım şunu yapalım şu yetişsin sanırım kına-düğün günü heyecanımızı yaşarız artık şuanda uzak duruyoruz Evet hazır çok şükür canım ufak işler kaldı inşallah bugün yarın onlarıda halledersek tamamdır hiç bir kaç hafta önceden bitirelim de rahatlayalım olayı olmadı bizde o kadar aylar öncesinden başlamamıza rağmen

Evet güzel şafaklar sayıyoruz sonu güzel olsun yeter

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahKınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğimİnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım

Günaydın canım, amiiinnn

İzne cıktın mı?

Nete foto atmayı ihmal etme:)

Herşey çk güzel geçer inşallah

Geçmiş olsun
Amin canımcım.

Bu ara halılarla başım dertte. pamuk döküyolar adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…