- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Canım herşeyin çok güzel geçmesine sevindim ne güzel eğlenmişsiniz keyif yapmışsınız maşallahKızlaaar
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik
İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptumYine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum
Bugün de düğün var, heyecan dorukta
Günaydın BüşümGünaydın Hanımlarr
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsinamanınnn ne kalmış şurda
kız sende muradına eriyorsun sonunda
Nasılsın kuzum?Canım herşeyin çok güzel geçmesine sevindim ne güzel eğlenmişsiniz keyif yapmışsınız maşallahDarısı düğününüze inşallah gönlünce geçer
Günaydın Büşüm
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınNasılsın kuzum?
Bende iyiyim çok şükür kuzumİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Zordu ama anneler yardım ettiÇokk keyifli geçti ama .
Ramazan'da cok misafir gelir bana şimdiden düşünmeye başladım.
Ohh senin iş baya iyimiş , ben diyemem öyle
Kızlaaar
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik
İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptumYine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum
Bugün de düğün var, heyecan dorukta
Süperim bugün hiç uykum yok
Dün akşam 8:30'da bi vurduk kafayı gece 11 'de uyandık. - aaaa çay keyfisi yapcaktık biz dedik amaaaeeeennn yarın yaparız deyip yattak aşağı.Sabah gülüyoruz ne uykuymuş diye. Günlerin yorgunluğunu attık
Bende özledim seni tutkum evet bu hafta sonu nasıl geldik hala inanamıyorumNasilsiniz kizlar :)
Bir geleyim.dedim ozledim
nehirnil111 sen nasilsin canim, dugun buhafta sonumuydu yanlismi hatirliyorum
Bende özledim seni tutkum evet bu hafta sonu nasıl geldik hala inanamıyorumSen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl
Amin kuzum inşallahInsallah hersey cok guzel olur kuzum, huzuuurla atlatrsiniz insallah :)
Tabi simdi duygularin cok karisiktir kuzum, sabir bak kavusuyosunuz cok sukur :)
Bizde buna sukur uyiyiz buyuyoruz :)
Bazen kiim benmi hamileyim modundayim, bazen icimi iylebir huzur kapliyo, kisaca bu karisik.duygular hep devam :)
Amin kuzum inşallahİnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olsun Evet yıllardır bugünleri bekliyordum aslında ama yetiştirmeye çalışmaktan stresten heyecanı bile anlayamıyormuşsun derlerdi de inanamazdım gerçekmiş Kına günü düğün günü anca hissederim heyecanımızı sanırım mutluluk anca gün yüzüne çıkar
Biz zaten şafak saymaya alıştık değişik duygular ama güzel duygular güzel şafaklar Rabbim herkese nasip etsinçabucak büyüsün bebiş büyüsünde fazla bekletmesin annesini babasını
Herkes öyle söylüyor kuzum oynamayı çok beceremesem de sanırım rahatlarım o kalabalıkta karışırım gerçi gelin nasıl karışır ortadan kaybolur bilemiyorum amaAynen canim nasipse kinaya dugume bir giris yap tamamdir :)
Oynarken rahatliyor insan, onca stresi atiyorsun uzerinden..
Tabi esinle dans kismida cok.ozel.bence, iste orda anliyosun uzuun zmandir o kosusturmadan, o yogunluktan birbirinize zaman ayiramadiginizi.
Rabbim.her isteyene.nasip eder insallah evliligi.
Hersey hazirmi.canim, ve ailelere yakinmi.oturacaktiniz.
Oyle canim safaklar bitmiyor , ama nasipse sonunda kavusmak varsa sayariz elbet :)
Saglikla buyusun dogsun insallah yavrularimiz :)
Günaydın canım, amiiinnnGünaydınlar herkese hayırlı cumalarRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Kınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğim İnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım
Atlattık tutkucum :)Canim ya sizde atlattiniz demi dugunu :)
Hayirlisi olsun insallah yuvanizdan saglik,huzur eksik olmaz :)
Geçmiş olsunValla ben cok nazli gelinim kimse kusura bakmasin artik
Canim bende bel fitigi ve kalp var hem ben de senun gibi calisan bayanim bu ucu bir arada olunca insanlar zaten benden bir sey beklemiyor kendimize bakabilelim yeter modunda herkes
Cunku biraz zorladim mi rahatsizlaniyorum kalpten ki zaten sadece esimle bana yemek yaptiktan sonra bile belim mahfoluyor kalbime sanci giriyor bulasiklari esim hallediyor ben yatiyorum
Ev temizligine de annem geliyor ben yapamiyorum
Allah annelerimizi eksik etmesin basimizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?