• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaar:KK15:
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi:nazar:
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik:KK37:

İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama :KK70:
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten :KK62:
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptum:KK61: Yine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi:KK36:
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum :KK70:

Bugün de düğün var, heyecan dorukta:confused:
Canım herşeyin çok güzel geçmesine sevindim ne güzel eğlenmişsiniz keyif yapmışsınız maşallah:nazar::21:Darısı düğününüze inşallah gönlünce geçer:KK60:
Günaydın Hanımlarr :KK54:
Günaydın Büşüm:KK19:
amanınnn ne kalmış şurda:eek::KK49:

kız sende muradına eriyorsun sonunda :nazar::KK73:
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin:nazar::KK19:

Canım herşeyin çok güzel geçmesine sevindim ne güzel eğlenmişsiniz keyif yapmışsınız maşallah:nazar::21:Darısı düğününüze inşallah gönlünce geçer:KK60:

Günaydın Büşüm:KK19:

Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin:nazar::KK19:
Nasılsın kuzum?

Zordu ama anneler yardım etti :KK48: Çokk keyifli geçti ama .
Ramazan'da cok misafir gelir bana şimdiden düşünmeye başladım. :KK53:

Ohh senin iş baya iyimiş , ben diyemem öyle :KK53:

Valla ben cok nazli gelinim kimse kusura bakmasin artik:KK53:
Canim bende bel fitigi ve kalp var hem ben de senun gibi calisan bayanim bu ucu bir arada olunca insanlar zaten benden bir sey beklemiyor kendimize bakabilelim yeter modunda herkes

Cunku biraz zorladim mi rahatsizlaniyorum kalpten ki zaten sadece esimle bana yemek yaptiktan sonra bile belim mahfoluyor kalbime sanci giriyor bulasiklari esim hallediyor ben yatiyorum o_O

Ev temizligine de annem geliyor ben yapamiyorum o_O

Allah annelerimizi eksik etmesin basimizdan

Kızlaaar:KK15:
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi:nazar:
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik:KK37:

İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama :D
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten :KK62:
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptum:KK61: Yine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi:KK36:
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum :D

Bugün de düğün var, heyecan dorukta:confused:

Mutiim masallah size :)
Guzel gecmesine sevindim
Insallah dugunde cok guzel gecer.

Süperim bugün hiç uykum yok :D
Dün akşam 8:30'da bi vurduk kafayı gece 11 'de uyandık. - aaaa çay keyfisi yapcaktık biz dedik amaaaeeeennn yarın yaparız deyip yattak aşağı. :KK53: Sabah gülüyoruz ne uykuymuş diye. Günlerin yorgunluğunu attık :KK48:

Canim ya sizde atlattiniz demi dugunu :)
Hayirlisi olsun insallah yuvanizdan saglik,huzur eksik olmaz :)

Bende özledim seni tutkum evet bu hafta sonu nasıl geldik hala inanamıyorum:KK61:Sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl :KK46::nazar:

Insallah hersey cok guzel olur kuzum, huzuuurla atlatrsiniz insallah :)
Tabi simdi duygularin cok karisiktir kuzum, sabir bak kavusuyosunuz cok sukur :)

Bizde buna sukur uyiyiz buyuyoruz :)
Yuvarlanip.gidiyoruz diyeyim :)

Insallah hersey cok guzel olur kuzum, huzuuurla atlatrsiniz insallah :)
Tabi simdi duygularin cok karisiktir kuzum, sabir bak kavusuyosunuz cok sukur :)

Bizde buna sukur uyiyiz buyuyoruz :)
Bazen kiim benmi hamileyim modundayim, bazen icimi iylebir huzur kapliyo, kisaca bu karisik.duygular hep devam :)
Amin kuzum inşallah:nazar:İnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olsun:KK200:Evet yıllardır bugünleri bekliyordum aslında ama yetiştirmeye çalışmaktan stresten heyecanı bile anlayamıyormuşsun derlerdi de inanamazdım gerçekmiş:KK70:Kına günü düğün günü anca hissederim heyecanımızı sanırım mutluluk anca gün yüzüne çıkar:KK60:

Biz zaten şafak saymaya alıştık değişik duygular ama güzel duygular güzel şafaklar Rabbim herkese nasip etsin:nazar:çabucak büyüsün bebiş büyüsünde fazla bekletmesin annesini babasını:KK46::KK73:

Amin kuzum inşallah:nazar:İnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olsun:KK200:Evet yıllardır bugünleri bekliyordum aslında ama yetiştirmeye çalışmaktan stresten heyecanı bile anlayamıyormuşsun derlerdi de inanamazdım gerçekmiş:KK70:Kına günü düğün günü anca hissederim heyecanımızı sanırım mutluluk anca gün yüzüne çıkar:KK60:

Biz zaten şafak saymaya alıştık değişik duygular ama güzel duygular güzel şafaklar Rabbim herkese nasip etsin:nazar:çabucak büyüsün bebiş büyüsünde fazla bekletmesin annesini babasını:KK46::KK73:

Aynen canim nasipse kinaya dugume bir giris yap tamamdir :)
Oynarken rahatliyor insan, onca stresi atiyorsun uzerinden..
Tabi esinle dans kismida cok.ozel.bence, iste orda anliyosun uzuun zmandir o kosusturmadan, o yogunluktan birbirinize zaman ayiramadiginizi.
Rabbim.her isteyene.nasip eder insallah evliligi.
Hersey hazirmi.canim, ve ailelere yakinmi.oturacaktiniz.

Oyle canim safaklar bitmiyor , ama nasipse sonunda kavusmak varsa sayariz elbet :)
Saglikla buyusun dogsun insallah yavrularimiz :)

Aynen canim nasipse kinaya dugume bir giris yap tamamdir :)
Oynarken rahatliyor insan, onca stresi atiyorsun uzerinden..
Tabi esinle dans kismida cok.ozel.bence, iste orda anliyosun uzuun zmandir o kosusturmadan, o yogunluktan birbirinize zaman ayiramadiginizi.
Rabbim.her isteyene.nasip eder insallah evliligi.
Hersey hazirmi.canim, ve ailelere yakinmi.oturacaktiniz.

Oyle canim safaklar bitmiyor , ama nasipse sonunda kavusmak varsa sayariz elbet :)
Saglikla buyusun dogsun insallah yavrularimiz :)
Herkes öyle söylüyor kuzum oynamayı çok beceremesem de sanırım rahatlarım o kalabalıkta karışırım gerçi gelin nasıl karışır ortadan kaybolur bilemiyorum ama :KK70:İnanır mısın içimizden geçiyor bizimde hiç kendimize zaman ayıramıyoruz başbaşa geçirdiğimiz dakikalar bile sayılı yemek yerken suratımızı görüyor olabiliriz yoksa buluşsakta sürekli hep farklı işlerdeyiz hele bu son hafta çok fenaymış heyecandan stresten konuşamıyorsun patlıyorsun biri sakinken biri gergin oluyor sadece işleri soruyoruz şunu soralım şunu yapalım şu yetişsin sanırım kına-düğün günü heyecanımızı yaşarız artık şuanda uzak duruyoruz :KK53:Evet hazır çok şükür canım ufak işler kaldı inşallah bugün yarın onlarıda halledersek tamamdır hiç bir kaç hafta önceden bitirelim de rahatlayalım olayı olmadı bizde o kadar aylar öncesinden başlamamıza rağmeno_O:KK70:

Evet güzel şafaklar sayıyoruz sonu güzel olsun yeter:nazar::anneadayı::KK46::KK60:

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar :nazar:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:KK68:Kınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı :nazar:Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğim:KK16:İnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım:KK24:

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar :nazar:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:KK68:Kınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı :nazar:Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğim:KK16:İnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım:KK24:
Günaydın canım, amiiinnn

İzne cıktın mı?

Nete foto atmayı ihmal etme:)

Herşey çk güzel geçer inşallah :KK68:

Valla ben cok nazli gelinim kimse kusura bakmasin artik:KK53:
Canim bende bel fitigi ve kalp var hem ben de senun gibi calisan bayanim bu ucu bir arada olunca insanlar zaten benden bir sey beklemiyor kendimize bakabilelim yeter modunda herkes

Cunku biraz zorladim mi rahatsizlaniyorum kalpten ki zaten sadece esimle bana yemek yaptiktan sonra bile belim mahfoluyor kalbime sanci giriyor bulasiklari esim hallediyor ben yatiyorum o_O

Ev temizligine de annem geliyor ben yapamiyorum o_O

Allah annelerimizi eksik etmesin basimizdan
Geçmiş olsun :KK43:
Amin canımcım.

Bu ara halılarla başım dertte. pamuk döküyolar adeta :mad:

Back