- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
aynennAhahha fotoğraf çok iyiymiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynennAhahha fotoğraf çok iyiymiş ya
Maşallah canım genelde öyle oluyormuş Rabbim o huzuru veriyor
Günaydın Kızçeler
Mutim nasıl oldu bahsetsene biraz. Bizde önümüzdeki hafta nasip olursa dini nikahımızı yaptırıcaz Baya heyecan yaptım şimdiden
Teşekkür ederim:)öncelikle ömürr boyu mutluluklarr dilerimmm.. cevap için teşekkürler..kuaföre giderken gelinliği giyip çıksak baba evinden bi daha dönmesek olmaz mı acaba yaa gözlerr kırmızı kırmızı olurr doğru..
Yorucu diyorsun he kuzum kıyamam ya darısı başıma gelecek zaten tatil sonrası çamaşırlar korkutuyor gözümü sanırım oturur ağlarımtatilden dönünce işe başlamayacağım hemen ona göre alıyorum iznimi 1 haftada evde zaman geçireceğim anca toparlarım diye düşündüydüm demek ki doğru yapmışım tabi inşallah sorun çıkmazsa
Rabbim kolaylık versin boncuğum inşallah toparlayacaksın 1-2 aya kalmaz rahatlarsın eminim başlangıçlar hep çok zordur Ramazanı atlattıkmı tamamdır kuzum
Canım kuaförden sonra dış mekan çekimine gideceğiz nasipse sonra baba evime geçeceğim oradan tekrar gelin çıkartmaya gelecekler inşallah
Sagol canim iyi gidiyor cok sukur :)
Ev isleri hic bitmiyor degil mi :)
Bizim 1 ay oldu ya faturalarimiz fln gelmeye basladi :)
Benim bi avantajim meslek hayatima evlendikten tam 1 ay 1 gun sonra baslamak oldu 1 ay boyunca evde pinekledim oh oh :)
Simdi ise daha stajyer avukat oldugum icin is yukum agir degil :)
Simdi eve geldim aksam yemegi yapacagim :)
Sen nasilsin mutlusun insallah fotolarini da goruyorum cok guzel masallah
Anaaaaa, erken yapıyosunuz :)Günaydın Kızçeler
Mutim nasıl oldu bahsetsene biraz. Bizde önümüzdeki hafta nasip olursa dini nikahımızı yaptırıcaz Baya heyecan yaptım şimdiden
Teşekkür ederim kuzum anlattığın. Allah bir yastıkta kocatsın siziÇok şükür canım, darısı başına
Canım Biz biraz geç kaldık işlerimiz vardı çarşıdaydık eve gidip duş falan alacaktım ama hocayla ve kayınvalidemlerle aynı anda eve girdik, hocanın işi varmış o yüzden çok uzun kalmadılar. Babaannem geldi bizden, arkadaşım vardı, annem babam abim yengem hepsi vardı. Onlardan da annesi babası teyzesi vardı. Geldiler ben hemen abdest aldım giyindim örtündüm güzelce bu sırada içerde şu bahsettiğiniz bir boş ol hakkı için konuşmuşlar mihir yerine geçmiyormuş, dinimizde öyle bişey yok demiş hoca. Biz daha öne hiç konuşmamıştık bu mihir işini, neyse oturduk hocanın karşısına yere ellerinizi dizlerinize koyun kapatmayın ve konuşmayın dedi. Dua edildi işte sonra bana sordu 'aranızda kararlaştırdığınız ... mihir karşılığında helalliğe eşliğe kabul ediyor musun' diye ben şok hemen kaynanama baktım gözlerini yumdu evet anlamında, ediyorum dedim ben de 3 kere tekrarladı, nişanlıma da aynı şekilde sordu sonra dua okundu bitti işte. Ayıp gibi geldiği için konuşmamıştım iyi ki de konuşmamışım, hoca münasip olanını söylemiş zaten.
Anaaaaa, erken yapıyosunuz :)
Amin canım inşallahÇok şükür canım, darısı başına
Evet boncuk o moral veriyor bana en azından toparlarım çok yorgunum çok mutfağı kullanmadan tekrar yıkarım bende çok fazla herşeyi yıkamadık yerleştirdik geçtikSon 1 haftan :) 1 hafta düğün ertesi izinli olman çok iyi olmuş. Çoğu işini halledersin zaten
Çamaşırlar değilde bulaşıklar bıkkınlık verdi bana çünkü mutfakta ki herşeyi yıkadım
Günaydın canımGünaydın herkese
Yapamıycaz sanırım kuzum bazı özel sebeplerden dolayı
**
Günaydın Hanımlar
Amin canım inşallah
Evet boncuk o moral veriyor bana en azından toparlarım çok yorgunum çok mutfağı kullanmadan tekrar yıkarım bende çok fazla herşeyi yıkamadık yerleştirdik geçtik
Günaydın canım
Ne oldu kuzum
Günaydın Büşüm
Cuma günü istiyoruz hocayı ayarlayacağız bugün yarın hastalık dönemim tam düğün gününe bitmiş olsun diye öyle ayarlamıştım ama nikah olayını unutmuşum gerçi bugünden başlarsam cuma akşamına yine bitmiş olur ama bilemedim ya geç başlarsa bu dönem strestenO yorucu olcak birazcık ama evdesin halldersin :)
Ne zaman dini nikahın.?
Amin canım inşallah
Evet boncuk o moral veriyor bana en azından toparlarım çok yorgunum çok mutfağı kullanmadan tekrar yıkarım bende çok fazla herşeyi yıkamadık yerleştirdik geçtik
Günaydın canım
Ne oldu kuzum
Günaydın Büşüm
Kızlar benim imam nikahım regl dönemime denk gelebilir bir sakıncası olurmu ki
Erken yaptırın kuzum özellikle cuma olması gerekmez ki. Zaten bişey kalmadı.Cuma günü istiyoruz hocayı ayarlayacağız bugün yarın hastalık dönemim tam düğün gününe bitmiş olsun diye öyle ayarlamıştım ama nikah olayını unutmuşum gerçi bugünden başlarsam cuma akşamına yine bitmiş olur ama bilemedim ya geç başlarsa bu dönem stresten
Kuzum imam demiş ki nişanlıma kıymasına kıyarım o kanunda kalktı biliyorum ama 3 ay öncesinden olursa ve senin dinen karın olmuş olacak. Uzak duramazsın karından, e resmi nikahın olmadan da bir yakınlık yaşayamazsınız. Buda dinen caiz değildir demiş. Eşin olan insana yakınlık göstermen gerek, uzun vadede karı koca ilişkisi olmaması doğru değil demiş. Düğünden 10-15 gün öncesinde kıyalım en doğrusu olsun demiş.
Abdest alacaksın kuzum regl olmaman gerek
Erken yaptırın kuzum özellikle cuma olması gerekmez ki. Zaten bişey kalmadı.
Bunu bilmiyorduk bak doğrudur gerçekten evlisin dinen ve o kadar uzaklık iyi olmayacaktır Bugün yarın hasta olacağım ama yarın akşammı kıydırsak acaba gerçi bugün olursam eğer cumaya bitmiş olur çok uzun süreli olmuyor tabi stresten değişirse işler bilmiyorum ama en kötü cumartesi günü gündüzden kıydırırız ne yapalım yarın akşama ayarlarız bu sefer kalkar hasta olurum bir yerde okumuştum hastayken de nikah kıyılıyor diye ama emin olamadım
Evet kuzum ondan dolayı bizde düğünden 10-15 gün öncesinden yaptırıcaz. Muhtemelen resmi nikahımızın olduğu gün olacak. C.teside kıydırabilirsiniz kuzum daha garanti olur.
Kıydırabiliyorsun kuzum ama şu şekilde oluyor. Sen uygun olmadığın için tanıdığın birine vekalet veriyosun. Hoca onlar üzerinden sizin adınızı söyleyerek nikahınızı kıyıyor. Düğün gecesi yaptıranların %80 ni bu şekilde oluyor. Çünkü gelin gelinliğini çıkarıp makyajını çıkarıp abdest alması lazım buda uzun iş. Saçında bi dünya sprey var. Çokta doğru olmuyor. Bu nedenle vekalet veriyorsun birine hoca o şekilde kıyıyor nikahı
Daha güzel kuzum bence anlamlı olur
Anladım kuzucum yok ben vekaletsiz kendim olmak isterim inşallah denk gelmez yani bir hastalık başlasa biter de cumartesi yapacağız gündüzden yapacak birşey yok şuanda dört gözle hastalığı bekliyorum belim ağrımaya başladısıkıntı ettiğim şeye bak
İnşallah kuzum herşeye geriliyorum artık
İnşallah olursun biran önce kuzum
Normal kuzum Benim şuan tam düğün günüme denk geliyor regl günüm Eğer son 1-2 ay kalada gün değişmezse ilaç kullanıcam mecbur. Tatili bu kadar beklerken hasta olmak istemiyorumİnşallah kuzum herşeye geriliyorum artık
Evet kuzum sanırım kısmet bir şekilde o güne denk getiriyor vallahi o kadar ilaçla ayarlamaya çalıştım benimde gelecek diye korkuyorumstresten falanda oluyor işte engel olamıyorsunEnglisshome mağazalarında ferforje ürünlerde 10 hazirana kadar %50 indirim varmış kiNormal kuzum Benim şuan tam düğün günüme denk geliyor regl günüm Eğer son 1-2 ay kalada gün değişmezse ilaç kullanıcam mecbur. Tatili bu kadar beklerken hasta olmak istemiyorum