• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaar:KK15:
Dün akşam kınam vardı, her şey çok güzeldi:nazar:
Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik:KK37:

İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama :D
İnsanları öpmekten bi hal oldum ama bir de fotoğraf çekinmekten :KK62:
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptum:KK61: Yine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi:KK36:
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum :D

Bugün de düğün var, heyecan dorukta:confused:

Wow o kadar cok kisiyi mi agirladin zor olmustur ya

Ben anca misafirlige gidiyorum daha kimseyi yemege almadim ve ramazan bitinceye kadar da almayi dusunmuyorum acikca da herkese soyluyorum bol bol misafirlige gelirim yemeginizu yerim ama iadeyi ziyaret yapmayi dusunmeyin diye:KK45::KK45::KK45:
Zordu ama anneler yardım etti :KK48: Çokk keyifli geçti ama .
Ramazan'da cok misafir gelir bana şimdiden düşünmeye başladım. :KK53:

Ohh senin iş baya iyimiş , ben diyemem öyle :KK53:

Kuaförden istediğim saatte çıktım, eve gittim evde giyinmeyi tercih ettim ben, sonra salona gittik orada çok gergindim ve heyecanlıydım, davulla giriş yaptık biz kızlarla dans etmek istemedik, ilk dansımız özel olsun düğünde olsun istedik:KK37:

İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama :KK70:
Kına anında ağlayamadım uzun bi süre ne oluyor dedim bu benim kınam mı? Sonra annemi gördüm ve koptum:KK61: Yine de çok hüzünlü geçmedi çok şükür tam istediğim gibi, herkes çok beğendi:KK36:
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum :KK70:

Ucundan kıyısından seni gördüm demin face'de, çooook hoş görünüyodun canım :KK68:
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Bugünü de güzelliklerle atlattın mı tamamdır :21:

Tebrik ederim :KK68:

İlk girişten sonra çok rahatladım zaten hiç oturmadım ve hiç yorulmadım çok ilginç bi şekilde, herkes çok şaşkındı yorulmuyor olmama :KK70:
Şimdilik fotoğraf koyamıyorum çümkü fotoğraflar nerede hiç bilmiyorum :KK70:

Maşallah kuzum güzel geçmesine sevindim. Rabbim ağız tadınızı bozmasın, inşallah düğününde çok güzel geçer :KK16:

İyiyim taze gelin senden nbr :KK19: :KK15:
Süperim bugün hiç uykum yok :D
Dün akşam 8:30'da bi vurduk kafayı gece 11 'de uyandık. - aaaa çay keyfisi yapcaktık biz dedik amaaaeeeennn yarın yaparız deyip yattak aşağı. :KK53: Sabah gülüyoruz ne uykuymuş diye. Günlerin yorgunluğunu attık :KK48:

Süperim bugün hiç uykum yok :KK70:
Dün akşam 8:30'da bi vurduk kafayı gece 11 'de uyandık. - aaaa çay keyfisi yapcaktık biz dedik amaaaeeeennn yarın yaparız deyip yattak aşağı. :KK53: Sabah gülüyoruz ne uykuymuş diye. Günlerin yorgunluğunu attık :KK48:

Ohh en güzelini yapmışsınız valla kuzum. Düğünden bu yana tüm yorgunluk, uykusuzluk gitmiştir. Bu enerjini yerine getirir :KK19:

Back