Evet kuzum sanırım kısmet bir şekilde o güne denk getiriyor vallahi o kadar ilaçla ayarlamaya çalıştım benimde gelecek diye korkuyorumstresten falanda oluyor işte engel olamıyorsun Englisshome mağazalarında ferforje ürünlerde 10 hazirana kadar %50 indirim varmış ki
Evet mecbur kullanıcam artık
Evet kuzum haberim var ama malesef para yok
Bende baktım bi iç çektim sonrasında daBenimde yok bakıyorum ama yinede
O zaman biz işimize devam edelimBende baktım bi iç çektim sonrasında da
Ay sorma kuzum ya uykum geldi resmenO zaman biz işimize devam edelimHava nasıl kapalı ruhum daraldı şansıma bak kar yağacak neredeyse
Evet çok işim var hala yaAy sorma kuzum ya uykum geldi resmen
Teşekkür ederim:)
Olmaz öyle şeyy, usule göre hareket et bence :)
Son 1 haftan :) 1 hafta düğün ertesi izinli olman çok iyi olmuş. Çoğu işini halledersin zaten
Çamaşırlar değilde bulaşıklar bıkkınlık verdi banaçünkü mutfakta ki herşeyi yıkadım
Hiç hemdee.
Dün annemler, ablamlar ve kv.ler yemeğe geldi annem sabah gelip yardım etti ama sabahtan akşama kadar mutfaktaydık , bi insanın hiç mi işi bitmez
Çok yorgunum.
ooo sen şanslı kesimdeymişsin :) 1 ay sonr işe başlamak ne demekkkkÇok şükür mutluyum , teşekkür ederim canım
Kızlar benim imam nikahım regl dönemime denk gelebilir bir sakıncası olurmu ki
Bende bir yerde regl olsanda kabul olduğunu okumuştum ama insan emin olamıyor tabi ki oldu ki denk geldi inşallah denk gelmez dediğin gibi arayıp sormak gerek bilen birine teşekkürler canım benimCanim "Abdestsiz kıyılan imam nikahı da geçerli olur. Abdestsiz kıyılması nikahın geçerliliğini değiştirmez.
Fakat cünüp ve adetli (hayız) iken kıyılan nikah geçerli olmakla birlikte tahrimen mekruhtur."
Yine de kafana takiliirsa diyanet fetva hattini arayabilirsin
Benim dini nikahim dugun gunu oldu baba evinden cikmadan once ben de imama soyledim benim namaz abdestim yok su an dedim bir sey olmaz dedi o abdest namaz ve hac icin gerekli dedi dini nikah icin sart degil dedi (bensacim basim yapilmis gelinlikliydim)
Yani benim resmi nikahim da dini nikahim da gelinligimle oldu oldu
Uzerime ve basima birseyler orttum tabi :)
Bende bir yerde regl olsanda kabul olduğunu okumuştum ama insan emin olamıyor tabi ki oldu ki denk geldi inşallah denk gelmez dediğin gibi arayıp sormak gerek bilen birine teşekkürler canım benimSen nasılsın nasıl gidiyor
Yeni şeyler öğreniyoruz valla iyi oluyor. Eksik bildiğim noktalar varmış iyi oldu açıklaman kuzumCanim "Abdestsiz kıyılan imam nikahı da geçerli olur. Abdestsiz kıyılması nikahın geçerliliğini değiştirmez.
Fakat cünüp ve adetli (hayız) iken kıyılan nikah geçerli olmakla birlikte tahrimen mekruhtur."
Yine de kafana takiliirsa diyanet fetva hattini arayabilirsin
Benim dini nikahim dugun gunu oldu baba evinden cikmadan once ben de imama soyledim benim namaz abdestim yok su an dedim bir sey olmaz dedi o abdest namaz ve hac icin gerekli dedi dini nikah icin sart degil dedi (bensacim basim yapilmis gelinlikliydim)
Yani benim resmi nikahim da dini nikahim da gelinligimle oldu oldu
Uzerime ve basima birseyler orttum tabi :)
Benim işim yokda işte vakit geçmiyor pekEvet çok işim var hala ya
Yeni şeyler öğreniyoruz valla iyi oluyor. Eksik bildiğim noktalar varmış iyi oldu açıklaman kuzum
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın gerçekten istedikten sonra herşey öğrenilir"Nikâhta abdestli olmak şart değildir; nikahınız geçerlidir."
"Yani âdetli iken yapılan bir nikâh da sahîh ve geçerlidir."
Bu da sorularla islamiyet canim
Bizim dinimiz nikahi zorlastirmaz aksina kolaylastirir aslinda hepimizin saglam bir sekilde dinimizi ogrenmesi gerek abdest dedigin namaz icin hac icin nikaha neden engel olsun oyle degil mi?
Artik oyle hale getirdiler ki abdestsiz yemek yapilmaz filan diyecekler yani her seye abdest sarti bagliyo insanlar
Iyiyim canim iyi gidiyo cok sukurvar ya evlilik oncesi stres yogunluk her sey bitiyor evlendikten sonrasi cok guzel
Herkese evlenmeyi tavsiye ediyorum mumkun olan en erken zamanda evlenin
Benim annem babam da artik herkese cocuklarinizj evlendirin en kisa zamanda diyor cok guzelmis diyor :)
Ahh benimde olmasa Büşüm sana göndereyim mi işlerimiBenim işim yokda işte vakit geçmiyor pek
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın gerçekten istedikten sonra herşey öğrenilirMantıkende kuran tutmuyoruz namaz kılmıyoruz genel olarak hoca okuyor kabulmü diyor ve nikah kıyılıyor aslında abdestsiz kabul edilmeyecek bir durum değildir diye düşünmüştüm insan içi rahat etsin istiyor işte
Mutlu olmana yorgunlukların geçmesine çok sevindim darısı başımızaen erken zamanda evleneceğim inşallah 6 gün sonra
Ailelerin mutlu olması ayrıca çok güzel ya işte önemli olan hayat arkadaşını doğru insanı bulmak gerçekten maşallah
Ahh benimde olmasa Büşüm sana göndereyim mi işlerimihiç iş yapasım yok hemen izne ayrılsam keşke vallah işleri bitireyim mi diye düşünemiycem artık kafayı da veremiyorum ya
Demek ki hocanın okuması yeterliAllah senden de razi olsun canim cunupken bile nikah oluyormus dusunsene
6 gun mu kaldi oww harika
Her sey super gecer insaAllah
Evet isin sirri dogru kisiyi bulmakta sanirim Allah daim etsin hepimizin mutluluklarini hicbirimizi dogru yoldan ayirmasin âmin
Teşekkür ederim:)
Olmaz öyle şeyy, usule göre hareket et bence :)
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın gerçekten istedikten sonra herşey öğrenilirMantıkende kuran tutmuyoruz namaz kılmıyoruz genel olarak hoca okuyor kabulmü diyor ve nikah kıyılıyor aslında abdestsiz kabul edilmeyecek bir durum değildir diye düşünmüştüm insan içi rahat etsin istiyor işte
Mutlu olmana yorgunlukların geçmesine çok sevindim darısı başımızaen erken zamanda evleneceğim inşallah 6 gün sonra
Ailelerin mutlu olması ayrıca çok güzel ya işte önemli olan hayat arkadaşını doğru insanı bulmak gerçekten maşallah
Ahh benimde olmasa Büşüm sana göndereyim mi işlerimihiç iş yapasım yok hemen izne ayrılsam keşke vallah işleri bitireyim mi diye düşünemiycem artık kafayı da veremiyorum ya
Oyy kuzum hadi inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Gönder gelsin kuzum
Kısmetse bizde bu hafta sonu mobilyalarımızı alıyoruz
Salon koltuk takımı ve oturma odası koltuğunda kararımızı verdik. Alınacaklar net. Sadece yemek odası ve yatak odasında kafamda soru işaretleri var. Onları da çözdük mü hafta sonuna kadar tamam
Geldiğinde konuşuruz kuzum sen balayının tadını çıkarOyy kuzum hadi inşallah Rabbim gönlünüze göre versinHayırlı olsun şimdiden faceden resimlerini atarsın olmadı ben pazartesiden itibaren yokum arada kaçamak girmeye çalışırım ama telefondan ne kadar başarılı olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?