• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim boncuk sen nasılsın nasıl gidiyor taze gelin:KK37:
yorucuu :KK35:

Hem calışıp hem ev toparlamak + her akşam bi iş çıkması.... :KK34: çıldırcam. Hergün sürüklenerek geliyorum işe. Masa başında gözlerim kapalı oturuyorum.

Bir sordun bin ah işitttin nehirim :KK53:

Şimdiden güzel güzel dinlen, sonradan uzun bi süre dinlemeye fırsatın kalmayacak :KK53:

meraba kızlarr:KK25: bişi sorcam düğün günü kuaförden sonra eve gidip o şekilde mi çıktınız baba evinden yoksa kuaförden sonra bi daha eve gitmediniz mii bunu hep merak ediyorumm yaaa kesin ağlanır ağlayınca da makyaj akarr:mad:

meraba kızlarr:KK25: bişi sorcam düğün günü kuaförden sonra eve gidip o şekilde mi çıktınız baba evinden yoksa kuaförden sonra bi daha eve gitmediniz mii bunu hep merak ediyorumm yaaa kesin ağlanır ağlayınca da makyaj akarr:mad:
Taptaze gelin olarak cevap vereyim şekercim :KK48:

Kuaförden sonra tabi ki eve gittim, baba evinden cıktım ...
Kimseyle vedalaşmadım ama kapı önünde hoca dua ederken çok ağladım :KK61: o anki fotoların hepsinde elimde mendille çıkmışım :KK61: Makyajıma gram bişi olmadı. ama gözlerim kıpkırmızıydı, arabada sakinleştim Allah'tan. Ve asıl ağlaşma düğün bitiminde aile ile vedada oluyor :KK43: :KK14::KK14::KK14:

Taptaze gelin olarak cevap vereyim şekercim :KK48:

Kuaförden sonra tabi ki eve gittim, baba evinden cıktım ...
Kimseyle vedalaşmadım ama kapı önünde hoca dua ederken çok ağladım :KK61: o anki fotoların hepsinde elimde mendille çıkmışım :KK61: Makyajıma gram bişi olmadı. ama gözlerim kıpkırmızıydı, arabada sakinleştim Allah'tan. Ve asıl ağlaşma düğün bitiminde aile ile vedada oluyor :KK43: :KK14::KK14::KK14:
öncelikle ömürr boyu mutluluklarr dilerimmm..:nazar::KK68: cevap için teşekkürler..:KK15:kuaföre giderken gelinliği giyip çıksak baba evinden bi daha dönmesek olmaz mı acaba yaa:KK64: gözlerr kırmızı kırmızı olurr doğru..:cry:

Hem calışıp hem ev toparlamak + her akşam bi iş çıkması.... :KK34: çıldırcam. Hergün sürüklenerek geliyorum işe. Masa başında gözlerim kapalı oturuyorum.

Şimdiden güzel güzel dinlen, sonradan uzun bi süre dinlemeye fırsatın kalmayacak :KK53:
Yorucu diyorsun he kuzum kıyamam ya darısı başıma gelecek zaten :KK70:tatil sonrası çamaşırlar korkutuyor gözümü sanırım oturur ağlarım:KK53:tatilden dönünce işe başlamayacağım hemen ona göre alıyorum iznimi 1 haftada evde zaman geçireceğim anca toparlarım diye düşündüydüm demek ki doğru yapmışım tabi inşallah sorun çıkmazsa:rolleyes:

Rabbim kolaylık versin boncuğum inşallah toparlayacaksın 1-2 aya kalmaz rahatlarsın eminim başlangıçlar hep çok zordur Ramazanı atlattıkmı tamamdır kuzum:KK23::KK60:

Canım kuaförden sonra dış mekan çekimine gideceğiz nasipse sonra baba evime geçeceğim oradan tekrar gelin çıkartmaya gelecekler inşallah:nazar::KK68:

Yorucu diyorsun he kuzum kıyamam ya darısı başıma gelecek zaten :KK70:tatil sonrası çamaşırlar korkutuyor gözümü sanırım oturur ağlarım:KK53:tatilden dönünce işe başlamayacağım hemen ona göre alıyorum iznimi 1 haftada evde zaman geçireceğim anca toparlarım diye düşündüydüm demek ki doğru yapmışım tabi inşallah sorun çıkmazsa:rolleyes:

Rabbim kolaylık versin boncuğum inşallah toparlayacaksın 1-2 aya kalmaz rahatlarsın eminim başlangıçlar hep çok zordur Ramazanı atlattıkmı tamamdır kuzum:KK23::KK60:

Canım kuaförden sonra dış mekan çekimine gideceğiz nasipse sonra baba evime geçeceğim oradan tekrar gelin çıkartmaya gelecekler inşallah:nazar::KK68:
peki ağlamıcak mısınn gözler kızarır kii

Merhaba kızlar, nasılsınız :21:

İyiyim kuzucum sen nasılsın bakıyım. Görüşemedik bugün :KK19:

İnsan hayal ediyor ağzı kulaklarında heyecanlı gözler fal taşı gibi açılmış bilmem mi :KK8::rolleyes:

Aynen öyle kuzum. Aldığın her bir eşyada güzel hayaller kuruyosun bu buraya şu şuraya olur diyosun. Sevdiğin insanda bunlara dahil olunca tadından yenmiyor. Rabbim huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah :KK60:

Ağlayacağım hemde hüngür güngür eminim çeyiz çıkarken bile duramadı gözyaşlarım ama yapacak birşey yok genelleme sıra böyle gider :KK61:gözlerim kızarmaz sadece yüzüm kızarır makyaj akmaz diyorlar ama bilemiyorum:cry:
inşallah akmazz yaa bi foto gördüm dee benim de yüzüm gözüm dağılır böyle bencee..

Aynen öyle kuzum. Aldığın her bir eşyada güzel hayaller kuruyosun bu buraya şu şuraya olur diyosun. Sevdiğin insanda bunlara dahil olunca tadından yenmiyor. Rabbim huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah :KK60:
Amin kuzum inşallah:nazar::KK200::KK60:
inşallah akmazz yaa bi foto gördüm dee benim de yüzüm gözüm dağılır böyle bencee..

Ahahha fotoğraf çok iyiymiş ya :KK70:

Amin tatlım :)
1 ayınız kutlu olsun :KK48:

Nasıl geçiyor günlerin.

Sagol canim iyi gidiyor cok sukur :)
Ev isleri hic bitmiyor degil mi :)
Bizim 1 ay oldu ya faturalarimiz fln gelmeye basladi :)

Benim bi avantajim meslek hayatima evlendikten tam 1 ay 1 gun sonra baslamak oldu 1 ay boyunca evde pinekledim oh oh :)
Simdi ise daha stajyer avukat oldugum icin is yukum agir degil :)
Simdi eve geldim aksam yemegi yapacagim :)

Sen nasilsin mutlusun insallah fotolarini da goruyorum cok guzel masallah:nazar:

Günaydın Kızçeler :KK25:

Günaydııın :KK68:

Evlendim de geldim ben:oops:
O kadar huzurluyum ki:nazar:
Gerginliklerimiz bile geçti sanki duadan sonra:nazar::KK37:

Mutim nasıl oldu bahsetsene biraz. Bizde önümüzdeki hafta nasip olursa dini nikahımızı yaptırıcaz :oops: Baya heyecan yaptım şimdiden :oops:

Back