- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Sağol kuzum Sen birde beni görsen onları alırkenGörmem mi kuzum ya bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum Sen birde beni görsen onları alırkenGörmem mi kuzum ya bayıldım
Meraba canım her şeyin çok güzel geçmesine çok sevindim
Evlilik gerçekten güzel
Artık ikimiz de evli hatunlarız
Darısı diğerlerinin başına :)
2 mayıs - 2 haziran bizim de 1 ayımız bitti
İnsan hayal ediyor ağzı kulaklarında heyecanlı gözler fal taşı gibi açılmış bilmem miSağol kuzum Sen birde beni görsen onları alırken
İyiyim boncuk sen nasılsın nasıl gidiyor taze gelinMerhaba kızlar, nasılsınız
yorucuuİyiyim boncuk sen nasılsın nasıl gidiyor taze gelin
Taptaze gelin olarak cevap vereyim şekercimmeraba kızlarr bişi sorcam düğün günü kuaförden sonra eve gidip o şekilde mi çıktınız baba evinden yoksa kuaförden sonra bi daha eve gitmediniz mii bunu hep merak ediyorumm yaaa kesin ağlanır ağlayınca da makyaj akarr
öncelikle ömürr boyu mutluluklarr dilerimmm.. cevap için teşekkürler..kuaföre giderken gelinliği giyip çıksak baba evinden bi daha dönmesek olmaz mı acaba yaa gözlerr kırmızı kırmızı olurr doğru..Taptaze gelin olarak cevap vereyim şekercim
Kuaförden sonra tabi ki eve gittim, baba evinden cıktım ...
Kimseyle vedalaşmadım ama kapı önünde hoca dua ederken çok ağladım o anki fotoların hepsinde elimde mendille çıkmışım Makyajıma gram bişi olmadı. ama gözlerim kıpkırmızıydı, arabada sakinleştim Allah'tan. Ve asıl ağlaşma düğün bitiminde aile ile vedada oluyor
Yorucu diyorsun he kuzum kıyamam ya darısı başıma gelecek zaten tatil sonrası çamaşırlar korkutuyor gözümü sanırım oturur ağlarımtatilden dönünce işe başlamayacağım hemen ona göre alıyorum iznimi 1 haftada evde zaman geçireceğim anca toparlarım diye düşündüydüm demek ki doğru yapmışım tabi inşallah sorun çıkmazsayorucuu
Hem calışıp hem ev toparlamak + her akşam bi iş çıkması.... çıldırcam. Hergün sürüklenerek geliyorum işe. Masa başında gözlerim kapalı oturuyorum.
Bir sordun bin ah işitttin nehirim
Şimdiden güzel güzel dinlen, sonradan uzun bi süre dinlemeye fırsatın kalmayacak
meraba kızlarr bişi sorcam düğün günü kuaförden sonra eve gidip o şekilde mi çıktınız baba evinden yoksa kuaförden sonra bi daha eve gitmediniz mii bunu hep merak ediyorumm yaaa kesin ağlanır ağlayınca da makyaj akarr
peki ağlamıcak mısınn gözler kızarır kiiYorucu diyorsun he kuzum kıyamam ya darısı başıma gelecek zaten tatil sonrası çamaşırlar korkutuyor gözümü sanırım oturur ağlarımtatilden dönünce işe başlamayacağım hemen ona göre alıyorum iznimi 1 haftada evde zaman geçireceğim anca toparlarım diye düşündüydüm demek ki doğru yapmışım tabi inşallah sorun çıkmazsa
Rabbim kolaylık versin boncuğum inşallah toparlayacaksın 1-2 aya kalmaz rahatlarsın eminim başlangıçlar hep çok zordur Ramazanı atlattıkmı tamamdır kuzum
Canım kuaförden sonra dış mekan çekimine gideceğiz nasipse sonra baba evime geçeceğim oradan tekrar gelin çıkartmaya gelecekler inşallah
Ağlayacağım hemde hüngür güngür eminim çeyiz çıkarken bile duramadı gözyaşlarım ama yapacak birşey yok genelleme sıra böyle gider gözlerim kızarmaz sadece yüzüm kızarır makyaj akmaz diyorlar ama bilemiyorumpeki ağlamıcak mısınn gözler kızarır kii
Merhaba kızlar, nasılsınız
İnsan hayal ediyor ağzı kulaklarında heyecanlı gözler fal taşı gibi açılmış bilmem mi
Amin kuzum inşallahAynen öyle kuzum. Aldığın her bir eşyada güzel hayaller kuruyosun bu buraya şu şuraya olur diyosun. Sevdiğin insanda bunlara dahil olunca tadından yenmiyor. Rabbim huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah
Amin tatlım :)
1 ayınız kutlu olsun
Nasıl geçiyor günlerin.
yorucuu
Hem calışıp hem ev toparlamak + her akşam bi iş çıkması.... çıldırcam. Hergün sürüklenerek geliyorum işe. Masa başında gözlerim kapalı oturuyorum.
Bir sordun bin ah işitttin nehirim
Şimdiden güzel güzel dinlen, sonradan uzun bi süre dinlemeye fırsatın kalmayacak
Maşallah canım genelde öyle oluyormuş Rabbim o huzuru veriyorGünaydııın
Evlendim de geldim ben
O kadar huzurluyum ki
Gerginliklerimiz bile geçti sanki duadan sonra
Günaydııın
Evlendim de geldim ben
O kadar huzurluyum ki
Gerginliklerimiz bile geçti sanki duadan sonra