2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlar simdi hem kendinizi hemde sevdiceginizi hastaliklara karsi ve nazara karsi koruyonuz.dugunler yakin.

Benimki hala geçmedi öksürüğüm kaldı şurup kullanıyorum ama mahvetti beni kuzu ya. Sen hemen doktora git. Düğüne birşey kalmadı
Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiii

Akşam eve gidip ıhlamur kaynatcam . bide grip gecmez hemen bende sürüklenir durur. Burun spreyi olmadan yaşayamam grip olunca

Geçmiş olsun kuzum ya kendine dikkat et askerin geliyor enerji toplaman gerek Bende iyiyim çok şükür cuma bugün keyifliyim tabisi
Valla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorum

Bugün cuma evet bende keyifliyim ama hafta sonu sınav var

Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiii

Akşam eve gidip ıhlamur kaynatcam . bide grip gecmez hemen bende sürüklenir durur. Burun spreyi olmadan yaşayamam grip olunca
Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.

Bende viks olmadan yaşayamam sanırım Baş ucumdadır hep

Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.

Bende viks olmadan yaşayamam sanırım Baş ucumdadır hep
Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)

kaynatırken mı atıyosun limonu? ben bardağa döktükten sonra bi dilim limon atıp içiyorum

Valla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorum

Bugün cuma evet bende keyifliyim ama hafta sonu sınav var
Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falanonlarda olmazsa psikolojik diyeceğim

Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)

kaynatırken mı atıyosun limonu? ben bardağa döktükten sonra bi dilim limon atıp içiyorum

Kaynatırkende atabilirsin kuzum ben hem kaynatırken atıyorum hemde bardağıma sıkıyorum limonu. Ekşi tatları pek sevdiğim için

Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falanonlarda olmazsa psikolojik diyeceğim

Balla zencefili yaptım geçmedi hatta taze zencefili öylece bile yedim yararı olmadı. Pekmez değilde bal yiyorum hakikisinden (petek balı süzmüştü annem) yinede geçmedi. Sürekli olarak öksürmüyorum zaten kuzum. Boğazım kuruyor ve öksürdüğüm zamanlarda boğazlarım tahriş olmuş ki bir acıma var. Sürekli su içme isteği geliyo sanki geçirecekmiş gibi. Kısacası gıcık tutuyo

tamam öyle deniyim :)

Anladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçti

Anladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçti
En sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüş

En sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüş
Allah korusun kuzum başka otobüse binme şansın yokmu ya sürekli hastalık tazeleniyor gerçekten maske falan takcan sonunda he evlendikten sonra kurtulursun o otobüsten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…