Yok kuzum o saatte benim iş yerimin oraya giden bi o var. Onun dışında minibüs falan var ama nerden baksan 2 senedir minibüs kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum zaten mecbur kalmadıkça. Evlenince yine aynı otobüsü kullanıcam büyük ihtimalAllah korusun kuzumbaşka otobüse binme şansın yokmu ya sürekli hastalık tazeleniyor gerçekten maske falan takcan sonunda he evlendikten sonra kurtulursun o otobüsten inşallah
Anladım kuzum inşallah işyeri araç verir o zaman rahatça gider gelirsiniz işlerinizeYok kuzum o saatte benim iş yerimin oraya giden bi o var. Onun dışında minibüs falan var ama nerden baksan 2 senedir minibüs kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum zaten mecbur kalmadıkça. Evlenince yine aynı otobüsü kullanıcam büyük ihtimalKirada da olsam, kendi evime geçtiğimde de bu otobüse binicem Ama nişanlım işe girdikten sonra şirket araba verirse (öncesinde vermişti) gerek kalmıycak otobüslere
İnşallah kuzumAnladım kuzum inşallah işyeri araç verir o zaman rahatça gider gelirsiniz işlerinize
Amin canım inşallahkizlar gunaydin.iyi haftalar
yarenlerinize kavusmaniz dilegi ile
iyilestinmi canim.aman canim kendine dikkat et
Günaydın Hanımlar
Şafak 12 Bingöl
Evet kuzumAmin canım inşallahNasılsın
Şafağını yesinler nasılsa geçiyor kiHemen bakıyorum kuzum
İçindeyken geçmedi ama nasıl geçmiş değilmi hafta sonu kutlama varEvet kuzumAy aklıma geldikçe kalp atışlarım hızlanıyor Haftaya pazar nişanlım geliyor
Vallahi öyle kuzum düşünüyoruz şimdi nasıl geçmiş o günler nasıl dayanmışız diyoruz. Çok şükür Rabbim sabrını fazla fazla verdiİçindeyken geçmedi ama nasıl geçmiş değilmi hafta sonu kutlama var
Evet kişi istedikten sonra Rabbim sabrını gücünü veriyor kuzum herşey saygıda sevgide anlayışta bitiyorVallahi öyle kuzum düşünüyoruz şimdi nasıl geçmiş o günler nasıl dayanmışız diyoruz. Çok şükür Rabbim sabrını fazla fazla verdi
Evet kişi istedikten sonra Rabbim sabrını gücünü veriyor kuzum herşey saygıda sevgide anlayışta bitiyor
Günaydın kızlar, çok kötyüm. Hala düzelemedim, ateşten yaralar çıktı yüzümde
Dün o halimle eve gidip bi kaç eşya bıraktım, askı falan asıldı pazar günüm evimde gecti yani.
Patron2 işlerini bitirdikten sonra git eve diblen dedi. Öğleye kadar buradayım .
Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım sende Büşte çok kötüsünüz ya dinlenmeniz gerek çabucak işlerini hallette eve git daha kötü olmadan nazarmı değdi sizeGünaydın kızlar, çok kötyüm. Hala düzelemedim, ateşten yaralar çıktı yüzümde
Dün o halimle eve gidip bi kaç eşya bıraktım, askı falan asıldı pazar günüm evimde gecti yani.
Patron2 işlerini bitirdikten sonra git eve diblen dedi. Öğleye kadar buradayım .
Sizler nasılsınız
Kesinlikle kuzum
Geçmiş olsun kuzumBende sendenim malesef
Dinlenmeden geçmiyor
Geçmiş olsun canım sende Büşte çok kötüsünüz ya dinlenmeniz gerek çabucak işlerini hallette eve git daha kötü olmadan nazarmı değdi size
Sağolun kızlaar..
Havalardan-sulardan sanırım nehirim. Yaz gelsin artıık
Sağolasın Mutimmm, nasılsınKuzum geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?