• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah korusun kuzum :KK17:başka otobüse binme şansın yokmu ya sürekli hastalık tazeleniyor gerçekten maske falan takcan sonunda he evlendikten sonra kurtulursun o otobüsten inşallah:KK53:
Yok kuzum o saatte benim iş yerimin oraya giden bi o var. Onun dışında minibüs falan var ama nerden baksan 2 senedir minibüs kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum zaten mecbur kalmadıkça. Evlenince yine aynı otobüsü kullanıcam büyük ihtimal :KK53: Kirada da olsam, kendi evime geçtiğimde de bu otobüse binicem :KK53: Ama nişanlım işe girdikten sonra şirket araba verirse (öncesinde vermişti) gerek kalmıycak otobüslere :KK28:

Yok kuzum o saatte benim iş yerimin oraya giden bi o var. Onun dışında minibüs falan var ama nerden baksan 2 senedir minibüs kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum zaten mecbur kalmadıkça. Evlenince yine aynı otobüsü kullanıcam büyük ihtimal :KK53: Kirada da olsam, kendi evime geçtiğimde de bu otobüse binicem :KK53: Ama nişanlım işe girdikten sonra şirket araba verirse (öncesinde vermişti) gerek kalmıycak otobüslere :KK28:
Anladım kuzum inşallah işyeri araç verir o zaman rahatça gider gelirsiniz işlerinize :KK60:

Günaydın herkese hayırlı haftalar Rabbim bütün sorularımızın cevaplarını hayırlı bir şekilde gönlümüzdekini önümüze sunsun işlerimiz tıkır tıkır halledilsin inşallah:nazar:Amin:KK68:

kizlar gunaydin.iyi haftalar
yarenlerinize kavusmaniz dilegi ile
iyilestinmi canim.aman canim kendine dikkat et

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 12 Bingöl En Büyük TÜRKİYE

Bing%C3%B6l%20(4).jpg

kizlar gunaydin.iyi haftalar
yarenlerinize kavusmaniz dilegi ile
iyilestinmi canim.aman canim kendine dikkat et
Amin canım inşallah:nazar::KK68:Nasılsın:KK16:
Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 12 Bingöl En Büyük TÜRKİYE

Bing%C3%B6l%20(4).jpg

Şafağını yesinler nasılsa geçiyor ki :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:Hemen bakıyorum kuzum:KK55:

Günaydın kızlar, çok kötyüm. Hala düzelemedim, ateşten yaralar çıktı yüzümde :KK43:
Dün o halimle eve gidip bi kaç eşya bıraktım, askı falan asıldı pazar günüm evimde gecti yani.

Patron2 işlerini bitirdikten sonra git eve diblen dedi. Öğleye kadar buradayım .

Sizler nasılsınız

Evet kişi istedikten sonra Rabbim sabrını gücünü veriyor kuzum herşey saygıda sevgide anlayışta bitiyor :KK60:

Kesinlikle kuzum :KK22:

Günaydın kızlar, çok kötyüm. Hala düzelemedim, ateşten yaralar çıktı yüzümde :KK43:
Dün o halimle eve gidip bi kaç eşya bıraktım, askı falan asıldı pazar günüm evimde gecti yani.

Patron2 işlerini bitirdikten sonra git eve diblen dedi. Öğleye kadar buradayım .

Sizler nasılsınız

Geçmiş olsun kuzum :KK51: Bende sendenim malesef :KK51:

Dinlenmeden geçmiyor :KK12:

Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım sende Büşte çok kötüsünüz ya dinlenmeniz gerek çabucak işlerini hallette eve git daha kötü olmadan nazarmı değdi size :KK51:

Back