- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- 48
saol cnm inşAllah kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm inşAllah kavuştursun
Teşekkürler nasgi. Bende asker bekledim ve 14 mayısta nikahımız var Rabbime bin şükür darısını sanakizlar Allah kavustursun yarenlerinize
o guzel gunler cabucak gelsin iste
canim benim.amin.Allah tamamina erdirsin.Teşekkürler nasgi. Bende asker bekledim ve 14 mayısta nikahımız var Rabbime bin şükür darısını sana
Benimki hala geçmedi öksürüğüm kaldı şurup kullanıyorum ama mahvetti beni kuzu ya. Sen hemen doktora git. Düğüne birşey kalmadıŞimdi de ben grip oldummm
Nasılsınız kızlar @Nashiangara Amin inşallah canım
Maşallah güzel şafağına kuzum nasılsın
valla bndeki asker safagı
Aminn canım inşallahhhkizlar Allah kavustursun yarenlerinize
o guzel gunler cabucak gelsin iste
Geçmiş olsun kuzum ya kendine dikkat et askerin geliyor enerji toplaman gerek Bende iyiyim çok şükür cuma bugün keyifliyim tabisi
Moral olarak çok iyiyim kuzum. Ama bedenen yorgun ve halsizim öksürmekten bir hal oldum diyebilirim
Sen nasılsın?
aynen az kalmıs ikimiznkide :d yuhp
Moral olarak çok iyiyim kuzum. Ama bedenen yorgun ve halsizim öksürmekten bir hal oldum diyebilirim
Sen nasılsın?
Oo süper o zaman canım aramızda 5 gün var
Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiiiBenimki hala geçmedi öksürüğüm kaldı şurup kullanıyorum ama mahvetti beni kuzu ya. Sen hemen doktora git. Düğüne birşey kalmadı
Valla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorumGeçmiş olsun kuzum ya kendine dikkat et askerin geliyor enerji toplaman gerek Bende iyiyim çok şükür cuma bugün keyifliyim tabisi
Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiii
Akşam eve gidip ıhlamur kaynatcam . bide grip gecmez hemen bende sürüklenir durur. Burun spreyi olmadan yaşayamam grip olunca
Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.
Bende viks olmadan yaşayamam sanırım Baş ucumdadır hep
Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falanonlarda olmazsa psikolojik diyeceğimValla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorum
Bugün cuma evet bende keyifliyim ama hafta sonu sınav var
Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)
kaynatırken mı atıyosun limonu? ben bardağa döktükten sonra bi dilim limon atıp içiyorum
Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falanonlarda olmazsa psikolojik diyeceğim
tamam öyle deniyim :)Kaynatırkende atabilirsin kuzum ben hem kaynatırken atıyorum hemde bardağıma sıkıyorum limonu. Ekşi tatları pek sevdiğim için
Balla zencefili yaptım geçmedi hatta taze zencefili öylece bile yedim yararı olmadı. Pekmez değilde bal yiyorum hakikisinden (petek balı süzmüştü annem) yinede geçmedi. Sürekli olarak öksürmüyorum zaten kuzum. Boğazım kuruyor ve öksürdüğüm zamanlarda boğazlarım tahriş olmuş ki bir acıma var. Sürekli su içme isteği geliyo sanki geçirecekmiş gibi. Kısacası gıcık tutuyo
Anladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçtiBalla zencefili yaptım geçmedi hatta taze zencefili öylece bile yedim yararı olmadı. Pekmez değilde bal yiyorum hakikisinden (petek balı süzmüştü annem) yinede geçmedi. Sürekli olarak öksürmüyorum zaten kuzum. Boğazım kuruyor ve öksürdüğüm zamanlarda boğazlarım tahriş olmuş ki bir acıma var. Sürekli su içme isteği geliyo sanki geçirecekmiş gibi. Kısacası gıcık tutuyo
En sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüşAnladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçti
Allah korusun kuzum başka otobüse binme şansın yokmu ya sürekli hastalık tazeleniyor gerçekten maske falan takcan sonunda he evlendikten sonra kurtulursun o otobüsten inşallahEn sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüş