• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlar simdi hem kendinizi hemde sevdiceginizi hastaliklara karsi ve nazara karsi koruyonuz.dugunler yakin.

Benimki hala geçmedi öksürüğüm kaldı şurup kullanıyorum ama mahvetti beni kuzu ya. Sen hemen doktora git. Düğüne birşey kalmadı o_O
Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiii

Akşam eve gidip ıhlamur kaynatcam . bide grip gecmez hemen bende sürüklenir durur. Burun spreyi olmadan yaşayamam grip olunca :KK48:

Geçmiş olsun kuzum ya kendine dikkat et askerin geliyor enerji toplaman gerek :KK73:Bende iyiyim çok şükür cuma bugün keyifliyim tabisi:rolleyes:
Valla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorum :KK53:

Bugün cuma evet bende keyifliyim ama hafta sonu sınav var :KK17:

Ay ne salgınmış mübarek nasıl geçmedi senin taa o zamandan beriiii

Akşam eve gidip ıhlamur kaynatcam . bide grip gecmez hemen bende sürüklenir durur. Burun spreyi olmadan yaşayamam grip olunca :KK48:
Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.

Bende viks olmadan yaşayamam sanırım :KK53: Baş ucumdadır hep :KK53:

Ihlamurun içine bide limon at kuzum öyle kaynat. Bol bol c vitamini al.

Bende viks olmadan yaşayamam sanırım :KK53: Baş ucumdadır hep :KK53:
Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)

kaynatırken mı atıyosun limonu? ben bardağa döktükten sonra bi dilim limon atıp içiyorum

Valla yapmadığım şey kalmadı kuzum ya. İlaçta içiyorum bal yiyorum bol bol su içiyorum. Ay daha ne kaldı yapmadığım bilmiyorum :KK53:

Bugün cuma evet bende keyifliyim ama hafta sonu sınav var :KK17:
Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falan:KK8:onlarda olmazsa psikolojik diyeceğim :confused:

Viks de iyimiş ama ben hiç kullanmadım :)

kaynatırken mı atıyosun limonu? ben bardağa döktükten sonra bi dilim limon atıp içiyorum

Kaynatırkende atabilirsin kuzum ben hem kaynatırken atıyorum hemde bardağıma sıkıyorum limonu. Ekşi tatları pek sevdiğim için :KK53:

Bala limon karıştırarak ye kuzum sonra bala zencefil karıştırarak ye sonra pekmez ye sabah ya da yatarken bir tatlı kaşığı falan:KK8:onlarda olmazsa psikolojik diyeceğim :confused:

Balla zencefili yaptım geçmedi hatta taze zencefili öylece bile yedim yararı olmadı. Pekmez değilde bal yiyorum hakikisinden (petek balı süzmüştü annem) yinede geçmedi. Sürekli olarak öksürmüyorum zaten kuzum. Boğazım kuruyor ve öksürdüğüm zamanlarda boğazlarım tahriş olmuş ki bir acıma var. Sürekli su içme isteği geliyo sanki geçirecekmiş gibi. Kısacası gıcık tutuyo :KK53:

Kaynatırkende atabilirsin kuzum ben hem kaynatırken atıyorum hemde bardağıma sıkıyorum limonu. Ekşi tatları pek sevdiğim için :KK53:

Balla zencefili yaptım geçmedi hatta taze zencefili öylece bile yedim yararı olmadı. Pekmez değilde bal yiyorum hakikisinden (petek balı süzmüştü annem) yinede geçmedi. Sürekli olarak öksürmüyorum zaten kuzum. Boğazım kuruyor ve öksürdüğüm zamanlarda boğazlarım tahriş olmuş ki bir acıma var. Sürekli su içme isteği geliyo sanki geçirecekmiş gibi. Kısacası gıcık tutuyo :KK53:
tamam öyle deniyim :)

Anladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçti :KK53:

Anladım kuzum psikolojik olabilir olmadı doktora git antibiyotik falan versin ben geçen sene içmediğim yemediğim şey kalmamıştı ve geçmemişti en sonunda doktora gittim 3 güne geçti :KK53:
En sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü :KK17: O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüş :eek:

En sonunda öyle olacak zaten doktor yolu göründü :KK17: O değil de hastane otobüsü kullanıyorum sürekli tekrarlamasının sebebi bu. Hemde o hastanede domuz gribinden 2 kişi ölmüş :eek:
Allah korusun kuzum :KK17:başka otobüse binme şansın yokmu ya sürekli hastalık tazeleniyor gerçekten maske falan takcan sonunda he evlendikten sonra kurtulursun o otobüsten inşallah:KK53:

Back