2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy taze gelinn gelmişşş mutluluklar dilerimm ömür boyuu çok meraklı biri olarakk sorunuu merak ettik amaa

İnşallah canıım

Sen halletmiş miydin nikah işlemlerini.
Evet canım hallettik biz çok şükür
Selam kizlarrr ben geldimmm çok özledim sizleriii
Bu sefer evli hanim olarak girdim foruma

Hoşgeldin canım mutluluklar dilerim hayırlı olsunHerşeyin güzel geçmesine çok sevindim dinlenip geldin ohhBahsettiğin durumu tahmin edebiliyorum zamanla inşallah oturur diyorum
nasılsınız gelin hanımlaaar
Tutkum iyiyiz çok şükür sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

buna şükür kuzum bizde büyümeye çalışıyoruz işte, hamişlik bulantılı devam ediyor

mutinin o mühürüün çok beğendim ya, teyzecikler gibi diyesim geldi bizi zamanımızda böyle şeyler yoktuu
varmıştırda işte bulabilene

iyidir kuzum, bebiş iş başında acayip bulantım var şuan
sabretcez artık biraz

sen nasılsın, hazırlıklar devammı
ayy canımm yaa sabret canımm hayırlısıyla kucağına alınca unutursun hepsini inşallahaynen hazırlıklar biter mii

Bir süre devam eder canım ama sonra rahatlarsın çubuk kraker ye o bastırır mideyi Bende çok beğendim detayları seven biri için ideal

buna şükür canımcım büyümeye çalışıyoruz işte
öyle uzaktan takip ediyorum topiği ama yazmayayım diyorum sevdiğin askerdenmi gelecek nasipse
banada bu işin içinde bir supriz var gibi geliyor

Oyy fındık kurdu yerler onu büyüsün sağlıcakla annesinin kucağına gelsin inşallah

Uzaktan takip etme ya neden yazmıyosun. Yaz arada sırada uzak kalma böyle

Evet canım hayırlısıyla gelsinde askerden bizde biran önce düğün hazırlıklarını hızlandıralım. Asıl şafağı sayalım

İnşallah öyledir sürprizdir

heh diimi insallah canim, bu safaklar say say bitmiyo, biri bitse yenisine baslaniyo :)

nasipse sizin gunlerde gececek canim, bakmissin birazdan kinan,birazdan dugunun var :)

nehirnil111
insallah 3.ayda gecer kuzum, bazinin 9 ay boyle gidiyo, bazen ise son aylarda basliyo bulantilar..
cok garip bisiii :)

Ayy inşallah canım valla tüm streslerin bittiği günleri bekliyorumm

Canım onun tonunu ayarlarlar zaten mürekkep döküyorlar.
Nişanlım siyah, mavi, kırmızı vardır sadece dedi bir sorucaz bakalım uygunmuş gerçekten kaşe gibi birşey iç dizaynı özel olduğundan artar tabisi ücreti zarfın arkasınamı vuracaksın sen ben zarfın kapanan ön kısmına istiyorum tam ortaya

Kuzum bende şöyle ufak bir araştırma yaptım da her renk yapılabilir. İstediğin tonda

Kuzum bende şöyle ufak bir araştırma yaptım da her renk yapılabilir. İstediğin tonda
Teşekkürler kuzum bunu öğrendiğim çok iyi oldu Sanırım kararımı verdim gibi öne siyah mühür bastırıp zarfı kırmızı kurdeleyle bağlayacağım gelinin bohçası gibi ama damadın siyah kuşağından alınan bir mühür sanki bizi anlatıyor Eğer vazgeçersem Pembe kurdele ve mavi mühür yaptırırım
Valla neden bilmiyorum ama sağlık çok önemli bi şey
İnsan kaybedince anlıyor
Sağlık olmadan hiçbiri olmuyor canım o yüzden herşeyin başı söylendiği gibi sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…