ayy taze gelinn gelmişşşHosbulduk tatlimmm
Evet çok sükür bu günleri gördükHersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayniDügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum.......
iyi canımm senin bebiş nasılll
Evet canım hallettik biz çok şükürİnşallah canıım
Sen halletmiş miydin nikah işlemlerini.
Selam kizlarrr ben geldimmm çok özledim sizleriii
Bu sefer evli hanim olarak girdim foruma
Hoşgeldin canım mutluluklar dilerim hayırlı olsunHosbulduk tatlimmm
Evet çok sükür bu günleri gördükHersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayniDügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum.......
Tutkum iyiyiz çok şükür sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyornasılsınız gelin hanımlaaar
Evet canım hallettik biz çok şükür
Hoşgeldin canım mutluluklar dilerim hayırlı olsunHerşeyin güzel geçmesine çok sevindim dinlenip geldin ohh Bahsettiğin durumu tahmin edebiliyorum zamanla inşallah oturur diyorum
Tutkum iyiyiz çok şükür sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
ayy canımm yaa sabret canımm hayırlısıyla kucağına alınca unutursun hepsini inşallahiyidir kuzum, bebiş iş başında acayip bulantım var şuan
sabretcez artık biraz
sen nasılsın, hazırlıklar devammı
ayy canımm yaa sabret canımm hayırlısıyla kucağına alınca unutursun hepsini inşallahaynen hazırlıklar biter mii
Bir süre devam eder canım ama sonra rahatlarsın çubuk kraker ye o bastırır mideyibuna şükür kuzum bizde büyümeye çalışıyoruz işte, hamişlik bulantılı devam ediyor
mutinin o mühürüün çok beğendim ya, teyzecikler gibi diyesim geldi bizi zamanımızda böyle şeyler yoktuu
varmıştırda işte bulabilene
buna şükür canımcım büyümeye çalışıyoruz işte
öyle uzaktan takip ediyorum topiği ama yazmayayım diyorumsevdiğin askerdenmi gelecek nasipse
banada bu işin içinde bir supriz var gibi geliyor
Oyy fındık kurdu yerler onu büyüsün sağlıcakla annesinin kucağına gelsin inşallah
Uzaktan takip etme ya neden yazmıyosun. Yaz arada sırada uzak kalma böyle
Evet canım hayırlısıyla gelsinde askerden bizde biran önce düğün hazırlıklarını hızlandıralım. Asıl şafağı sayalım
İnşallah öyledir sürprizdir
heh diimi insallah canim, bu safaklar say say bitmiyo, biri bitse yenisine baslaniyo :)
nasipse sizin gunlerde gececek canim, bakmissin birazdan kinan,birazdan dugunun var :)
nehirnil111
insallah 3.ayda gecer kuzum, bazinin 9 ay boyle gidiyo, bazen ise son aylarda basliyo bulantilar..
cok garip bisiii :)
Alerjilmiş canım doktor öyle dediGeçmiş olsun canım salgın var dikkat et kendine
Hoşgeldin kuşuuumSelam kizlarrr ben geldimmm çok özledim sizleriii
Bu sefer evli hanim olarak girdim foruma
Mobilyalarım geldiiii
Yatak odası hariç
Evimden geliyorum şimdi
Net foto yok şuan da. Çeyizde çekerim canımcım zatn 25 gün sonra çeyiz gitcekAlerjilmiş canım doktor öyle dedi
Hoşgeldin kuşuuum
Hepimiz tahmin ettik derdini ama anlatmak istersin belki
Foto yok mu kuşum
Mavi saks mavisimi böyle bebe mavisi bebe pembesi yapma ihtimali varmı bunlarda ya da gri
Hayırlı olsun canım çoğu gitti azı kaldı artıkMobilyalarım geldiiii
Yatak odası hariç
Evimden geliyorum şimdi
Geçmiş olsun canım mevsimsel ya da psikolojik o zamanAlerjilmiş canım doktor öyle dedi
Ne yaptın mutimYorgun argın geldiiim
Nişanlım siyah, mavi, kırmızı vardır sadece dedi bir sorucaz bakalım uygunmuş gerçekten kaşe gibi birşey iç dizaynı özel olduğundan artar tabisi ücreti zarfın arkasınamı vuracaksın sen ben zarfın kapanan ön kısmına istiyorum tam ortayaCanım onun tonunu ayarlarlar zaten mürekkep döküyorlar.
Kuzum bende şöyle ufak bir araştırma yaptım da her renk yapılabilir. İstediğin tondaNişanlım siyah, mavi, kırmızı vardır sadece dedi bir sorucaz bakalım uygunmuş gerçekten kaşe gibi birşey iç dizaynı özel olduğundan artar tabisi ücreti zarfın arkasınamı vuracaksın sen ben zarfın kapanan ön kısmına istiyorum tam ortaya
Hayırlı olsun canım çoğu gitti azı kaldı artık
Geçmiş olsun canım mevsimsel ya da psikolojik o zaman
Ne yaptın mutim
Teşekkürler kuzum bunu öğrendiğim çok iyi olduKuzum bende şöyle ufak bir araştırma yaptım da her renk yapılabilir. İstediğin tonda
Sağlık olmadan hiçbiri olmuyor canım o yüzden herşeyin başı söylendiği gibi sağlıkValla neden bilmiyorum ama sağlık çok önemli bi şey
İnsan kaybedince anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?