2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Hanımlar

Bugün şafak 18 Çankırı Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam

Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah

Günaydın kızlarrrr..

Nedme tacımı ve mumları çeyiz top. ekliyorum

Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyorHadi topla gel bekliyoruz

Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah

Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyorHadi topla gel bekliyoruz
Evet kuzum o kadar bekledik vallahi 2 gün gözümde değil. Yeterki sorunsuz bir şekilde gelsin

Biraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım

Günaydın Hanımlar

Bugün şafak 18 Çankırı Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam

Canımm bana da nişanlım yol izni 1 gün demişti.Urfada nırmalde 2 gün oluyomuş.Ben bilmediğimden inandım tabi.Sonra aradı camdan bak dedi o anı hiç unutamam

Biraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım

Canımm bana da nişanlım yol izni 1 gün demişti.Urfada nırmalde 2 gün oluyomuş.Ben bilmediğimden inandım tabi.Sonra aradı camdan bak dedi o anı hiç unutamam
Bilmiyorum kuzum nişanlım 2014 te gidip 2015 te geliyor. 2014 te de izin kullandığı zaman vermişlerdi o seneki yol iznini. Bu sene tekrardan verecekler diye biliyorduk ama nişanlım vermediklerini söyledi. Belkide bana öyle söyledi bilmiyorum Ama sürpriz yaparsa da fena olmaz hani

Hoş geldim zumzum

10 günlük taze gelinsin maşallah

Nasıl geçti bakalım anlat birazcık

Hosbulduk tatlimmm
Evet çok sükür bu günleri gördük Hersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayni Dügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum.......

canım hayırlısı olsun kavuşmuşsunuz
maşallah ne güzel bak herşey güzel geçmiş o yorgunluğa değiyor

Çok sevindim canım benim. Herşey harika olmuş sorunsuz atlatmışsınız düğününüzü. Darısı bize artık

Az çok tahmin edebiliyorum. Şu malum konu sanırsam

nasılsınız gelin hanımlaaar

İyiyim tutkum sen nasılsın? Bebiş nasıl?

buna şükür canımcım büyümeye çalışıyoruz işte
öyle uzaktan takip ediyorum topiği ama yazmayayım diyorum sevdiğin askerdenmi gelecek nasipse
banada bu işin içinde bir supriz var gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…